Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע , זה נכון , העברתי ככה מאות טסטים.

בכל אופן , הייתי רוצה ליידע מישהו על כך שאני חותם בשמו , לא משנה על מה.

GOT סחוג?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמרתי שאין לי עניין להשתמר, אני מעוניין להתנתק.
זה כבר אבוד, אתה בדרך להתשמר, אתה כבר כתום, עכשיו רק חסרה כרס (ולהפסיק עם הבדיחות המצחיקות)

וזה לא משנה להם אם אני משלם או לא , אפילו שהפרטים של כרטיס האשראי הם שלי , מבחינתם ציטוט : "אני לא קיים" :shock: , לא יודע אם זה נפלט לה בפוקס , אבל צעקתי בחזרה "נכון!!!".
אתה לא קיים? פנה לחברת האשראי להפסקת תשלום, בדיוק כמו שרשמו לך כבר

פורסם
תגיד אתה צוחק?

תרשום ייפוי כח תחתום בשמו ושלח להם בפקס, מה קורה לך.

היפוי כח הוא בשביל הרשמיות, לא ממש אכפת להם אם אתה כתבת.

ארז, חבל רק שההצעה שלך היא עבירה פלילית!

ערן, אין הרבה ברירות...נסה להבין את מירס. אתה מבחינתם לא הלקוח אלא רק המשתמש בקוים שמשלם על החשבונות כצד ג'. אתה יכול מתי שאתה רוצה להפסיק את התשלום להם אבל אז החבר שלך יכנס לתהליך גביה וכו'. למירס אסור משפטית לנתק את הקוים דרכך, זה חייב להיות דרך הלקוח עצמו שעליו רשומים הקוים. תאמין לי שאתה מעדיף את ההגבלות המשפטיות האלו ככה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

פלילי או לא פלילי, החבר שלו בחו"ל, והוא משלם על זה.

אף אחד לא ימות אם הוא יחתום במקום חבר שלו, זה לא שהמכשירים באמת של חבר שלו ומישהו יפגע מהעניין.

זאת בירוקרטיה ולא מעבר לכך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
פלילי או לא פלילי, החבר שלו בחו"ל, והוא משלם על זה.

אף אחד לא ימות אם הוא יחתום במקום חבר שלו, זה לא שהמכשירים באמת של חבר שלו ומישהו יפגע מהעניין.

זאת בירוקרטיה ולא מעבר לכך

בקיצור, אם אני מבין אותך נכון...כל פעם שאדם נתקל בקושי בירוקרטי הוא פשוט יכול לפתור זאת על ידי עבירה פלילית כי "אף אחד לא יפגע".

תומר, חבר שלו חוזר עוד 4 חודשים לארץ, אפשר לחכות, גם אם זה יעלה עוד כמה שקלים.

בכל אופן, חברה סלולרית לא אמורה לנתק קוים דרך הטלפון או פקס, זה חייב להיות במרכז שירות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא אמרתי כל פעם שיש קושי, אבל זה המכשיר שלו, הוא משלם, וזה פשוט לא על השם שלו!

אם הית מבקש מחבר שיעשה לך טסט לאוטו והית שוכח לחתום לו יפוי כוח, גם אז הית מתנגד שהוא יחתום במקומך? לא נראה לי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קרה לי מקרה שכזה עם הוט, הם לא רצו לתת לי ממיר נוסף לטלוויזיה אני התעצבנתי ודרשתי ניתוק מיידי, ואיימתי מפורשות שאני אבוא למרכז לקוחות שלהם ואזרוק להם את הממיר שלהם ומבחינתי אני מנותק. הם כמובן לא התרגשו מהאיומים ודרשו פקס ואז נחזור אליך והריטואל הקבוע של לחכות עד שהם יתקשרו אליך. ואז עלה בראשי רעיון, התקשרתי כלקוח חדש בשם חיים משה שרוצה להתקין הוט אבל בדירה כבר מותקן הוט על שם פליקס, אז אל דאגה חיים משה ננתק את פליקס ונחבר אותך. מיותר לציין שכבר למחרת בא הטכנאי של הוט וניתק אותי מהכבלים שלהם. ואני קיבלתי ממיר נוסף וכעת אני משלם אפילו פחות ממה ששילמתי מקודם לכן, אם הייתי רוצה להתנתק לחלוטין מהוט פשוט כשהטכנאי היה בא להתקין את הציוד החדש הייתי אומר לא לא תודה.

בקיצור תנסה את השיטה שעידן הציע, למשוך אותם אליך באמתלה של לקוח חדש והרבה מכשירים ותוך כדי לנתק את הקו שלך.

