Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עניין הפקס זה לא בשבילם

זה בשבילך

שאחרי 4 שנים פתאום תקבל מכתב מעורך דין שלא שילמת על חודש בלה בלה בלה

וניסו להשיג אותך ובלה בלה בלה בלה

ולכם אתה צריך לשלם קנס פלוס שכר טירחת עו"ד,

אז תיעוד הפקסים והאישורים ישחקו לטובתך.

גם אני עברתי דבר דומה עם סלקום.

מכשיר ששווה (בזמנו)300 שקלים,הושבת שלא בכוונה.

היה ביטוח והיתה אחריות והכל היה נחמד

רק מה?

דרשו ממני השתתפות של 500 שקלים.

שוב להזכירכם ששווי המכשיר היה 300 ש"ח

(זה היה לפני המצאת הפטנט של 3 שנות התחייבות.אז קנית מכשיר במחיר מלא וחיברת קו)

באותו הרגע שאמרתי שאני מתנתק,מיד מחיר ההשתתפות העצמית ירד ל 100 שקלים.

זה כל כך הרגיז אותי,שהכסף שאני משלם תלוי בגובה הצעקות שלי,שמיד - בו במקום - ביקשתי להתנתק.

שבוע שלם רדפו אחרי משימור לקוחות עם הצעות מטורפות

(50 דקות חינם בחודש למשך שנה ועוד כל מיני צ'ופרים למיניהם)

שזה עוד יותר הרתיח לי את הדם

אתם מבינים?

סלכלום נורא אהבו כשהייתי אשכנזי לפלפון עם עיגולדים ושילמתי בלי לצייץ

כשהפכתי למרוקאי-הבנתי מה הפסדתי כל הזמן הזה.

אותי זה הגעיל

עד היום אני לא רוצה לשמוע עליהם.

פורסם

שיטת ארז-ארז. :mm_yeah:

(למרות שעם שימור לקוחות מסוים כן התנפח לי וריד מרוקאי.

בעיקר כשמהצד השני מתחילה להישמע נימת זלזול.

בלי איומים, אבל עם צעקות.)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברור

הרי סלכלוםאורנג'פלאפוןמירס עושים לנו טובה כל כך גדולה,לנו הכפריים הבורים חסרי ההשכלה.

הם הביאו לנו בטובם כי רב את המכשירים המופלאים האלו

הם נותנים לנו בחסדם הגדול להשתמש בהם

ובכלל , הם כל כך צדיקים נאורים ואנשי מצוות

מה אנחנו מתלוננים על זוטות כמו עלות דקה ראשונה?

מחירי מכשירים פי 400 מהשוק החופשי?

דמי שימוש מופרזים?

קנסות וחוזים מגבילים?

תביישו הוי נערים פוחזים חסרי בושה

התביישו לכם ושלמו .

מה? אתם רוצים לעזוב??

וכי כפויי טובה כל כך אתם?

מה בצע כסף בדרישתנו הראשונית?

יקר?

נעשה הנחה

נשחט את כל המחירים

העיקר שנמשיך לתת לכם שירות רב חסד והדר

(ונדפוק אותכם בעלות כפולה ומכופלת של מכשירים סלולארים,בתעריפים ובביטוחים שונים ומשונים עד שלא תדעו בכלל על מה אתם מחוייבים(

אני לא אתפלא אם החברות הסלולאריות שייכות במקור לבנקים.

פורסם

הקטע הזה מעצבן עם כל ספקי השירות באשר הם.

בשנה שעברה שיחקתי את המשחק הזה עם HOT ו-נטויזן, רצו להעלות לי את דמי המנוי כי "נגמר המבצע" ואחרי בקשות התנתקות ובלבולי שכל התוצאה הסופית היתה שהמחיר ירד ב-10 שקלים בכל אחד מהם, המהירות הוכפלה (!) וב-נטויזן גם קיבלתי חודש חינם.

לא מבין למה לא יכלו להיות הוגנים איתי מההתחלה.

היה נחסך להם הרבה זמן של אנשי שירות לקוחות/שימור, לא היו צריכים לתת לי חודש חינם, ובכלל היה הרה יותר נעים להיות לקוחות שלהם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בכל איזור מסויים בארץ, ישנו מה שנקרא "איש קשר"

זוהי בעצם חברה מסויימת, שעשתה תכנית עסקית, ומן הסתם מקבלת תכנית שאף אחד מכם לא יוכל לעולם לקבל בתור לקוח פרטי, אותו איש קשר בחברה, מסוגל לספק ללקוח מכשירים בעלות נמוכה מאוד (עד החזר מלא על המכשיר בחשבונית מעל 100 שקל), מחירי שיחה נמוכים מאוד, ותוכניות מגוונות שיתאימו לכל אחד.

השתתפות עצמית 0 ש"ח בגין אובדן ושאר ירקות.

אותה חברה לוקחת דמי מנוי פרטיים בגובה שהיא קובעת (נניח 16 שקל לחודש).

אתם משלמים לחברה והחברה מקבלת חשבונות מאורנג' או סלקום לדוגמא.

