Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש רק מהמבינים ממש בעיניין או כאלה שנתקלו בבעיה דומה לנסות לעזור לי לעלות על הבעיה, תודה מראש.

 

יש לי שברולט קוואליר קופה 96 אוטומט 2.2 היום החלפתי בה מסנן שמן גיר ושמן לגיר שמתי את הכי טוב שיש בשוק ובנוסף הוספתי תוסף שמן.

לקראת הערב כאשר יצאתי עם האוטו לנסיעה מחוץ לעיר גיליתי שהאוטו פתאום לא עולה מעל 3000 ס"לד כביכול נתקע על זה כסל"ד מקסימלי... וזה קורה בעיקר במעבר בין הילוך 3 ל4. בשלב שהוא מגיע ל3000 סל"ד ואני ממשיך להאיץ המחוג של הטורים מתחיל לקפוץ מעלה ומטה ומרגישים את זה גם באוטו יש הרגשה שכאילו הוא מעלה הילוך לרביעי ובאותו רגע גם מוריד חזרה לשלישי וכך כל הזמן... אני גם מרגיש שהאוטו פתאום לא סוחב כמו שהיה לפני זה.

בגלל מה זה יכול להיות??? יש מצב שיש יותר מידי שמן גיר? או שהמחשב פתאום לא בסדר לאחר שפתחו את מכסה שמן גיר? אההה היום גם היה ממש הרבה גשה ויצא לי להיכנס לשולית ממש עמוקה, יש מצב שזה יכול להיות גם בגלל זה? מישהו גם אמר שצריך אולי לאפס את המחשב מהתחלה!!! יכול להיות דבר כזה, זה מקובל? הרי הוא אמור להישאר במצב הקודם, החלפתי הרי סה"כ חלק מכני.

אודה לכם ממש מקרב לב על עזרתכם ועצתכם!!!

פורסם

האם לפני ההחלפה היו בעיות כלשהן?

הערה כללית:

שים לב, גם אם תתן פול גז בסרק, במקום ללא שילוב להילוך, המחוג יקפוץ בסביבות 3-4 אלפי סיבוב, וזה תקין.

אם זה קורה אותו דבר בזמן נסיעה כשאתה לוחץ "הרבה" גז, אזי כאילו הגיר מחליק ומחשב ניהול המנוע מגביל את הטורים מלעלות ע"י מה שאתה מרגיש כקפיצות.

מה היו הבעיות טרם ההחלפה? בכלל, יש כאלה שיטענו שאסור להחליף שמן גיר כל זמן שהכל בסדר, בינהם מכונאים רבים, ואילו אחרים ובינהם מכונאים רבים יטענו שאין בעיה לעשות זאת.

מכיוון שגירים אוטומטיים אינם תחום ההתמחות שלי, אשאיר לאחרים להגיב באופן מקצועי ונקודתי יותר.

יש לנו בפורום את "ספי" חבר הפורום בעל עסק ומומחה לגירים.

השאלה שלי בכל אופן לטובת כל העונים, האם הבעיה החלה רק לאחר החלפת שמן הגיר והפילטר?..

כלומר, ציין בדיוק מה היה מתי, איך לפני ואיך אחרי בכל שלב ושלב. זה מהותי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

מצאתי את הבעיה.... יש!!!!!! כבר התחלתי לדאוג!!!

בסוף מה שהיה זה שהגומיה מסביב למצת הייתה עם חור קטנטן שנוצר ביום של הטיפול והחשבל שהיה אמור להגיע למצת היה לפעמים מגיע ולפעמים בורח החוצה לעבר המנוע ורק היום בלילה שמתי לב לכך... עטפתי את זה בינתיים באזולירבנד וזה ממש פתר לי את הבעיה והאוטו כמו חדש!!!

בכל מקרה, ממש תודה למי שהתעניין ורצה לעזור!!!

 

ד"א השמן היה דקסון או דקסרון 3 אם איני טועה בשם והתוסף אני ממש לא זוכר, אז מצטער.

×
×
  • תוכן חדש...