וגיא: מבחינתי לחכות 4 חודשים רק כדי שהחבר יחזור? צודק תומר, אמנם זוהי עברה פלילית אבל מדובר בסה"כ בבירוקרטיה ולא מעבר לזה. אם פותח התרד היה רוצה להוסיף חבילות ולקנות מכשירים נראה לך שהם היו מבקשים ייפוי כוח מהחבר שלו? כשנוח להם הם מדברים רק עם זה שמשלם על הכרטיס אשראי, וכשנוח להם אחרת הם טוענים שהם רוצים לדבר עם בעל הקו הרשום בפועל, ואת זה אני אומר מניסיון עם כמה חברות שמתנהלות ככה.

ROOONEEYY

פורסם

לא אצטרך לחכות 4 חודשים.

אני מאמין שהבעיה תיפתר ברגע שהחבר יכנס למסנג'ר..

כנראה שהרעיון הוא כזה - אם אין לך הרבה זמן לפנות על מנת להגיע לנקודת שירות , או שאתה סתם מפונק , תצטרך להתמודד עם שימור דרך הטלפון. מבחינתם אם לא הגעת למצב שהתעצבנת עד כדי כך שזה גרם לך להניע את הרכב ולדהור לכיוון עמדת השירות - יש עדיין סיכוי לשכנע אותך.

הבעיה היא שנציגי השירות {בטלפון} לא מבחינים בין "מאיימי סרק" לעומת בנאדם שאין לו זמן לשחק בקקה.

לא מעוניין להפעיל מניפולציות רק בשביל שינתקו אותי במקום , אני פה בשליטה , אני פה משלם , אני אחליט מתי לסיים את העסקה {בהנחה שאין חוזה מגביל}.

זה מה שנקרא ראש קטן , לדעתי גם חווית התנתקות מספק של שירות מסויים צריכה להיות נעימה , זאת טעות אסטרטגית לעצבן מתנתקים , העובדה שהתנתקתי היום מספק של שירות X ועברתי למתחרה שלו , לא תמנע ממני לחזור אליו אם הוא יפרסם מבצע ממש טוב בעתיד , מה שכן ימנע ממני לחזור אליו יהיה זכרון מר של התבצרויות מאחורי "מדיניות חברה" כזו או אחרת כשזה היה נוח לו.

GOT סחוג?

פורסם
לא אמרתי כל פעם שיש קושי, אבל זה המכשיר שלו, הוא משלם, וזה פשוט לא על השם שלו!

אם הית מבקש מחבר שיעשה לך טסט לאוטו והית שוכח לחתום לו יפוי כוח, גם אז הית מתנגד שהוא יחתום במקומך? לא נראה לי

בוא ננסה אנלוגיה טובה יותר מ"סתם להעביר טסט".

בוא ננסה משהו טיבה יותר דומה...

נניח אתה משתמש באוטו של חבר שלך, אבל האוטו לא על שמך. אתה משלם דלק, תיקונים, ביטוח וטסט של האוטו, האם כשתרצה למכור את האוטו לא נראה לך הגיוני משפטית שבעל הרכב הרשום יבוא לעשות זאת?

למען הסר ספק, זיוף חתימה של מישהו אחר על יפוי כח (אפילו אם הבנאדם מסכים) היא עבירה פלילית, לא משנה מהן הסיבות לכך.

פורסם

זאת עבירה פלילית, אבל זה לא מעניין את החברה הסלולורית, מבחינתם זה לא משנה מי חתם, העיקר שיופיע במערכת שיש חתימה. זה ממש לא מפריע להם, ואם תיפול על נציגה חדשה, היא גם עלולה להגיד לך את זה.

אז אם לשני הצדדים אין בעיה, מה הבעיה?

גם אסור לנסוע 90 קמ"ש בכביש בין עירוני.

פורסם
גם אסור לנסוע 90 קמ"ש בכביש בין עירוני.

אסור?

אתה בטוח??

fuck!!!

אני הולך להסגיר את עצמי למשטרה.

פורסם

גם לי היתה בעיה להתנתק מהוט - לקח לי 3 שבועות עד שהתעצבנתי ממש - שלחתי להם פקס כועס בצירוף תלונה חריפה לפקס של ההנהלה (לא יודע מי קיבל את זה...), אחרי יומיים נותקתי סופית.

לא נראה לי שהם יראו אותי בזמן הקרוב.

אם באמת רוצים להתנתק, הדרך המהירה ביותר היא להגיע אישית בהקדם לאחד ממרכזי הלקוחות, לזרוק להם את הממירים ולדרוש אישור על ניתוק מיידי. בסלולרי זה עובד באותו אופן.

כל השאר יהיה בזבוז זמן שלכם.