אתם מוזמנים לחפש את אותם אנשים, ולנסות לחתום על עסקה איתם.

אגב, חברת פלאפון מוכנה לשלם סכום מלא לגמרי על המכשירים שיש לכם בחברה אחרת גם אם רק חתמתם עכשיו על עסקה באורנג'.

סכום ההחזר שקיבלתי מפלאפון (הצעה) היה 7000 שקל!! ל3 שנים.

(אבל יש להם סמסונגים, בעעע)

כמובן שזה לוקח זמן והרבה אנרגיות, אבל ניתן לעשות בהם מה שתרצו.

נציגות של חברת פלאפון אפילו התקשרו בשיחת ועידה איתי לאורנג' והתחזו ל"חברה של ארז" על מנת לאמת את ההצעה שקיבלתי.

ואז הם פרשו מהמירוץ.

פורסם

לא מבין למה לא יכלו להיות הוגנים איתי מההתחלה.

היה נחסך להם הרבה זמן של אנשי שירות לקוחות/שימור, לא היו צריכים לתת לי חודש חינם, ובכלל היה הרה יותר נעים להיות לקוחות שלהם.

תראה את זה ככה - אתה יודע על העלאת המחיר

שאר אלפי\עשרות אלפי\מאות אלפי לקוחות לא יודעים.

תחשוב כמה כסף זה יוצא בסוף.

ד"א - ראיתי במו עיני מישהו שמשלם 90 שקל בחודש (!!) על הגדלת תיבת דואר אלקטרוני ל50 מגה. ראיתי גם מישהו שמשלם 120 שקל על מהירות של 750 רק לספק האינטרנט. וכל זה כי הוא לא התקשר לעדכן והוא אפילו לא מתיחס.

(כמו שאפשר לנחש - אני עובד חברה בספק אינטרנט)

אלעד

פורסם

אני מאוד מאוד מאוד לא ממליץ לך להפסיק את הוראת הקבע\לחסום את כרטיס האשראי שלך וכו וכו'.

אתה כנראה אדם שכיר או בעל עסק קטן, אתה יכול להבין שלחברה בהיקף של מירס יש סוללת עורכי דין נכבדת שהם לא יתביישו להשתמש בה. ביטול ההוראת קבע יגרור אותך לבית משפט, יעלה לך בשכר טירחה של עורך דין ובכל מקרה אתה תשלם על מה שהיית אמור לשלם מראש במקרה של התחייבות.

אם תצטרך מידע נוסף אשמח לעזור לך בה"פ.

המשך ערב מעולה,

דוד.

כמו שנכתב, אם אין ללקוח התחייבות לפרק זמן/סכום כלפי החברה, ויש בידו סימוכין על הבקשה להפסקת ההתקשרות, גם אלף עורכי דין לא יעזרו לחברה אם הוא הפסיק את התשלומים שמבוצעים בניגוד לרצונו.

רצוי לבדוק אם אכן אין באותיות הקטנות התחייבות כלשהי של הלקוח.

פורסם

אם לא אכפת לך להיות קצת "נוכל" (והאמת שכמו שהם מתנהגים,חברות התקשורת,אל תתבייש לעשות את זה), כשאני רציתי להתנתק מאחת החברות לפני כשנתיים התקשרתי לשירות מכירות והודעתי להם שאני מעוניין לרכוש 5 מכשירים חדשים לעסק שלי (שלא קיים) ושאני מעוניין לנתק מכשיר אחד קיים, אך מפאת קוצר זמן אני חייב שנציג יגיע אליי לביתי.

כמובן שנציג מכירות הגיע אל בייתי,כמובן שהקו נותק,וכמובן שלא קניתי אף מכשיר אחר שלהם.

חברות הסלולר (ועוד אחרות,אני בטוח) מתנהגות בשיטה פשוט מעצבנת,כמו שכבר ציינו, הם מחזיקים מערכי נציגי מכירות שפועלים 24\7 ועונים לך תוך פחות מ-10 שניות המתנה, אבל כדי להגיע לנציג שירות אתה צריך לעבור 19 מערכות לניתוב שיחות,שבדרך כלל בסופן אתה מגיע למענה קולי אוטומטי, ואם אתה ממש "כריש מערכי שירות לקוחות" אז אתה איכשהו מצליח להגיע למענה האנושי, ובו יושבת פקידה שכל מה שהיא יודעת להגיד לך זה "שאת זה יכול לבצע רק נציג ממחלקת קישרי לקוחות, ותוך 48 שעות הוא יחזור אלייך", כמובן ש-48 שעות הופכים מהר מאוד ל- 96 שעות, ואם יש לך ממש המון מזל, אתה תתנתק תוך שבועיים מהתאריך המקורי שבו רצית...

