Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אחרי הרבה חשיבה, החלטתי של הגיע הזמן לבנות קיק-פנאלים בדלתות משניי סיבות האחת, הוופר פוגע בפלאסטיקה של הדלת ויכול לגרום נזק למברנה שגם ככה היא עדינה ועשויה מחומרים דחוסים, ושנייה, המיקום + המלצות היצרן אינם טועמות את המצב הנתון

השלבים אני מאמין כבר ידועים לכן לא אפרט אותם פה אלה בהמשך

(אני מצטער מראש, חלק מהתמונות מצולמות בסלולרי, ואני חשבתי ש2.0M.P יספיקו, לא נורא בהמשך זה כבר 8M.P)

זו הדלת לפני הטרור של היום :-P

1702ki.jpg

החלטתי להשתמש ב עף סנדווי'ץ בגלל שהטבעות נחתחו יד צרות ולכן ההברגות היו מפוצצות MDF

1814pn.jpg

1792dr.jpg

לאחר כמה שיופים והברגות זו התוצאה הסופית של הטבעות + הוופר שלו

1804aq.jpg

לאחר מכן הוצאו הדופן הפנימית של הדלת לחיתוך וחיבור

img05215bt.jpg

img05227qq.jpg

img05189eh.jpg

זהו להיום, יש עוד הרבה עבודה לפניי, אתם מוזמנים לשאול שאלות אני מעלה את במטרה שזה יעזור לאנשים לתפוס יוזמנה להתקין את המערכות שלהם ברמה גבוה יותר ולהגיע לאיכות שמיעה טובה יותר (כיוון האלמנטים)

יובל

פורסם

אכן דלת של מאזדה 3, הציפוי יהיה בונדו וצביעה עם חלקיקים שיתנו אפקט שיהיה כמו המשטח המקורי של הרכב

המיד-הבאס הוא של DLS מסדרת IRIDUM.

יובל

פורסם

אחלה עבודה עד כה ובהצלחה בהמשך הפרוייקט.

רק כמה טיפים.

אבל לפני זה, לא מדובר על קיק פאנל אלא על פודים למידוופרים, קיק פאנל יושב על הרצפה(אתה יכול לראות את הבניה אצל EYALR מהל הפורום בשביל הדוגמא).

את הטבעות כן היית יכול להשתמש בMDF ללא סכנה של פיצוץ או סדיקת העץ, לשם כך משתמשים קודם כל במקדחים קטנים על מנת ליצור קדח מוביל לבורג.

בכל אופן לגבי הבניות, מכיוון שרק עשית טבעות לוופרים אני הייתי ממליץ לך בכלל לשנות קצת את המחשבה ולעשות פוד שיש על הדלת ולא לבנות על הדלת אלא אם אתה מתכוון לבצע בניה על כל הדלת.

מבחינה אסטטית מכיוון שהדלת שלך עשויה חלק מפלסטיק וחלק מצופה בבד, עדיף לדעתי לעשות פוד חיצוני שישב על הדלת עטוף בבד זהה/דומה לבד שיש על הדיפון של הדלת.

ואחרכך פשוט לחבר את הפוד לדלת בעזרת ברגים ודבקים מתאימים, זה גם מאוד נוח לרפד פוד שהוא חיצוני מאשר לרבד בניה על דלת או בכלל להכין את הבניה לצביעה.

המון דוגמאות לפודים ברעיון הזה אתה יכול למצוא באתר של סאונדסטורם בגלריה שלו.

לדעתי זה יהיה לך הרבה יותר קל והרבה יותר מהיר לעבודה וכמובן יותר פרקטי כי ניתן יהיה להסיר את הפודים והדיפונים יחזרו להיות מקוריים לחלוטין.

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם

אכן פודים ולא קיק-פאנל ...

אני רוצה שזה יצא בדיוק כאילו זה יצא מהמפעל ובד שיראה אחד לאחד כמו המקורי של הרכב יהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא מה גם שבחנתי את האפשרות הזו של וזה לא יצא יפה לטעמים מה שמאוד יפריע לי בעתיד

בקשר לMDF ידוע הסיפור של מקדחים קטנים פשוט לא היה ברשותי אחד באותו רגע אז להמשיך מסנווי'ץ :oops:

יובל

פורסם

אני מנסה להבין משהו - חתכת את הגריל המקורי שעל הדלת?? כלומר, מהגימור הכסוף, שתוחם את הגריל המקורי שעל הדלת - חתכת פנימה ועשית פשוט חור בדלת?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני יודע שלבעלי מאזדה זה כואב :-) כן כדי שהמיד באס יוכל להיכנס ללא בעיות בכול מקרה הגימור הסופי יחזיר את הדלת להיות כמעט אותו דבר רק אם כיוון הרבה יותר טוב מהמקורי. ויש לי כבר דלתות ספיר במחסן כדי למכור את הרכב אחר כך :-D

לצערי רק מחר אני חוזר לעבוד על הבנייה אז עדכונים בהמשך

מה שנשאר זה:

מתיחת הבד על הבנייה

פיבר+שיוף שלו

בונדו זה לדעתי יהיה החלק היותר קשה בגלל שאני מצפה לדיוק רב וכמו בפעמיים הקודמות אני לא מתכוון לחפף עכשיו

צביעת הדלת אם ספריי מיוחד

יובל

פורסם

תגיד לי, איך אתה אמור למתוח את הבד בדיוק?