בפלאפון הייתה לי 'היתקלות' עם נציגה יותר מטומטמת מאחרות - במלחמה ניתקו לאח שלי (באמת אח שלי..) את הקו עקב אי תשלום. מכיוון שהוא היה בלבנון היה צורך דחוף לחבר לו את הקו ואני נידבתי את כרטיס האשראי שלי לצורך העניין. בשיחה עם נציגת השירות, קיבלה ממני בשמחה את פרטי הכרטיס לתשלום וסודר החוב. באותה שיחה עם אותה הנציגה ביקשתי לחבר את הקו מחדש ולתומי חשבתי שעקב סגירת החוב לא תהיה בעיה. כאן הפתיעה אותי האהבלה - אי אפשר לחבר את הקו עד שלא יוסדר עניין התשלום באופן קבוע. "אין בעיה" הגבתי מיד, "את אותו כרטיס תחייבי באופן קבוע", "אי אפשר" ענתה המטומטמת, "אתה לא בעל המכשיר, צריך ייפוי כח של בעל המכשיר". לא עזרו לי כל הויכוחים וההתרגזויות והעובדה שאני לקוח שלהם עם 3 פלאפונים כבר עשור, והעובדה הנוספת שלאח שלי אין מכשיר פקס בלבנון כדי לשלוח ייפוי כח ואין קו במכשיר כדי להתקשר אליהם. 3 שבועות לא היה למשפחה קשר עם אח שלי בגללם.

שונא אותם, את כל המטומטמים משירות הלקוחות ואת המנהלים הדבילים שלהם. ואם יש פה כאלה אז נא לקחת לתשומת ליבכם, אתם משניאים את עצמכם על עם ישראל.

לפותח השירשור - אתה לא בעל המכשירים אז פשוט תפסיק לשלם.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

אלעד, עם מקרה כזה לא הייתי מוותר ואם צריך הייתי מגיע גם לביתו של המנכ"ל בעשר בלילה ודורש חיבור מחדש. חוצפה ואטימות כזאת לא רואים כל יום.

ליאור

Veni Vidi Vici

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון..

לאחר אינספור שיחות טלפון הובהר לי שלא ניתן לשחרר לי טופס העברת דיונה ו/או ניתוק מכשיר , בניגוד למה שנאמר לי קודם.

זאת ועוד

נאמר לי שעלי להגיע לסניף על מנת לבצע העברת בעלות ו/או ניתוק עם בעל המכשיר.

זאת ועוד

כשהגעתי לסניף (ביום שישי) עם בעל המכשיר שהגיע לביקור חטוף בארץ , נאמר לנו שלא ניתן לנתק את המכשירים מיידית , ושרק שימור לקוחות יכולים לנתק.

זאת ועוד

שאם ברצוני לבצע העברת בעלות עלי להיפרד מ 200 שקלים או לחילופין להשאיר את הבעלות כמו שהיא.

לבסוף סוכם שנציג שימור לקוחות יתקשר ביום ראשון אל בעל המכשיר על מנת לבצע ניתוק דרך הטלפון :shock: .

ביום ראשון כצפוי אף אחד לא התקשר אליו , תגובת מירס לחוסר המקצועיות הנ"ל : שקר כלשהו.

זאת ועוד

שנאמר לי שיחזרו אל בעל המכשיר עד יום שלישי על מנת לבצע את הניתוק.

לא חזרו.

זאת ועוד

שבשיחת טלפון נוספת שערכתי עם נציג שירות של מירס ביום רביעי נאמר לי שכנראה נפלה אצליהם טעות כלשהי , ושהם יחזרו אל בעל המכשיר תוך 24 שעות :evil: :evil: :evil:

בשלב הזה נשרפו לי כבר הפיוזים ,רק כח הם מבינים?! , למה להרוס לי את הבריאות? למה?!?!?

היה שווה : נציג השירות דיבר עם הרובוט האחראי ושלח לי בפקס טופס לניתוק מכשירים - יחי הבתולה מרי!

אני רק אזכיר שזהו אותו הטופס שבנקודת השירות של מירס ו/או בטלפון (לסירוגין) סירבו בתוקף לתת לי עם או בלי (!) נוכחותו של בעל המכשיר :evil:

זאת ועוד

שזהו אותו הטופס שכבר הובטח לי כבר לפני כמה חודשים ע"י נציג שירות טלפוני שהוא ישלח לי במייל! כנראה שיש נתק מוחלט בין נציגי השירות לבין נקודות השירות , ובין נציגי השירות הטלפוני לבין עצמם.

לסיכום

המושג "בינה מלאכותית" מושרש ומובן לי מאי פעם.

לוציפר נראה כמו נד פלנדרז ליד חברות הסלולר.

אם הקרינה לא תגרום לנו לסרטן , השירות כן.

אז.. שלא יעבדו עליכם..

GOT סחוג?

• תוכן חדש...