Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום הרבה בעליה בסובארו ג'אסטי שנת 90 מנוע 1000 ידני. אימצתי טיפה את המנוע, אבל הוא לא עשה לי בעיות.

כמה מטרים לפני שהגעתי לחניה המנוע נכבה, ומתחת לאוטו היה נוזל חום, שנראה כמו מים עם חלודה. גם בתוך תא המנוע היה נוזל כזה, אבל אני חושב שהוא השפריץ כלפי מטה.

שאלתי היא: אתם חושבים שזה נוזל קרבורטור או משהו אחר?

אני אסע עכשיו למוסך, שנמצא בכיוון ירידה מכאן (אני נמצא באוניברסיטת חיפה), ואולי אני אשתמש באוטו של אחותי כדי לגרור אותו אם יש בעיות.

פורסם

כנראה שמדובר במי קרור המנוע שיתכן ונזלו מהרדיאטור או מצנור כלשהוא או ממשאבת המיים.

אסור לגרור רכב ע"י מכונית אחרת וגם זה מסוכן הן למכוניתך והן למכונית הגוררת.

נסה למלא מיים ברדיאטור ולאתר מהיכן הנזילה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נוזל קרבורטור? זו הגדרה מעניינת לדלק.

כדי לוודא מה הנוזל המסתורי שמצאת מתחת לרכב, בדוק את מפלס נוזל הקירור והשמן.

אם חסר נוזל קירור במידה לא צפויה, הוסף (אפילו מים, לצורך הבדיקה) ובדוק האם יש נזילה מיד כשאתה מוסיף. אם אין, תתניע בזהירות תוך שאתה צופה לתא המנוע ובדוק מהיכן נוזל. גם אם לא מצאת נזילה כשהמנוע מונע, יכול להיות שהיא מתרחשת רק כשהמנוע חם.

בכל מקרה, אל תנסה לנסוע למוסך (אפילו בירידה) לפני שוידאת שלא תגיע למוסך בלי נוזל קירור ועם מנוע גמור כתוצאה מהנסיעה הזו.

פורסם

לפי הגדרתך "נוזל קרבורטור" אני מציע לך להזמין גרר ולגשת למוסך.

אל תסכן את הרכב שלך בגלל רמת הידע הטכני שלך ברכבים.

למרות שנוזל קרבורטור זהו בעצם בנזין (נוזל הזהב).

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

הבעיה נפתרה, הגרר של אחותי (לא האוטו שלה, נראה לכם שאני הולך לגרור רכב מאחורי מאזדה 3?) לקח אותי למוסך וכל העניין עלה לי 70 שקל, כי יש לאחותי ביטוח גרירה. בסוף זה היה צינור של הקירור שהתפוצץ.

תודה לכל המגיבים, אני שמח שלא עשיתי שום דבר מטומטם.

דרך אגב, במנוע יש חיישן שמכבה את המנוע לפני שהוא מתחמם יותר מדי, כדי שלא ילך הראש מנוע. (לפחות זה מה שאמר לי המוסכניק)

• תוכן חדש...