Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי גיפ של אופל פרונטרה 2000 סמק ,לפני שבוע הפסיק להניע גררתי אותו למוסך של אופל בקרית אריה בפתח תקוה שם נאמר לי כי הלך לי הכוהל שזה בעיה ואין להשיג את החלק בארץ , מי יכול לעזור לי האם ניתן להזמין האיזה אתר ? האם משלמים מכס ? אולי ניתן להרכיב מרכב אחר זה חייב להיות מקורי ? אשמח לקבל מידע ועזרה תודה אנדי .

פורסם

יש לנו בפורום בחור בשם קמיל,לדעתי רק הוא יוכל לפתור לך את הבעיה.

הוא גם נוסע לגרמניה וחוזרבתדירות שאני שותה קפה.

קמיל 0509333344 מפעיל ניידת לאבחון רכב ממוח . שב

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

נ.ב. בכוייל שלך יש מייצב מתח 12V, לכן הוא כל כך בעייתי.

בברכה דוד.

פורסם
נ.ב. בכוייל שלך יש מייצב מתח 12V, לכן הוא כל כך בעייתי.

בברכה דוד.

דוד תודה על המידע ,לא הבנתי את הענין הטכני לגבי מייצב המתח ,אבל אני אנסה ליצור קשר עם קמיל ,אח שלי גר בגרמניה אולי כאשר יהיה לי מידע מדוייק לגבי החלק ,האם ניתן להרכיב כוייל אחר מרכב אחר או שזה דבר מאד אישי לכול רכב יש את שלו בלבד ?

פורסם

בדרך כלל אפשר לקמבן,מאחר שהכוייל שלך לא רגיל, רק מומחה כמו קמיל יכול לענות לך במדוייק.

בברכה דוד.

פורסם

התקשרת למוסך/מחסן חלפים של UMI המרכזי בראשון לציון?

הפרונטרה אומנם "נדיר" בארץ, אבל המנוע בכלל לא, נסה למצוא בפירוקיות קויל מאופל ווקטרה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טעות שלי, הווקטרה הגיעו עם מנועי 16V, הפרונטרה עם 8V, חפש בפירוקיות אופל אומגה עם מנוע זהה או ווקטרות מהדור הראשון.

בנוסף, חפש את החלק אצל יבואנים שמתמחים באופלים וברכבים גרמנים.

נדמה לי שראיתי חלקים כאלה במוסך "רינגל" ברחוב הרצל בת"א.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רוצה להודות לחברה על המידע ,לגבי המוסך המרכזי ,נאמר לי שאין את החלק וצריך להזמין מה יכול לקח די הרבה זמן בגלל חג המולד ,יש שם חופש ,ובנוסף הוא יקר מאד 2150 שח רק החלק ,האם ידוע לכם אם אני מזמין דרך האינטרנט משלמים על זה מכס ? או מס כלשהוא ?

בכול אופן תודה לכולכם אנדי .

• תוכן חדש...