Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 407 מול VW Jetta

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשי המשקיען:

במחני הבטיחות קיבלה ה 407 5 כוכבים לכל הדגמים, לפחות לפי האתר האירופי:

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=3&id2=189

לגבי ה jetta היא לא נבדקה באירופה ובמבחנים בארה"ב היא קיבלה דרוג גבוה, למען האמת הגבוה ביותר משוקלל למכונית משפחתית

http://www.nhtsa.dot.gov/ncap/cars/3597.html

ומאמר נוסףמ ynet:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3077082,00.html

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל העניין של רכב מנהלים הוא מגוחך, הרי באירופה ה 407 היא משפחתית לכל דבר, בארץ הפכו אותה לרכב מנהלים, אולי הדגמים המפוארים הכוללים כסאות עור, חתיכות עץ בדשבורד וכו, אבל הדגם הבסיסי בהחלט דומה ל jetta מכל הבחינות, מה גם שה jetta מאובזרת מעט יותר.

quote]

ה407 באירופה נחשבת כרכב מנהלים לכל דבר.

אם ה407 היא משפחתית, אז ה307 הפכה להיות סופר מיני?

הJETTA לפי דעתי מאוד יקרה ולא משתלמת, ובקשר לאבזור - הגרסא הפשוטה ממש לא מאובזרת, והגרסא הפשוטה של ה407 הרבה יותר מאובזרת.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

במנוע ה 2000 אין גרסת אבזור פשוטה, והאבזור הוא ברמת comfortline, שמרשים יותר מה 407 ברמת הגימור הבסיסית SR, בעוד שתיהן באותו המחיר... ובהשוואה אחד לאחד היתרונות של ה 407 מסתכמים בנוחות ובשיק צרפתי, בכל הפרמטרים האחרים, דהיינו, ביצועים,מרחב,אמינות (ככל הנראה) ואבזור גוברת ה jetta.

פורסם

מתעלק כמעה על השרשור -גיא היי, מאיפה המידע לגבי ה95 אוקטן במנועי FSI? יש לך תשובה רשמית מהיבואן שמילוי 95 לגיטימי ולא יגרום בעיות עם האחריות? אני מחזיק ברכב עם מנוע FSI והוא מתודלק בערך חצי-חצי עם 5 ו 8 אוקטן. לא הרגשתי שינויי משמעותי אבל החשש הוא לגבי הנזק שזה יעשה למערכות הרכב וגם פגיעה באחריות - לא שיש להם דרך לבדוק את זה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם תטרח לקרוא קצת בלינק שנתת תראה שהמכונית שם מצוידת בכרית אוויר לברכי הנהג. בארץ אין 407 שמצוידת בכרית הזו, גם לא האקזקיוטיב.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אם תטרח לקרוא קצת בלינק שנתת תראה שהמכונית שם מצוידת בכרית אוויר לברכי הנהג. בארץ אין 407 שמצוידת בכרית הזו, גם לא האקזקיוטיב.

שי

לא מדויק, בארץ הכרית ה שביעית לברכי הנהג היא אופציונאלית ובכל מקרה בדגמים היקרים (executive) יש 8 כריות אויר או 9 במידה והאופציה ממומשת

פורסם
מתעלק כמעה על השרשור -גיא היי, מאיפה המידע לגבי ה95 אוקטן במנועי FSI? יש לך תשובה רשמית מהיבואן שמילוי 95 לגיטימי ולא יגרום בעיות עם האחריות? אני מחזיק ברכב עם מנוע FSI והוא מתודלק בערך חצי-חצי עם 5 ו 8 אוקטן. לא הרגשתי שינויי משמעותי אבל החשש הוא לגבי הנזק שזה יעשה למערכות הרכב וגם פגיעה באחריות - לא שיש להם דרך לבדוק את זה.

להגיד לך שהמידע רשמי, לא רשום שחייבים 98 אלא מומלץ 98, אנשי המכירות אומרים שאין שום בעיה עם 95, מה גם שבאמת כנראה שאין להם דרך לבדוק.

פורסם

למיטב ידיעתי, דלקי 95 נמצאים תחת פיקוח של משרד התשתיות (וכמו שרשימת התחנות מוהלות הדלק מראה, גם זה לא תמיד עוזר). 98 לא מפוקח בכלל - וגם יקר יותר, מה שמגדיל עוד יותר את הפיתוי למהול לבעל תחנה נבל (וכאמור, יש לא מעט כאלו).

הוא גם מתחלף בתדירות נמוכה יותר.

בקיצור, אני בספק כמה הבדל יש בין 98 ו95 במציאות העגומה שלנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אופציונלית זו מילה יפה. בפועל 99.9% מהמכוניות הן בלי הכרית הזו (הייתי אומר 100, אבל תכף יבוא מישהו ויגיד שבן דוד של סבא שלו קנה אחת עם האופציה הזו, אחרי הזמנה מיוחדת והמתנה של שלושה חודשים).

