Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיהיה גאה שהוא חלק מהעם הגרמני???????????????

איפה היית בשיעורי היסטוריה????

טוב למקרה שאתה לא זוכר אז העם הגרמני (שכדאי שארז יהיה "גאה" שהוא הולך להיות חלק ממנו) אחראי למעשים הכי מזוויעים שידעה האנושות בכלל והיהדות בכלל

אז איך אתה בכלל אומר דבר כזה........

ולעניינו לדעתי הוא צריך ללכת לעשות צבא כמו כולם וגם כל הכדורגלנים וגם כולם צריכים לעשות צבא

אם יהיו לו תחרויות שייצא להתחרות אבל זה לא אומר שהוא לא יכול לשרת בצבא

תאמין לי שאם הוא יהיה בצבא ויהיו לו תחרויות הצבא ישחרר אותו בלי בעיה

ובקשר לאימונים יש הרבה חיילים שחוזרים הבייתה באחת בצהריים ככה שנשאר להם את כל היום כדי לעסוק בדברים אחרים

תשמע,אתה צודק.

באחת הוא חוזר הבייתה טיסה קצרה לרינג,אימון קצר וטיסה הבייתה

ואז בדיוק הוא חוזר לצבא.פאק,לא נשאר זמן לישון,אבל הוא ספורטאי מצטיין אז הוא לא צריך לישון.וכמובן שהצבא ישחרר אותו מימי שישי-שבת-ראשון שבהם יש את התחרות.

נהג מירוצים (וספורטאי בכלל) זו עבודה במשרה מלאה ואף יותר,הוא לא צריך את הצבא.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

שמע, אולי כואב הלב שאתה קרעת/תקרע את התחת 3 שנים,

אבל הבןם אדם הזה הוא בן אדם מאד מיוחד,

עם כשרון מאד יוצא דופן.

קח לדוגמא כדורסלן:

אם הוא יגמור י"ב בתור שחקן מצטיין בליגה,

יתגייס שלוש שנים, ואחרי זה ירצה לחזור לעסוק בזה בתור מקצוע,

אז בשכונה, הוא עדיין יהיה אליל על המגרש,

אבל שהוא ירצה להתקבל לקבוצה כלשהי שתכניס לו כסף,

ולהתחיל לעבוד בזה - הוא כבר לא יהיה בעל האמצעים המתאימים.

הוא לא יהיה בכושר, וסקאוטרים לא יחזרו על שמו בהתלהבות באזני מאמנים.

עכשיו תחשוב שאנחו גרים באיזו מדינה לא מפותחת,

זימבבאווה למשל.

אין לנו סלים להתאמן, ואין לנו גם שחקנים ראויים ומאמנים.

השחקן ירצה לחזור אחרי שלוש שנים,

להתחרות במדינה זרה,

בליגה מהרמות הגבוהות בעולם, אבל מי יזכור אותו?

הוא כבר יאבד את כל היכולות הגבוהות שלו..

לצורך העניין ממש כמו דיאטה, שתפסיק ממה שלוש שנים...

אז אולי תלך להסתכל במראה, תמצא משהו יפה בעצמך,

תחייך ותפסיק לקנא? :evil:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

קח לדוגמה שחקן כדורסל בוא נגיד יותם הלפרין הבחור משרת בצבא ולא נראה לי שהדבר מפריע לו כל כך לשחק במכבי ת"א בליגה או באירופה........

אז פעם הבאה שאתה נותן דוגמאות תנסה לדייק יותר כי אחר כך הרבה קבוצות ירצו אותו וחוץ מזה שאני אישית חלושב שלא כדאי לו לעבור כי מכבי היא ברמה הגבוהה ביותר באירופה(ביחד עם עוד קבוצות כמובן)

RSi

פורסם

:mad:

בכוונה אמרתי שאנחנו בזימבבוואה, שאין שם סלים.

כמו שאנחנו בישראל, ואין פה מסלולי מירוץ,

מאמנים טובים, זה בכלל לא חוקי,

ואין לו פה מתחרים ראויים, שלא לדבר על רכב ראוי.

נסה לקחת את הדוגמא על יותם הלפרין,

רק שלא יהיה לו מגרש, לא כדור, לא מאמן, לא קבוצה.

וכל אלה יהו במרחק טיסה של שש שעות בלבד.

עכשיו הבנת, או שאתה רוצה באותיות גדולות?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

את מה שהתכוונת אליו....

אכן זאת בעיה עכשיו שאני מסתכל על זה ככה אבל אני עדיין חושב שהוא צריך לשרת בצבא.....

או שיחכה שייבנו פה משהו או שיפסיק להתחרות או שפעם הבאה יבחר בעיסוק שכן הוא יול לעסוק בו בארץ

RSi

פורסם
או שיחכה שייבנו פה משהו או שיפסיק להתחרות או שפעם הבאה יבחר בעיסוק שכן הוא יול לעסוק בו בארץ

המממ.... הכי קרוב לזה שהוא יוכל להיות זה שוטר תנועה. או אולי שיעזוב את התחום לגמרי, באמת, מה רע להיות מאבטח בקניון, או פקיד במס-הכנסה, או מפעיל קזינו (לא חוקי, אבל אפשר לעסוק בזה בארץ...)

אלא מה, שההולנדים המניאקים האלה, לא רק גורמים לישראלים תמימים וזכים להתמכר לגראס בקופי-שופס שלהם, גם תפסו את ארז המסכן כשהיה ילד קטן, פיתו אותו לעשות סיבוב במסלול קרטינג שם הוא קבע שיא מסלול למרות שזו היתה הפעם הראשונה בחיים שהוא נהג בקארט, וגרמו לו להתמכרות לחטא הנורא של נהיגת מרוצים... אין ספק שהיה צריך להכניס אותו להסגר מיד כשהוא חזר לארץ!!!

