Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוחץ, לא לחצן.

כבלים תמצא בהר ציון, מחברים - בספק.

שווה לבצע סקר מחירים גם ב"גל אור" ברח' שונצינו, וגם בחנות נוספת ברח' טברסקי פינת בית אלפא (שכחתי את שמה).לשניהם יש את המחברים.

פורסם

כבלים לחיווט ברכב לא תמצא בחנויות האלקטרוניקה בשדרות הר-ציון, הכבלים שהם מחזיקים במלאי לא מיועדים לעמוד בתנאי עבודה ברכב.

הכבלים שהם מחזיקים במלאי הם בעלי בידוד שלא עומד בשום תקן ומניסיון רב איתם הבידוד נמס בזמן ההלחמה.

קיימת חנות קרובה לשדרות הר-ציון (רחוב ניצב לשדרות הר-ציון) שמתמחה בכבלים ובסופיות וגם כלים לתחום הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

קיימת חנות קרובה לשדרות הר-ציון (רחוב ניצב לשדרות הר-ציון) שמתמחה בכבלים ובסופיות וגם כלים לתחום הרכב.

ראשית תודה על המידע.

מרק האם יש לך כיוון יותר מדוייק? אני במקרה מכיר טוב את האיזור.

איפה ניתן למצוא לוחץ / לחצן?

פורסם

פרטים מדויקים לחנויות חלפי חשמל לרכב:

1. "גל אור", רח' שונצינו 3 ת"א, 03-5620873.

2. "ביתן ספרק", רח' שטיבל 7 ת"א, 03-6251600.

3. "תב אור", רח' טברסקי 12 ת"א, 03-5617389.

לוחץ לסופי חוט תוכל לקנות בחנויות כלי העבודה למוסכים שברח' יצחק שדה בין רח' טברסקי

לרח' המסגר ולדוגמא, "אספקה לתעשיה" יצחק שדה 33 ת"א, 03-5617851 ושמו חגי.

אל תשכח גם לקנות סרט בידוד (איזולירבנד) וצנורות שרשור להכנסת צמות החוטים לתוכם.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
כבלים לחיווט ברכב לא תמצא בחנויות האלקטרוניקה בשדרות הר-ציון, הכבלים שהם מחזיקים במלאי לא מיועדים לעמוד בתנאי עבודה ברכב.

הכבלים שהם מחזיקים במלאי הם בעלי בידוד שלא עומד בשום תקן ומניסיון רב איתם הבידוד נמס בזמן ההלחמה.

.

מרק ישנם הרבה סוגי בידוד טובים שנמסים בחום הלחמה, כנ"ל מפסקים וכנ"ל מחברים (לרבות של חברת מולקס). אין זה אומר שהם אינם מתאימים לסביבה חמה כחום הרכב.

הסוד הוא להשמתמש במלחם שמסוגל להעביר כמות חום גדולה (בניגוד לסתם מלחם בעל הספק גבוה) ואז לבצע הלחמה איכותית ומהירה. כאשר המלחם לא מסוגל להעביר חום בקצב גבוה כל החוטים/מחברים/מפסקים מתחילים להינתך. כמובן שככל שהמלחם יקר יותר כך יכולתו להעביר חום גבוהה יותר. בהתייחסי למלחמים המקצועיים אני אדרג את 3 החברות המנצחות לפי סדר איכותם.

1. Metcal- זה פשוט פלא ולא מלחם. המלחם RF הכי איכותי שקיים בעולם.

2. Hacko- מקצועי ואיכותי.

3. Weller- בעל שם מוכר, איכות טובה לאלקטרונאי החובבן.

אני מסכים איתך שניתן לקנות חוטים איכותיים יותר אך אין זה מחוייב המציאות. אני עוד לא נתקלתי בחוטים עם בידוד טפלון ברכב.

פורסם

מצטרף,

אם להחליף את כל החיווט,

(פגו 205 שנת 95 1400)

כמה מטרים של חוטי חשמל צריך בערך?

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

• תוכן חדש...