תרים טלפון ללובינסקי ותבקש להזמין את הכרית הזו ב-407SR ותחזור אלינו עם מחיר וזמן אספקה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בקשר ל407,

יש לי 2 חברים עם בעלי 407 שנת 2004-5

הם נסעו יחד לירושליים (2 מכוניות)

ונאלצו לעצור מספר פעמים בצד עקב התחממות !

חזר על עצמו לאחר מכן כמה פעמים

נראה לי כמו בעיה סדרתית עם הרכב..

אני לא מבין מספיק אבל הבנתי שזאת מחלה צרפתית, כדאי לברר עם מבינים!

פורסם

נהגתי בשני הרכבים הנ"ל, ואני ממליץ בחום על הג'טה, והנה ההסבר שלי:-

1. הג'טה לא ידועה בשמירת הערך כמו גולף, אבל היא יותר טובה מה- 407.

2. נוחות הנסיעה של ה- 407 היא ממש טובה אבל לא מתקרבת בכלל לסיטרואן C5.

3. המנוע של הג'טה ותיבת ההילוכים יותר שמחים ונדיבים מה- 407 שמצויידת במנוע פחות חזק והתיבה האוטומתית האומללה של הצרפתים.

4. אכן ה- 407 הענקית קטנה מאחור, אין לי הסבר על אף בסיס הגלגלים הגדול, אני מניח בגלל העיצוב.

5. אמינות זה דבר חשוב (תשאל אותי), אצלנו בחברה יש 3 רכבים של 407 והם כמו הרנו מגאן לא מפגינים אמינות לעומת המאזדות והטויוטות.

לעומת ההשוואה עם הטולדו החדשה של סיאט, אין מה להשוות... סיאט טולדו/אלתיא החדשות הם בכלל לא באותה סיווג, הם יותר דומה למינוונים ורכבים כמו רנו סיניק.

הסקודה לעומת זאת, אין לי מושג איך מצליחים לתמחר אותה יותר גבוהה מ- VW... זה דבר מאוד תמוהה ומוזר! זה לא מפריע למכירות שלהם למוניות ולמשטרה ולכל מיני מוסדות...

פורסם

אה באמת? צרפתיות לא אמינות? מהיכן הטענה המופרכת הזאת?

היו לאבא שלי כמה גרמניות, ומכולם הוא אכל מרורים.

בינתיים הוא על C5 ומאוהב באוטו (וגם אני התחלתי להתאהב בנוחות של הרכב)

באיזה סוכנות VW אפשר לפגוש אותך?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
2. נוחות הנסיעה של ה- 407 היא ממש טובה אבל לא מתקרבת בכלל לסיטרואן C5.

מה הקשר בין מחט לתחת?

תשווה את הנוחות נסיעה של ה-407 לג'טה ולא ל-C5.

ל-407 יש מתלים שנותנים נוחות נסיעה טובה והתנהגות מצויינת.

ל-C5 יש מתלים שנותנים הרבה מאוד נוחות, טונות של אחיזה, אבל התנהגות זה לא הצד החזק שלה.

פורסם

XENO רציתי להגיד 407 היא נוחה אבל לא מתקרבת ל- C5 בכלל, הג'טה קצת קשוחה אבל נוחה יחסית.

זאת אומרת הנוחות מבחינתי ב- 407 זה לא הדבר המכריע, היא פשוט נוחה לא מצטיינת.

Niv כתבתי בפורום בקשר לבעיות שלי עם המגאן הצרפתייה האומללה תקרא את הסיפור כאן של הרנו מגאן של קרסו. ותסתכל על חלק מדפי ההיסטוריה של הרכב המדובר.

רציתי להגיד גם שסיטרואן לדעתי יותר אמינים. קניתי C4 חדשה לאישתי (2006) ועד היום האוטו עובד בלי בעיות.

על 407 ורנו מגאן יש לנו כאן בחברה כמה סיפורים מעניינים. וגם על הדגם הקודם של ה- C5 (לפני מתיחת הפנים) אחד המנהלים סיפר לי איך ה- C5 שלו פשוט עצרה באמצע הכביש בלי אות חיים.

ומשהוא מעניין אחר רנו מגאן אצלנו מליסינג שלפני שבועיים פשוט עצרה בכביש בבושה ומערכת תיבת ההילוכים פשוט מתה (2005, שנתיים על הכביש). הרכב נגרר ע"י חברת הליסינג והוחזר אחרי שלושה ימים.

זה לא קרה אף פעם בידיעה ש- 80% מהמכוניות אצלנו הם מאזדה וטויוטה ואיכס אלאמרה :x רכבי העדר האלה (איך שעיתונאי רכב אוהבים להגיד) הם הכי אמינים.

• תוכן חדש...