Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה קונים את הקיט הזה של הנעילה מרכזית , שאיציק הרכיב, כשאני הלכתי אמרו לי 350 שקל , והוא כתב 250 שקל , זה הפרש די רציני , אז אם מישהו מכיר חנות חלקי חילוף זולה או את החנות הספציפית שאיציק אז קנה בה . אני אודה לכם מאוד.

תודה מראש - טל

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם

פשוט יש כל מיני מקומות וכל מיני קיטים , הלכתי לברר , במקום אחד באמת מצאתי קיט כזה לא זוכר של איזה חברה ב - 260 שקל עם השלטים (אבל יהיה לו רק עוד שבועיים), אבל בכל שאר המקומות צחקו עלי כשאמרתי את הסכום הזה והזכרתי גם שלטים , חלק אמרו לי שהמנועים שמגיעים בקיטים האלה עם השלטים לא שווים כלום , ושהם עושים יותר נזק מאשר תועלת... וכו.

אבל אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה באיזור המרכז , אני אשמח לשמוע .

ביררתי גם בקשר לחלונות חשמל יש קיט של חברה טובה (שכמובן שכחתי את שמה :) ) , ב - 600 שקל , הבעיה שכששאלתי מתקין מקצועי הוא אמר לי שחבל לי על הזמן ושבג'סטי שלי גם אין מספיק מקום להרכיב את המנועים וגם החלונות לא זזים מספיק חלק וכל מיני ...

שאין צאנס שזה יעבוד .. די ביאס אותי כי כבר ראיתי את עצמי משוטט לי בגרוטאה ופותח חלונות על ימין ועל שמאל כאילו אין מחר! , אם למישהו יש מושג בקשר לזה , אנא שתפו אותי .

ג'סטי 92 מנוע 1000 העונה לשם "אלפרד"

פורסם
מאז שאיציק התקין עברה כמעט שנה והמחירים קפצו.

הסט הסטנדרטי (ללא שלטים) עולה כ-150 שח כולל מעמ, המחיר לזה עם השלטים לא ידוע לי.

הסט כולל חיווט + 4 מנועים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאחרונה רכשתי אצל הפרסי כזה קיט ל 4 דלתות ...

המחיר אחרי מעט ויכוחים היה 120 שקל ...

לא יצא לי עדין להתקין אותו !

אבל הוא זהה לקיט הקודם שפירקתי מהרכב ( 205, והנעילה מרכזית היתה התקנה מקומית)

בהצלחה!,

ניר.

פורסם
איפה הפרסי הזה נמצא?

והאם אפשר להתקין נעילה מרכזית גם על אוטו בלי חלונות חשמל.?

הפרסי נמצא ברחוב חומייני 2, שיראז. הוא איש קטן קרח שיושב מחוץ לכוך ואוכל גונדי.

את האמת? זה לא פרסי אחד, אלא כמה! והם נמצאים ביצחק שדה 23 וקוראים לחנות פרוחזאד. אני מעריך שהם אוכלים גונדי בשעות הפנאי. ורצוי להתמקח אצלם - זה עובד.

אתה יכול להתקין נעילה מרכזית ברכב בלי חלונות חשמל. היא פשוט לא תעלה לך את החלונות כשאתה נועל.

ות'כלס גם ברכב עם חלונות חשמל, זה לא יקרה אם אתה לא תחבר את הנעילה למוח של החלונות.

פורסם
איפה הפרסי הזה נמצא?

והאם אפשר להתקין נעילה מרכזית גם על אוטו בלי חלונות חשמל.?

הפרסי נמצא ברחוב חומייני 2, שיראז. הוא איש קטן קרח שיושב מחוץ לכוך ואוכל גונדי.

את האמת? הוא נמצא ביצחק שדה 23 וקוראים לחנות פרוחזאד. אני מעריך שהוא אוכל גונדי בשעות הפנאי. ורצוי להתמקח אצלו.

אתה יכול להתקין נעילה מרכזית ברכב בלי חלונות חשמל. היא פשוט לא תעלה לך את החלונות כשאתה נועל.

ות'כלס גם ברכב עם חלונות חשמל, זה לא יקרה אם אתה לא תחבר את הנעילה למוח של החלונות.

התכוונת למוח של האזעקה...

פורסם

לא, לא של האזעקה.

אם האזעקה מפעילה את מרימי החלונות, אז סימן שהיא מחוברת לנעילה המרכזית שמפעילה בעצמה את מרימי החלונות.

פורסם
לא, לא של האזעקה.

אם האזעקה מפעילה את מרימי החלונות, אז סימן שהיא מחוברת לנעילה המרכזית שמפעילה בעצמה את מרימי החלונות.

לא למיטב ידיעתי.

לאזעקה יש יציאה נוספת שנותנת אות למרימי החלונות (שהם בעצם ממסרים המוחוברים למנועי החלון).

יתרה מכך , ניתן לתת אותות בהשהייה לחלונות (למשל ברכבים עם 4 חלונות , כדי לא לגרום למכת זרם) - כל זה מתבצע באזעקה ולא בנ"מ.

פורסם
לא, לא של האזעקה.

לא למיטב ידיעתי.

לאזעקה יש יציאה נוספת שנותנת אות למרימי החלונות (שהם בעצם ממסרים המוחוברים למנועי החלון).

יתרה מכך , ניתן לתת אותות בהשהייה לחלונות (למשל ברכבים עם 4 חלונות , כדי לא לגרום למכת זרם) - כל זה מתבצע באזעקה ולא בנ"מ.

אוקיי!

כנראה שאתה מכיר אזעקות יותר מתוחכמות ממעט האזעקות שיצא לי להתעסק איתן.

אני גם שוקל להתקין נעילה. יש לי נעילה שהותקנה לפני שנים על ידי אחד הבעלים הקודמים והיא לא עובדת. מהבעלים הקודם שמעתי שהוא ניתק אותה כי היא עשתה בעיות. מכל הפעמים שפירקתי את דיפון הדלתות ראיתי שאכן הסולנואידים קיימים אך מנותקים. גם כל החיווט קיים.

לא חשבתי להעביר את זה דרך האזעקה, מפני שהאזעקה שלי ממש מצ'וקמקת וכרגע בכלל ניתקתי אותה בגלל התרעות שווא שעיצבנו אותי.

אני חשבתי לארגן אצלי ריליי עם טיימר לחלונות. לא צריך להיות סיפור. הדבר היחיד שעוצר את זה זה עצלנות נטו.

• תוכן חדש...