Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון הרודסטרים - למה כדאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

) נסיעות קבוצתיות של מועדון ברחבי הארץ - הנסיעה הבאה בשבת בבוקר 16 לאוגוסט

2) מפגש חברים מדי יום שישי אח"צ

3) יום אימון בנהיגה מתקדמת \ ספורטיבית

בואו להשתתף בקורס מיוחד לבעלי רודסטארים.

יום אימון בנהיגה ספורטיבית במגרש הדרכה הגדול בארץ במכוניותיכם הפרטיות.

ההדרכה תועבר ע"י הצוות הבכיר של חברת "מסלולים" בראשותו של ראם סמואל.

ההדרכה משלבת בתוכה טכניקות מתקדמות ביותר הלקוחות מעולם מרוצי הראלי, מתוך הניסיון הרב של ראם סמואל בנהיגת מרוצי ראלי ובהדרכת רכבים מכל סוגי ההנעה בנינו קורס מתאים למכוניות בעלות הנעה אחורית.

מטרת הקורס: לשפר משמעותית את רמת המיומנות והשליטה ברכב ומכך גם את רמת ההנאה והיעילות בנהיגה. הלמידה ביום זה חווייתית ומלווה בהנאה רבה.

היום בנוי כך שיתאים לאופן הנהיגה של חברי המועדון ואופיין הספורטיבי של המכוניות.

הפעילות ביום זה מתרכזת ב :

ü תפעול הגה ושליטה בסיבובים חדים ועקומות תוך התייחסות למערכת ההנעה האחורית ולהיגוי של הרודסטארים.

ü שליטה ברכב בסלאלום "סגור" ו"פתוח".

ü שליטה בתת היגוי והיגוי יתר בסיבוב.

ü בלימה ספורטיבית וכניסה לסיבוב ועקומה.

ü סיכום היום, וחלוקת תעודות.

v היקף ההדרכה: יום אחד, 12-15 משתתפים.

v הרצאה תיאורתית + תרגול מעשי.

v התרגול נערך במכוניות המשתתפים (לא נגרם נזק למכוניות).

v ההדרכה מורכבת מהסברים תיאורטים ותרגולים רבים.

לכן....

אם יש לכם רודסטר - אם יש לכם חבר עם רודסטר - אם יש לכם שכן עם רודסטר - אמא, אבא, דוד או דודה עם רודסטר...

ספרו להם על המועדון הזה ואיך למצוא אותנו - כדי להכין אותם לנסיעה הבאה של המועדון Israeli Ragtops & Roadsters

שמיועדת אך ורק לבעלי רודסטרים

Mazda Miata, Toyota MR2, BMW Z3 & Z4, Porsche Boxster, Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 206cc, Rover MGF, Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider, Mercedes SLK & all convertibles old and new

מועדון נוהגים וטיולים - ללא כיסוי

A club for topless driving enthusiasts

לעוד פרטים נא לפנות אלי בפרטי

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אני חשבתי שיש פה עוד כמה חברה עם מיאטות ופתוחות אחרות - איפה אתם? קניתם קבריולט רק בשביל הפוזה? 8)

טוב, אל תשאלו אותי אם כדאי להיות חבר במועדון הרודסטרים, תשאלו את חבריכם

לפורום YNV או YAIRK או איתן_כ

כקבוצה בעלי מכוניות דומות אנחנו מהווים כוח קניה מול חברות ביטוח, מוסכים ועסקים אחרים בתחום

אז אפילו אם טיולים קבוצתיים זה לא ה"סטייל" שלך - עדיין כדאי להיות חלק מקבוצת הרודסטרים

פורסם
אני חשבתי שיש פה עוד כמה חברה עם מיאטות ופתוחות אחרות - איפה אתם? קניתם קבריולט רק בשביל הפוזה? 8)

בעתיד הלא רחוק אני אחליף כנראה ל-MX5,אבל אם היתה לי כבר היום ההודעה שלך היתה דיי מרגיזה.

מי שלא מצטרף למועדון שלכם כבר קנה רכב רק לפוזה?

מה הקשר?

אולי גם אני לא יילך להדרכות של ראם סמואל אם יזמינו אותי (בתשלום.בחינם אני אלך :wink: ).

אז גם קניתי רכב לפוזה?

עכשיו נרגעתי...

שאלה רצינית:

אתה רוצה שכקבוצה תצברו כח מול מוסכים\ביטוחים.

תסביר לי איך זה אפשרי כאשר מדובר במועדון שכולל תחתיו יצרנים מרובים כאשר לחלקם אין קשר אחד עם השני מלבד חוסר הגג (פורשה בוקסטר\S2000 עולות כמו 3 מיאטות\CC206).

