Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממליץ לך מאוד לרדת ולוותר על רעיון ה CVR.

הוא לא מדוייק בכלל... רחוק מכך.

טוב את האמת שאת ה-CVR יוצא לי לשמוע הרבה פעמים..

אני רק צריך לשמוע את האחרים ולהחליט

תודה =)

אם למישהו מהפורום (איזור באר שבע) יש את אחד מהסאבים הנ"ל ובאמת אוכל לבוא לשמוע אצלו..זה יהיה מעולה.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

ממ הייתי מעדיף משהו שהוא באמת מעל 300RMS..

(וכן אני יודע ש-Watt לא קובע הכל. שלא יתנפלו עליי שוב)

אבל סתם לידע הכללי, כמה dB יש לו ?

ותודה איש..אתה באמת עוזר לי הרבה :]

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם
ממ הייתי מעדיף משהו שהוא באמת מעל 300RMS..

(וכן אני יודע ש-Watt לא קובע הכל. שלא יתנפלו עליי שוב)לא אני לא אתנפל , אבל אולי האוזן שלך כלא תוכל לשמוע מוסיקה:lol: :lol:

אבל סתם לידע הכללי, כמה dB יש לו ? אם אני זוכר נכון 91-92

יש גם עוד מודעה על סאב של אימג' דיינמיקס הפשוט תבדוק אותו גם הוא גם 250 אבל שווה

ותודה איש..אתה באמת עוזר לי הרבה :]

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אוקי תודה רבה על ההמלצות אני עכשיו צריך ללכת לשמוע אותם (בעיה גדולה)

אין לי מושג איפה אני ימצא חח

תודה רבה לכולם על העזרה.

• תוכן חדש...