Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר שאלות בקשר לקניה מארהב:

1) האם למשהו יש נסיון עם רדיו דיסקים לרכב מארהב?

השאלה היא בהקשר של הרדיו עצמו – האם הטיונר מתאים לארץ?

2) אני מעוניין ב Pioneer DEH-P980BT + CD-IB100 (מתאם ל ipod) – אשמח לקבל חוות דעת אם משהו מכיר את המוצרים.

3) אתר מומלץ לקניה בחול (אני שולח את המכשיר לאחות שלי בארהב).

תודה

פורסם

אני קניתי פיונר 4800 ואין לו טיונר לארץ, למרות שזה לא כל כך משנה לי אבל אולי משהוא יודע אם אפשר בהגדרת לשנות אוו שחייב להחליף את הטיונר

פורסם

יש לי שאלה קטנה,

כל הזמן אומרים שצריך לקנות רדיו דיסק שמתאים לארץ (או אירופאי)

אם הבן אדם לא שומע רדיו, לא צריך רדיו, ולא אכפת לו אפילו לחצי שניה איך התדרים עוברים ברדיו, הוא יכול לקנות את הרדיו דיסק?

הבעיה היחידה היא בתדרים?

פורסם
יש לי שאלה קטנה,

כל הזמן אומרים שצריך לקנות רדיו דיסק שמתאים לארץ (או אירופאי)

אם הבן אדם לא שומע רדיו, לא צריך רדיו, ולא אכפת לו אפילו לחצי שניה איך התדרים עוברים ברדיו, הוא יכול לקנות את הרדיו דיסק?

הבעיה היחידה היא בתדרים?

ענית לעצמך. בטח שהוא יכול לקנות את הרדיו דיסק אם הוא לא צריך רדיו ויש בעיה בתדרים. התדרים קשורים רק לתפיסה שלהם בארץ ולא לפעולות המכשיר. זה מכשיר חשמלי שפועל על הכח של המנוע ולא על תדרים :wink: .

וחוץ מזה, איזה בעיה עוד יכולה להיות? אלא אם כן המכשיר הרוס זה משהו אחר. מקווה שהבנת אותי.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבנתי. סתם קפצה לי השאלה.

אז אני לא מבין מה כול האנשים שראיתי שמסתבכים עם זה, מבזבזבים זמן על זה?

מי בכלל הולך לשמוע רדיו כשיש מיליון ואחת שירים שאפשר לשמוע בדיסקים?

ואני יגיד עכשיו מניסיון שאמא שלי חפרה לי שיהיה רדיו ברדיו דיסק כשאני יקנה, וכשקניתי קיבלתי עוד חפירה על זה שאני יכוון כל תחנה ותחנה ושזה מאוד חשוב בלה בלה בלה. לא היה פעם אחת שהיא שמעה רדיו באוטו, היא אפילו לא לוקחת את הרדיו דיסק!

אז אני מציע לכול מי שמבזבז יותר מדקת מחשבה על התדרים האלה, שיוותר, שיחשוב מה המכשיר הזה יתן לו.

הוא לא יפעיל את הרדיו במשך ה50 שנה הבאות. וגם אם יפעיל זה יהיה בטעות

פורסם

יש לי חדשות בשבילך.

אני 60% מהזמן שומע רדיו.

וגם חברים שלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אולי אתה כן אבל הכוונה לא הייתה אלייך. הכוונה שלו הייתה לאלה שלא מתכוונים לשמוע רדיו ברדיו דיסק (כמוני לדוגמא).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר

שאתה עומד בפקק(שזה בערך כל שעות היום באיילון)אתה לא רוצה לבדוק דיווחי תנועה?

או לפני שאתה נכנס לאיילון אתה לא רוצה לבדוק אם אתה הולך להיות שם כל היום?

לוותר לגמרי על הרדיו באוטו זה נראה לי מוגזם מדי.הרי יש לך אותו,אז למה שלא יעבוד?

אתם יודעים איזה כיף זה 120 קמ"ש בפקק באיילון? :lol:

אייל

פורסם
שומאכר

שאתה עומד בפקק(שזה בערך כל שעות היום באיילון)אתה לא רוצה לבדוק דיווחי תנועה?

או לפני שאתה נכנס לאיילון אתה לא רוצה לבדוק אם אתה הולך להיות שם כל היום?

לוותר לגמרי על הרדיו באוטו זה נראה לי מוגזם מדי.הרי יש לך אותו,אז למה שלא יעבוד?

אתם יודעים איזה כיף זה 120 קמ"ש בפקק באיילון? :lol:

לא,אני ממש לא צריך. אני כבר יודע בעל פה מתי יש פקקים ומתי אין. 120 קמ"ש בפקק? או שיש לך אופנוע או מסוק (איטי).

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שמע בקטע של האיילון, לא מבין בזה כלום אף פעם לא עמדתי בפקק, אני מבאר שבע:D

(וכן הייתי הרבה פעמים במרכז עם האוטו)

וגם אם יש פקק, ותשמע בחדשות על זה 10 דקות לפני שאתה מגיע למקום, מה תעשה?

תהפוך למטוס ותטוס מעל הפקק? לא. אתה תמשיך לפקק ותחכה כמו כולם.

פורסם

שומאכר

נהגתי על שני כלי הרכב בסמלון שלי.

אחד על מסלול פורמולה אחד ואחד על כבישי ישראל(יש לי אותו חודש בשביל זה ההתלהבות).

נמו הסטלן

אם אתה מבאר שבע באמת לא מעניין אותך מה אמרו בחדשות.

אם יש פקק עוברים לכביש חלופי.

אייל

פורסם

פקק או לא, דיווחי תנועה או לא - אני לא יכול בלי רדיו.

חולה על המוזיקה שלי, אבל כשאני ברכב והשעון מראה "עגולה", אני מיד עובר לשמוע חדשות.

שלא לדבר על העובדה שרדיו יותר מגוון מהאוסף שיש לי ולכן אני שומע רדיו בתדירות גבוהה במקביל.

כבר היה לי HU ללא תדרים מותאמים לארץ ולא הצלחתי להצדיק את קיומו - אפילו בגלל המחיר הנמוך.

פורסם

מחזק את דברי תומכי הרדיו...

לא משנה כמה אני אצרוב תמיד מגיע שלב שאני חוזר לרדיו כי אין לי כבר כוח לדיסקים שלי..

שלא לדבר על עידכונים ותוכניות כמו דידי.

:)

פורסם

צודקים לחלוטין - רדיו זה must

אז מה עושים? משלמים את המחירים המופקעים בארץ?

מה זה בדיוק אומר European Tuning - No

מה ההבדלים? לא ניתן לקלוט בכלל ? מה ההבדלים בתדר? בקפיצות של המספרים?

• תוכן חדש...