עד לאן?

אני חושב שחבל שלא עשית לפי הדרך של ניר, שהיא הדרך של כמעט כולם.

בהצלחה בכל זאת.

תעדכן אותנו עם תמונות.

פורסם

יובל שלום

אני קצת מתקשה להבין את הנושא. אם כתבת "פרוייקט קיק פאנל לדלתות + תמונות" אז למה אתה מפרסם רק חלק מהעבודה שסיימת?

אם אתה רוצה שרשור שבו יתנו לך המלצות וחוו"ד על העבודה בשלבים אז היית צריך לקרוא לשרשור כך.

בכל מקרה אני מעדיף לשפוט עפ"י התוצאה הסופית, ולא עפ"י חלק קטן מהעבודה. מה שעשית עד עכשיו זה החלק הקל, הקשה עוד מלפנים.

גיא

פורסם

עשית טעות בזה שאתה רוצה לבנות על הדלת יותר נכון מחכה לך הרבה עבודה לידיעתך את הבד לא בעיה לתפוס אבל!

פיבר לא יושב על פלסטיק תצטרך לעשות חורים קטנים בכל השטח שהפיבר ישב על הדלת ולשים פיבר משני צידי הדלת על מנת שיתפו, תצטרך מלא ממש מלא בונדו על כל החלק התחתון על מנת לתת מראה אחיד , תצטרך לצבוע שוב את כל החלק התחון או לרפד על מנת לקבל מראה אחיד, זה כאב ראש!! אבל אם אתה רוצה ישר כח המון בהצלחה

1)המון חורים קטנים סביב הבניה עלייה תמתח בד

2)פיבר שניי צדדים גם בחלק בפנימי

3) זוית לא נוכה לשיוף של הנודו בעבודה יד הכן המון בונדו המון סבלנות

וזהו בגדול מחכה לך המון עבודה .!רק אל תשכח לבדוק שהדלת נסגרת כמו שצריך ואין הפרעה של הדשבורד .

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

מוזר אני מעלה תמונות כדי לשתף אותך בעבודה ומראה שלבים שאני נמצא בהם ויש תלונות :lol:

בכול מקרה אני שמח על הדאגה שלך "ניטרו מאן" זו לא הבנייה הראשונה שלי ולכן את השלבים אני מכיר וגם את החומרים איתם אני עובד אני מכיר. מי שנכנס לבנייה כזו מתוך מחשבה שהיא קל או זריזה, היה מתאכזב ואני מודע לכמות העבודה שנשאר, בקשר לחוזק הבנייה בהצמדות למשטח עצמו אכן יהיה חיזוק את עוצמתו נראה רק מחר אחרי הצהריים שאני יראה איך נתפס הפיבר על הדלת

בכול מקרה היום עבדתי על הדלת השמאלית:

השלבים מתיחת בד מריחת פוליאסטר+פיבר

לצערי נגמרו למצלמה הסוללות באמצע ולא צילמתי הכול.

זו הדלת אחרי מתיחת הבד

img05311id.jpg

[/url]

img05276gt.jpg

בשלב השניי מרחתי את הפוליאסטר על הבד שנמתח

img05322kw.jpg

אחרי בערך 20 דקות וחצי שעה הנחתי את החתיכות פיבר על הבד הספוג פוליאסטר ומרחתי עוד שכבה

אגב פה האדים החלו לעלות לי לתוך הראש למרות המיגון הכבד :-D בדלת הבאה אולי נשתמש במסיכת אב"כ חח

img05344or.jpg

כך נראת הבנייה לאחר 3 שכבות, יש לציין שאת השכבה הראשונה עשיתי ברובה אם חתיכות של פיבר הרבה יותר עבה (450) ואת השניים הנותרות אם יותר דקות (300)

img05374rm.jpg

img05355dw.jpg

אני חושב שהיתי צריך לעטוף את הדלת הרבה יותר טוב, כי היה טיפת פוליאסטר שלקח לי זמן רב להסיר אותו

אני מקווה להמשיך מחר את הדלת השנייה וכבר בסוף השבוע את הבונדו

יובל

פורסם
תגיד לי, איך אתה אמור למתוח את הבד בדיוק?

עד לאן?

אני חושב שחבל שלא עשית לפי הדרך של ניר, שהיא הדרך של כמעט כולם.

בהצלחה בכל זאת.

תעדכן אותנו עם תמונות.

רק גילוי קטן, זו ממש לא הדרך שלי, מבחינתי בניה היא כוללת של כל הדיפון של הדלת, כולל חיזוק פנימי.

אבל זה רק אני, פשוט על מנת להגיע לגימור של הרכב כפי שהוא יצא מהמפעל זה בלתי אפשרי אלא אם עובדים על שאר הפלסטיקה ברכב כולל הדשבורד.

:)

אבל זה רק אני,

under construction..

פורסם

יובל,אבל על איזה נפח המיד יעבוד? של הדלת או של הפוד? כי למשל אצלי המידים יושבים בתוך דלתות מבודדת ומביאים בראש ונגיד ואני הייתי עושה בנייה כזו הייתי מעבד את כול הנפח הדרוש בישבילהם והייתי חייב לעשות פודיום שמחובר לדלת באטימות...

ואתה?

• תוכן חדש...