המקרה האחרון שנתקלתי בזה היה לפני חודש וחצי,ממש לפני שעזבתי את הארץ,התקשרתי לנטויז'ן כדי לשנות אמצעי תשלום ולעשות חבילה לטווח ארוך (כיוון שידעתי שאני עוזב לתקופה ממושכת רציתי לסדר חבילה זולה ללא התחייבויות וקישקושים,כדי שהם לא יטרידו את ההורים שלי עם שטויות), לאחר 5 ימים שלא הצלחתי לתפוס אפילו את מחלקת שירות הלקוחות,הם העבירו את כל נציגי השירות למחלקת המכירות,כי בדיוק יצאו במבצע מכירות חדש,חוצפה שלא תתואר, הם חזרו אליי, ביקשתי להתנתק כי ממש עיצבן אותי הקטע של החוסר שירות ושהוצאתי כל כך הרבה שיחות כדי לתפוס אותם.

בסופו של דבר הגענו לפשרה שאני מקבל חצי שנה חינם, ולאחר מכן 19 שקלים לחודש ללא התחייבות ל-3MB, ללא הגבלת זמן לחבילה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לי לא היה קל להתנתק מהוט.

מנסיון עם הצעות ושימורים וחמוצים וזיוני שכל בסיטואציות כאלו, באתי מסודר לעניין.

ברגע שהצלחתי סוף סוף להשיג את שירות הלקוחות וביקשתי ניתוק, הבחור\ה (לא זוכר) טענו שאין באפשרותם לעשות זאת והם מפנים אותי לשימור לקוחות.

אמרתי שאין לי עניין להשתמר, אני מעוניין להתנתק.

התשובה הייתה "בלה בלה בלה, נהלים, אין לי הרשאות במחשב לנתק אותך, בלה בלה בלה".

מיד ביקשתי לדבר עם אחראי משמרת והסברתי לו (לה?) שאני חוזר בתשובה, מעיף את השיקוץ מהבית ולא מעוניין להחזיק בו. זה לא איזה שהוא נסיון שלי לקבל הנחה, זה לא נסיון שלי לעבור למתחרה שלהם, אני לא מעוניין יותר בשירות באופן כללי גלובאלי קוסמי ולא מתכוון לדבר עם אף אחד נוסף בנושא.

נותקתי.

אז מה שלדעתי צריך לעשות ושמעתי גם מאחרים:

א. לציין בתחילת השיחה שהשיחה מוקלטת, לציין בקול את התאריך שעת השיחה שמכם המלא ושם המוקדן\ית לטובת ה"הקלטה".

ב. לציין שלא מעוניינים לשמוע שום הצעה שיווקית, זה לא פתוח לדיון, ומעוניינים להתנתק לחלוטין מכבלים\סלולארי\אינטרנט, לזרוק אותו מהבית ולא להשתמש יותר בשיקוץ הזה לעולם תחת שום חברה ושום מסלול.

ג. כמובן שהמוקדן יציין שאין לו סמכות לניתוק ואת זה יש רק לשימור לקוחות, לציין שלא מעוניינים לדבר עם שימור לקוחות ולבקש את אחראי המשמרת הישיר של שירות לקוחות. לציין במפורש ששיחה עם שימור לקוחות לא באה בחשבון.

ד. לא להסכים שיתקשרו אליכם חזרה, לבקש לחכות על הקו עד שאחראי משמרת יתפנה. לציין גם בפניו שהשיחה מוקלטת ולציין בקול רם את שמכם, התאריך והשעה.

ה. בזמן השיחה רצוי להיות ליד מכשיר פקס פנוי ולבקש שישלחו אליו את הטפסים מיידית.

ו. להתפלל. כי לא בטוח שגם כל זה יעזור.

פורסם

כל פעם שרציתי להתנתק ושאלו אותי מה הסיבה, אמרתי להם שאני יורד מהארץ.

טיק-טאק

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
כל פעם שרציתי להתנתק ושאלו אותי מה הסיבה, אמרתי להם שאני יורד מהארץ.

טיק-טאק

אני באמת עזבתי את הארץ, לא עזר לי עם כל ה"מעצבני לקוחות..."

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

טוב , אני מקרה אבוד.

מסתבר שהמכשירים האלה - לא רשומים על שמי - אלא על שמו של חבר שקניתי אותם ממנו לפני כמה שנים.

וזה לא משנה להם אם אני משלם או לא , אפילו שהפרטים של כרטיס האשראי הם שלי , מבחינתם ציטוט : "אני לא קיים" :shock: , לא יודע אם זה נפלט לה בפוקס , אבל צעקתי בחזרה "נכון!!!".

וכצפוי , אני צריך יפוי כח שלו.

הבנאדם יחזור מהוואי כנראה באפריל ,ככה שאם אני רוצה להפסיק לשלם אני חייב למצוא דרך איך לשלוח לו פקס מעאפן כדי שידביק עליו חתימה על העברת בעלות.

נשים בצד את העובדה שיכלו לומר לי את זה לפני שלושה שבועות :evil: , השירות שלהם פשוט ברמה נמוכה מאוד.

הם יכולים להתנחם בעובדה שאצל היריבות המצב לא יותר טוב בהרבה.

GOT סחוג?

פורסם

תגיד אתה צוחק?

תרשום ייפוי כח תחתום בשמו ושלח להם בפקס, מה קורה לך.

היפוי כח הוא בשביל הרשמיות, לא ממש אכפת להם אם אתה כתבת.

• תוכן חדש...