איך שאני רואה את זה (ואולי גם עד בעלי רודסטארים),הקשר מול הביטוח\מוסכים של רודסטארים,הוא כמו הקשר בין פיז'ו וניסאן עם סאן-רוף ,כלומר אין קשר,(אולי אני טועה....אני באמת שואל,לא במטרה לפגוע,היוזמה שלך\ם מבורכת באמת).

פורסם
[תסביר לי איך זה אפשרי כאשר מדובר במועדון שכולל תחתיו יצרנים מרובים כאשר לחלקם אין קשר אחד עם השני מלבד חוסר הגג (פורשה בוקסטר\S2000 עולות כמו 3 מיאטות\CC206).

איך שאני רואה את זה (ואולי גם עד בעלי רודסטארים),הקשר מול הביטוח\מוסכים של רודסטארים,הוא כמו הקשר בין פיז'ו וניסאן עם סאן-רוף ,כלומר אין קשר,(אולי אני טועה....אני באמת שואל,לא במטרה לפגוע,היוזמה שלך\ם מבורכת באמת).

כן ולא.

נכון מוסך פורשה וטויוטה לא קשורים אחד לשני. אבל 12 בעלי המיאטות , שלא היכירו אחד את השני קודם -עכשיו יכולים "to compare notes" ולספר אחד לשני איזה מוסך עדיף ולמה, אותו דבר ארבעת בעלי הMR2 וכו...

מיאטות יש כ100 על כבישי הארץ. אמ אר 2 קרוב ל40. Z3 על ימין ושמאל. MGF היה פעם רכב פרס של הפיס ויש לא מעט מסתובבים בחוץ.אלפה ספיידר, TT רודסטר, S2000, בוקסטר, Z4 ...

לגבי ביטוחים, נושא הגג הפתוח הוא משותף לכל הדגמים וכבר חבר או שניים חסך כמה מאות שקלים על הפרמיה השנתית שלו בגלל המלצה של חבר אחר

עכשיו

ולא התכוונתי לפגוע באף אחד, וכמה שאני מכיר - אלה שמבקרים בפורומים של מכוניות הם בדרך כלל "נהגים" . רוצים להיות חלק מקבוצה או לא, זה עניינם האישי. סתם ראיתי חמישים ומשהו צפיות ללא אף תגובה ורציתי to rile things up a little :twisted:

אבל בינינו יש המון, ואני מתכוון המון, אנשים שנוסעים על מכוניות פתוחות דו מושביות רק בשביל פוזה. אין לי נגדם כלום. תראה בפיתוח שישי אח"צ או בכיכר המדינה יש הרבה כאלה ונראה לי שהם נהנים מהחיים, בלי להכיר אותי או את ראם :lol:

ויש בזה עוד משהו חיובי עבור "הנהגים" בינינו . אפשר לקנות יד שניה, בלי קילומטרז, שלא קרעו אותו - במצב טוב.

לדוגמא, לפני שבוע היה אמ אר 2 שנת 2001 למכירה בפתח תקווה עם 20000 ק"מ

האוטו לא יצאה מתל אביב אף פעם

פורסם
"

אבל בינינו יש המון, ואני מתכוון המון, אנשים שנוסעים על מכוניות פתוחות דו מושביות רק בשביל פוזה. אין לי נגדם כלום. תראה בפיתוח שישי אח"צ או בכיכר המדינה יש הרבה כאלה ונראה לי שהם נהנים מהחיים, בלי להכיר אותי או את ראם :lol:

לגבי זה אני מסכים איתך ב-100% ואין פעם אחת שאני לא רואה איזה מתלהב עם רודסטאר ומדבקה של "כאוס","NO FEAR" על הרכב ואני לא חושב לעצמי:

"לא מגיע לו כזה רכב,אין לא מושג על מה הוא נוהג,וגם ככה הגג תמיד סגור ונפתח רק בהרצליה פיתוח באיזור הפאבים בשעות הלילה".

בכל מקרה,אני מקווה להצטרף לשורותיכם בשנה הבאה ואני בטוח שגם מי שאין לו רודסטאר מאחל לכם בהצלחה.

נ.ב:

1)יש פה מספר זעום של MX5 שכנראה פשוט,לא ראו את הודעתך,בנוסף יש לנו גם פיאט 500 ווינאלה (לפי ההגדרות,גם היא רודסטאר,לא?)

2)לא לשכוח קרם הגנה :wink:

vignale.jpg

פורסם

מה שחסר לנו כרגע במפגשים זה גיוון. פיאט 500, טריומף, אפילו רנו 19 קונברטיבל חסרים מאוד בשיירת המיאטות והMR2 (ואולי עוד כמה דנדשות שיצטרפו בקרוב).

במפגש הראשון הגיעה ספיידר אחת שנצצה בין "עדר" הרודסטרים החדשים. אני מקווה שבהמשך יצטרפו אליו עוד כמה...

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...