Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll: הרכבתי מערכת מושלמת המורכבת מזוג רמקולים 3 way מאחור וקומפוננט מקדימה.

שיחקתי אם ה"פדר"על מנת שהבמה לא תיברח לי לאחור, אבל בגלל מיבנה המיקום הסטנדרתי ברכב שהטויטרים נימצאים בתוך חור ליד החלון הקידמי לדעתי אני מעבד את הבמה המרכזית למוסיקה כאשר אני שומע(מעברים בין הרמקולים).

השאלה היא האם תוספת של זוג טויטרים נוסף על עמודי a קידמיים לצד המראות הקידמיות יכול לספק במה יותר טובה, כמובן אם כוון נכון(אחד לכוון השני ,לכוון הנהג וכ"ו),או לשים אותם בעמוד המרכזי בין שני הדלתות(אם כן באיזה גובה?)

מי יכול לתת עצת מומחה,והאם זה לא יותר מידי אלמנטים(רמקולים)?

מחכה לתשובת המבינים,ותודה מראש

פורסם

בשביל במה צריך שחקנים....,

איפה השחקנים?

במה זה קומפוננט טוב (לפחות סביר) מקדימה, מגבר סביר וסאב, וןאז ורק אז, התקנה ראויה ביותר כבסיס לכיוונים סופיים ראויים.

בלי זה הבמה היא לא במה, כמובן הכל יחסי, אבל זה מה שרצוי שיהיה לך באוטו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במה קדמית מקבלים מקומפוננט קדמי שמותקן נכון.

זוג טוויטרים נוסף לא ישפר לך כלום.

אני לא מבין למה אתה צריך קומפוננט כזה מאחורה, תמכור ותקנה סאב.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

סליחה למשיבים

כנראה שאתם לא קוראים את הכתוב נכון.

יש קומפוננט של "בוז" מקדימה ויש רמקולים 3way מאחור,זה מה שכתבתי.

ההרכבה מיקצועית לגמרי ,רק שאני רוצה לשפר את הבמה מקדימה וזה בגלל אופי ההרכבה ברכב זה,בגלל שהטוויטרים במקומם הטיבעי הרכב שקועים פנימה וזה נותן עומק במרחב לשמיעת המוסיקה,ואני רוצה יותר לחדד את עניין המעבר בין הרמקולים.

אני מבקש מהמבינים עניין לקרוא שוב גם את השירשור הראשון על מנת להבין מה אני מתכוון.

שאלה שניה היא מה זה"פאזה הפוכה"והאם היא עוזרת ובאילו מיקרים?

פורסם

שלום חברי הפורום

איפוא כל החברה שמבינים ויודעים לקרוא טוב טוב את השירשורים.אם אפשר לקבל תשובה עוד היום (בבקשה ) כי אני רוצה עוד בשישי שבת זה לנסות את השינוי.

מבקש היתייחסות. תודה.

• תוכן חדש...