Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול במהלך הערב נסעתי בגשם שוטף בת"א (רחוב הירקון), ובמהלך נסיעה איטית (30 קמ"ש לערך) הרגשתי מכה חזקה בגלגל שמאל הקידמי. עצרתי, ולאחר שהמים שהיו על הכביש זזו, ראיתי שפשוט הגלגל נתקע בבור עמוק ועבר אותו. את הגלגלים האחוריים כבר העברתי בנסיעה איטית מאד.

שאלתי היא האם בתור אדם ללא ניסיון יש לי אפשרות לראות פגיעה כלשהי ע"י ראיה ? או שהדבר הנ"ל דורש בדיקה של מוסך ?

אני חייב לציין שהבור היה ממש עמוק, והמכה הרגישה ממש חזקה למרות הנסיעה האיטית (לא מכה שנתקלתי בה עד היום).

תודה.

פורסם
שלום לכולם,

אתמול במהלך הערב נסעתי בגשם שוטף בת"א (רחוב הירקון), ובמהלך נסיעה איטית (30 קמ"ש לערך) הרגשתי מכה חזקה בגלגל שמאל הקידמי. עצרתי, ולאחר שהמים שהיו על הכביש זזו, ראיתי שפשוט הגלגל נתקע בבור עמוק ועבר אותו. את הגלגלים האחוריים כבר העברתי בנסיעה איטית מאד.

שאלתי היא האם בתור אדם ללא ניסיון יש לי אפשרות לראות פגיעה כלשהי ע"י ראיה ? או שהדבר הנ"ל דורש בדיקה של מוסך ?

אני חייב לציין שהבור היה ממש עמוק, והמכה הרגישה ממש חזקה למרות הנסיעה האיטית (לא מכה שנתקלתי בה עד היום).

תודה.

קודם כל ככל הנראה הג'אנט התעקם,ולכן ממליץ לעשות יישור/קניית חדש.

עלויות של 80-100 שקל אם לא פחות.

מקווה שלא נגרם נזק למתלה/בולם ,ממליץ לעשות כיוון פרונט גם.

פורסם
קודם כל ככל הנראה הג'אנט התעקם,ולכן ממליץ לעשות יישור/קניית חדש.

עלויות של 80-100 שקל אם לא פחות.

מקווה שלא נגרם נזק למתלה/בולם ,ממליץ לעשות כיוון פרונט גם.

אשמך לשמוע הסבר על הג'אנט, כי לא נראה לי שהוא היה נוסע חלק עם הג'אנט היה מתעקם.

שוב אומר אשמך לקבל הסבר.

live free or die very hard.:snipersmi

pontiac grand prix 2007 gxp

'cause I need the 303 hp to the front 19" o.z

• תוכן חדש...