Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר לפולו GTI שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לחבר טוב שלי נשברה הצלחת של ההילוך החמישי בפולו שלו. הפולו היא משנת 2001 , דגם הGTI.

בנתיים הוצאה הצלחת והרכב נוסע על 4 הילוכים.

הוא מעוניין לדעת מה המחיר הריאלי (כולל עבודה) על צלחת כזו והאם אפשרי להשיג רק אותה?

אם לא מה מחירו הריאלי של גיר לרכב כזה (האם הוא מיוחד בGTI?) והאם יש תחליפי או רק מקורי.

המון תודה לעונים .

(בין הפותרים תוגרל צלחת שבורה של גיר לפולו...:wink: :wink: )

פורסם

גורג את חוסיין ביפו

כמה עולה וכל זה רק אצלם, הם תתחים בגירים!!!

תעשה חיפוש

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

למה בדיוק אתה קורא צלחת?

אתה מתכוון לגלגל השיניים של ההילוך ה 5?

איך הוא נשבר?

מה נשבר בו?

החלק שנישבר לא יצר נזקים אחרים בתיבת ההילוכים?

תן קצת פרטים...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לצערי אלו הפרטים שיש לי.

הבנתי שהגלגל החמישי נשבר. הוא לא יצר נזק והוא הוצא מהגיר, כרגע נוסע על 4 הילוכים.

לפי מה שאמר המוסכניק שלו היה לחץ ועומס עליו כנראה מנסיעה במהירויות מאוד נמוכות על 5.

פורסם

אם לא פרקתם מעולם גיר ולא בא לכם להכנס לסרט הזה (וזה ללא ספק סרט), גשו למכון גירים וקבלו הצעות מחיר.

אם כן בא לכם להכנס לסרט הזה, תבררו מה יחס ההעברה והמק"ט של VW לגלג"ש של ההילוך ה 5 בפולו GTI, בררו אם יש שימוש באותו חלק בתיבת הילוכים אחרת מקונצרן VW, אם יש באיזה רכב שהוא הרבה יותר פופולארי בארץ, מצאו אחד בפירוקיה, קנו את הגיר, פרקו את החלק המדובר והתקינו בגיר שלכם.

אני מאמין שמוסך רון יוכל לעזור לכם בידע וכמובן בביצוע.

סתם לידע כללי, קשה לי להאמין שגלג"ש נשבר בגיר תוך כדי נסיעה ולא יצר נזק נוסף, יש לבחון את כל חלקי הגיר טוב טוב לפני שמחליטים שהם תקינים, חבל להחליפ את ההילוך ה 5 ורק לאחר התקנת הגיר באוטו לגלות שיש בעיות נוספות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בפיג'ו אפשר להחליף הילוך חמישי קומפלט ללא פירוק הגיר מהמנוע,אולי אפשר גם בפולו.

כל מקרה,לדעתי חבר שלך יכול לשים הילוך חמישי גם מגיר אחר של וולפסוואגן על הדרך,אם הוא מתאים,יהיה קל מאוד להשיג הילוך חמישי של גולף או פולו רגילה נגיד.

וככה הוא גם יוכל לשייט כמו בנאדם,לפי הבנתי לדגמים הספורטיבים של פולו יש גיר קצרצר,וגם החמישי הוא כזה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...