Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי התיבה ! שוקלת 33 קילו.! והיתה מודבקת עם דוץ (דבק דו צדדי) והיא אחרי יומיים טיילה שוב בבג'ז.

הפיתרון היחיד שהיה יעיל. לקחתי קרש דק! 0.4 מילימטר. וחתכתי אותו בצורה של הבג'ז.

הוצאתי ממנו חתיכה בצורה של הסאב. מיקמתי אותו, ציפיתי בלבד (לא חובה). הסאב יושב בתוך החתיכה (מיגרעת בגודל של הסאב) ולא זז יותר.

אין נזק לשטיח המקורי.

אין נזק לסאב.

לוקח טיפה מקום ולא מורגש. (ריצפה כפולה)

ומתפרק בשניה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

את האמת שאצלי שמתי פשוט את הקופסא של המשולש אזהרה שתחזיק את התיבה של הסאב.

וזה פשוט מצויין.

לא זז ולא כלום

נוח פרקטי ויעיל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

למה לא לקדוח בתא המטען ? זה נראה לך מקום קדוש ?

חוט שעובר מתחת לשטיח ?

ממתי עוברים חוטים בתא המטען ?

תגיד את זה לחשמלאי של מוסך מאזדה שטיפל בלאנטיס של חבר שלי ולא הבין למה הפיוז של נורות הברקס כל הזמן נשרף.

מסתבר שהמתקין שהתקין את הציינג'ר קדח ישירות לתוך הצמה שהלכה אל הפנסים האחוריים :roll:

בעניין התיבה המטיילת - כמו שאמרו לך כבר 10 אנשים - סקוטש בתחתיתה ושלום על ישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצלי התיבה של הסאב כל כך גדולה וכבדה שהיא פשוא לא הולכת לשום מקום .

נקודה למחשבה באותו נושא: אני מניח שזה גם קשור לאיך נוהגים לא ?

workingday217ym8.jpg

יום טוב לכולם .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...