Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמית, תתחדש!

תתחיל לחבר כבר את המסך ! :-)

הרבה יותר בריא לעיניים- אפילו ב85Hz עדיין מומלץ לעבור לLCD.

אני אישית הרגשתי שינוי אדיר במעבר מCRT לLCD.

philips 170C 12MS

ואני מרוצה ממנו!

פורסם
בקיצור - זה בעיקר פוזה. אבל הרבה אנשים קונים מכוניות יקרות בשביל הפוזה, אז תעשה את השיקולים שלך.

המחירים לא כך כך גבוהים , ואני לא רואה איפה הפוזה פה.

מסך LCD נעים יותר לעין , בצורה מורגשת.

GOT סחוג?

פורסם

צ'טער. זוג העיניים שלי לא הרגיש בהבדל במעבר מCRT ישן טוב לLCD בינוני.

יתכן ואני דפוק, אבל זאת המסכנה האישית שלי לאחר המעבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב! אם לא תגדיר את הרזולוציה במחשב לרז' המקס' שמסך ה-LCD מאפשר - האיכות תהייה יותר גרועה ממסך CRT רגיל. קח בחשבון. (לא כולם מתרגלים לזה)

-כמו במכוניות - אנשים קונים דברים בשביל הפוזה ולא יודעים לתפעל אותם-

פורסם

יש לי מסך LCD סמסונג כשנתיים, אני חצי גיימר ואני יכול להגיד שהבעיה העיקרית במשחקי מחשב היא שכאשר במשחק יש מקומות כהים או חשוכים אתה לא תראה כלום!!! לא משנה כמה תגביה את ה-BRIGHTNESS או את ה- CONTRACT למשל: ב-CS 1.6 כאשר אתה מנסה להתחבא או לעבור במקמות חשוכים שבכל זאת אמורים לראות את הדמויות, אתה תראה רק חושך. או בקיצור "על עיוור".

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא משנה כמה תגביה את ה-BRIGHTNESS או את ה- CONTRACT למשל: ב-CS 1.6 כאשר אתה מנסה להתחבא או לעבור במקמות חשוכים שבכל זאת אמורים לראות את הדמויות, אתה תראה רק חושך. או בקיצור "על עיוור".

זה בעיקר בגלל הקונטרסטיות הנמוכה של המסך, בעיה ידועה בLCD-ים. מה שכן, הם מתקדמים בצעדי ענק ורוב הסיכויים שלא תרגיש בכך - או שתרגיש פחות - עם מסך חדש יותר.

והנה סתם הזדמנות לעשות SHOW OFF לרכש האחרון שלי (כבר חודשיים אצלי) - DELL 2407WFP. וכשמו כן הוא, 24 אינץ'...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מטריקס - אז יש לך מסך ישן וגרוע.

המעבר לLCD הוא מעבר מצוין

הוא הרבה הרבה יותר קל לעיניים

נח לעבודה

ואם הבהירות ויחס הניגודיות שלו טובים הוא מציג צבעים הרבה יותר יפים מהCRT.

זה כבר ממש לא ענין של פוזה לעבוד עם מסך LCD (בניגוד ללפני שנה וחצי שנתיים - אז הLCD היו בפירוש נחותים).

מה שכן - ההבדל בין מסך LCD טוב לגרוע הוא עצום

בעבודה אני עובד עם VIEWSONIC מעפן ואני לא כ"כ מרוצה (אבל הוא היה בכל זאת קפיצת מדרגה מהIBM 19" ובבית אני עובד ומשחק עם TEAC מצויין שעושה לי את החיים יפים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ועדיין, יחס הקונטרסט טוב בכמה דרגות במסך CRT, יקר או זול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש במחשב אפשרות לבדוק באחד מהתפריטים את פרטי המסך? זמן תגובה וכו'?

יש לי LCD של MAG, עד עכשיו מרוצה מאוד:-D

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...