Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרכב מדובר הוא יונדאי לנטרה 1998.

לפני מספר ימים ביתה מנורה שלי נשבר כי היה ישן וסדוק וכל הבית ממש התפורר.

לקחתי חומר פלסטלינה שמתקשה וסידרתי את זה כך שלפחות בזמן הקרוב אני אסע עם נורה עובדת והכנתי מהחומר מן תבנית בצורת הבית מנורה.

כעת הפנס עובד אבל אני רוצה לקנות בית מנורה חדש ולהלחים אותו במקום הישן השבור.

הייתי בפרוקיה בחוצות המפרץ אמרו לי הם לא מוכרים רק את הבית מנורה אלא את כל הפנס כך גם בחנות סביון .

הפנס האחורי שלי מצב מצוין ואין שום סיבה להחליף אותו.

ככה שבמקום 10 שקל על בית נורה אני צריך לבזבז מאות שקלים על פנס שאני לא צריך.

מישהו מכיר מקום באיזור חיפה והקריות שאפשר ליקנות בו בית מנורה לפנס של יונדאי לנטרה?

איזה פרוקיות או חנויות חלפים עוד יש באיזור חיפה והקריות שיכול להיות שאני אמצא שם בית מנורה?

פורסם

תבדוק אצל חבר הפורום דני זומרשטיין, המנהל את חשמלית הרכב "מצת אור" שברח' יפו 100 חיפה, טל' 04-8525366 או 04-8535106 או 04-8511494.

אולי אצלו יש או שהוא יוכל להתאים לך בית נורה כל שהוא.

בהבצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

תעשה סיבוב אצלי פחחי רכב, מוסכים וחשמליות. אני בטוח שלמישהו יש פנס שבור כלשהו שתוכל לפרק ממנו את בית הנורה ולהתאים אותו.

• תוכן חדש...