Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי לגאסי 1.8 93, אוטומטית עם 175K ק"מ.

בשבועיים האחרונים תיבת ההילוכים מסרבת לשלב לרוורס (קורה במיוחד כאשר המנוע חם) מה לעשות כנראה שהיא זקוקה לשיפוץ.

האם ניתן כרגע להוסיף תוספים שישפרו ויעלו את צמיגות השמן כדי לאפשר שילוב לרוורס ולמשוך עוד כמה חודשים?

נ.ב

ההילוכים הקידמיים נגררים לטורים גבוהים עד ההחלפה.

פורסם

האם בדקת את מצב השמן גיר ברכב לאחרונה?

תבדוק אם חסר שמן או אם השמן שרוף לפי הצבע....

ואז תמשיך הלאה.

:roll: החיים זה חפלה ואנחנו זה וופלה....:roll:

פורסם

השמן נראה סבבה בצבע המקורי שלו, אני חושד שסל"ד מנוע גבוה מידי תוך כדי שילוב הילוך גרם לבלאי בתיבה.

פורסם

זאת לא סיבה לבעיה לדעתי.

יתכן ואחד שסתומי לחץ שבגיר נסתמו

או שפשוט במהלך הרוורס שלך מחליק ואתה חושב שלא נכנס הרוורס

בכל מקרה בעיה כזאת צריכים לאבחן במקצועיות ולא בהשערות.

אם אתה מאזור המרכז אוכל אולי לעזור לך.

:roll: החיים זה חפלה ואנחנו זה וופלה....:roll:

פורסם

לא הגיוני ברכב אוטומט שלא תרגיש שהילוך רוורס משתלב או לא כי הרכב אמור לנסוע אחורה.

אם הרכב לא נוסע אחורה משמע- ההילוך לא נכנס (התגובה הזו למי שכתב מעחלי מספר תגובות).

לעצם העניין כנראה שיש בעיה או בפיילוטים של הגיר או שהגיר קוב בהחלט לסיום חיו המופלגים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לחבר שלום

משאבת השמן בתיבת ההילוכים שלך לקראת "החזרת ציוד",זמני השילוב ארוכים ,ואת בוכנת סרט בילום הרוורס היא בקושי דוחסת,הוספת תוספים אשר יעלו את צמיגות השמן תגרום לפריצת אחד ממחזירי השמן ולבסוף להעמדת הרכב

קבלת כאן המלצות טובות השתמש בהן !

יגאל

פורסם

רב תודות לכולם על העזרה...

עוד דבר אחד:

אשמח לקבל המלצות על מוסכים/בתי מלאכה לשיפוץ גירים מהדגם המתואר. (כולל מחירים + כתובות מאזור המרכז בלבד)

תודה

• תוכן חדש...