אני לא רואה הבדל עקרוני בין להגיד "שיעשה צבא ויסבול כמו כולם, אפילו שהוא מוכשר ליותר" לבין להגיד למישהו "שייסע 90 קמ'ש באיילון ויסבול כמו כולם, אפילו שהוא עשה קורס נהיגה מתקדמת ונוהג במכונית שמגיעה ל-90 בהילוך שני". העקרון הישראלי הזה, שאומר שאת החרא יש לחלק לכולם במידה שווה (אבל הדברים הטובים נשארים קרוב לצלחת), מעצבן אותי בכל הרבה רמות!!!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אתה יודע כמה אנשים לא פחות מוכשרים ממנו בכל התחומים עושים צבא אז למה שהוא יהיה מיוחס????.

אין מה לעשות במדינה שהרוב בה חרא אתה צריך לחלק את זה שווה בשווה

RSi

פורסם
את מה שהתכוונת אליו....

אכן זאת בעיה עכשיו שאני מסתכל על זה ככה אבל אני עדיין חושב שהוא צריך לשרת בצבא.....

כמה שטויות בהודעה אחת? :roll:

"שיבחר בעיסוק שהוא יוכל לעסוק בו בארץ" הכל בסדר איתך? הוא צריך להתאים את המקצוע והאהבה שלו למדינה שלו?

אמרת שיותם הלפרין משלב יפה בין צבא לבין כדורסל- יותם הלפרין שיחק במכבי כמו שאני שיחקתי כדורגל בברצלונה- אותה כמות דקות. מה יש להשוות ביניהם בכלל? ארז נוהג בפורמולה קצת יותר זמן מאשר יותם משחק במכבי, וחוץ מזה הלפרין מתאמן בארץ וליבן לא!

אז במקום שהמדינה המפגרת שלנו תתמוך בו הם לא נותנים לו להתקדם? :mad:

אני במקומו עוזב את הארץ ושם זין על ישראל שלא נתנה לי להתקדם, ואומר תודה למדינה שקיבלה אותי בין היתר אפילו שזה גרמניה.

פורסם

תגיד לי מה אתה עושה צחוק???

הכל בסדר איתי?? אתה פה נראה לי קצת לא בסדר בטח שהוא חייב להתאים את המקצוע שלו למדינה בה הוא חי אחרת יווצרו מצבים שעלולים למנוע ממנו לעסוק במקצוע כמו מה שנוצר עכשיו במקרה הנתון אם הוא רוצה לעסוק בעיסוק אחר שיעסוק אבל שייקח בחשבון את הסיכונים והסיכויים שכרוכים בכך

דבר שני מה אתה מבלבל ת'שכל שיותם הלפרין לא שיחק הוא שיחק והרבה וזה שהוא מתאמן בארץ וארז לא רק מחזק את אמרתי בסעיף הראשון

דבר שלישי אם ככה אתה מרגיש אז אמנם אתה לא במקומו אבל אולי כדאי שתעזוב את המדינה בכל זאת

RSi

פורסם

אתם יודעים שהוא יכול להתחמק על 21 וכל הדיון והעצבים שלכם מיותרים לחלוטין , יש המון דרכים להשתמט בארצנו.

בכל אופן מבחינת החוק אין אפשרות לשחרר אותו כי זה לא מוכר כספורט וזה לא חוקי , בדיוק כמו ענפי הספורט הידועים גניבת במכוניות ועישון גראס זה לא חוקי . אם זה היה חוקי אז אולי היה אפשר לקמבן את זה כספורט ולשחרר אותו , בנתיים שיוצא אישור מהרופא שלו שהוא לא כשיר נפשית לשירות או שהוא רגיש לעקיצות דבורים ויחזור לנהוג.

אכן מקרה מסריח אבל כבר התרגלנו .

פורסם
תגיד לי מה אתה עושה צחוק???

הכל בסדר איתי?? אתה פה נראה לי קצת לא בסדר בטח שהוא חייב להתאים את המקצוע שלו למדינה בה הוא חי אחרת יווצרו מצבים שעלולים למנוע ממנו לעסוק במקצוע כמו מה שנוצר עכשיו במקרה הנתון אם הוא רוצה לעסוק בעיסוק אחר שיעסוק אבל שייקח בחשבון את הסיכונים והסיכויים שכרוכים בכך

דבר שני מה אתה מבלבל ת'שכל שיותם הלפרין לא שיחק הוא שיחק והרבה וזה שהוא מתאמן בארץ וארז לא רק מחזק את אמרתי בסעיף הראשון

דבר שלישי אם ככה אתה מרגיש אז אמנם אתה לא במקומו אבל אולי כדאי שתעזוב את המדינה בכל זאת

יותם הלפרין שיחק במכבי LLLLOLLLL :lol::lol::lol:

ואיך בדיוק ליבן יכול להתאמן בארץ? אהה שכחתי הרי בארץ הספורט המוטורי פורח ומשגשג, הכבישים טובים, ויש מסלולים מותאמים למרוצים, או שלא :mad:

"שהוא חייב להתאים את המקצוע שלו למדינה בה הוא חי אחרת יווצרו מצבים שעלולים למנוע ממנו לעסוק במקצוע כמו מה שנוצר עכשיו במקרה הנתון אם הוא רוצה לעסוק בעיסוק אחר שיעסוק אבל שייקח בחשבון את הסיכונים והסיכויים שכרוכים בכך"

לא הבנתי איזה סיכונים וסיכויים בדיוק? :roll:

• תוכן חדש...