Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה החלפתי את הרכב של אישתי,בסוזוקי בלנו 96 יד 1, 110 אלף קילומטר מטופלת בחברה וחתום על ידה,בבדיקה העלו כמה תקלות,הראשונה שבהם ציריות דופקות,[לפי דעתי רק שמאלית]שמן גיר שרוף,לבדוק רצועת זימון,[הכוונה טיימינג? כי הרצועה הוחלפה ב 90 אלף,מה מחיר החלפה?]אלו התקלות היחידות שרשמו,דברים שאני רוצה להוסיף,מרימי שמשות,זמזם או כיבוי האורות עם הסוויץ',מה אמור להיות המחיר הכולל,אם אפשר מוסך טוב לסוזוקי ברמלה.

שבת שלום רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מרימי שמשות יעלו 270-400 שח, בהתאם למותג ואיכות העבודה (כךאמור להיות בכל אופן.) זאת בתנאי שיש שלטים שניתן לחבר אליהם מרימי שמשות.

זמזם לאורות לא, או לפחות פחות מומלץ מהצעתי שתתקין -תסב את פעולת האורות, לחיבור אחרי סוויץ' פקודת 15 .

כך תשאיר את מתג האורות ב ON כל הזמן, הנעת הרכב, האורות ידלקו (ולא תשכח להפעילם כחוק מחוץ לעיר ותחסוך קנסות מיותרים וכאבי לב ונקודות) , כיבוי המנוע יכבה את האורות.

אם יאמרו לך שזה פוגם במצבר, שכח מזה, בולשיט.

אורות אחרי סוויץ' יעלו לך 150-250 שח במקום סביר , אם צריך יותר ממסר אחד, אולי עוד כמה שקלים.

לגבי טיפול בגיר, אני ממליץ שתיגש לחבר הפורום ספי שיתרשם ויטפל ככל שצריך, מקצוען וצדיק. רק לאחרונה טיפל והציל לחבר גיר ב 900 שח , במקום סכומים שנוגעים ב 5 ספרות.

לגבי ציריות, גש לרון ממוסך רון, בחור איכותי מקצועי אדיב וישר.

תתחדש ובברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה דני,אני יעשה את האורות אחרי סוויץ' כהמלצתך.

עוד דברים שצריך לעשות ברכב? לעשות טיימינג ומשאבת מים? זה רכב שהאישה נוהגת עליו,שלא תיתקע לי בדרך והלך עלי:-D .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני ממליץ על טיפול טוב, בריא, שמנים ופילטרים איכותיים, לבדוק מה מצב טיימינג, ומש' מיים, ובכלל, גומיות לציריות, כל סוגי הנוזלים מהסוג הכי טוב ומתאים לאוטו!!! בכל מקום במכניקת הרכב וכו.

אורות אחרי סוויץ' , רדיו דיסק רמקולים וטוויטרים.... ויאלה תהנו, או שהיא תהנה ולך יהיה שקט..

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אמרת שטיימינג הוחלף ב90K תבדוק במרכזי אם אכן הוחלף והחלפה הבאה היא ב 180K או לאחר 5 שנים.

לגבי הגיר הייתי ממליץ לבדוק במרכזי ולבדוק הסטורית החלפת שמן גיר ולהחליף בהתאם כי זה הערה קבועה בבדיקת רכב, את הציריות תחליף ושיהיה במזל.

• תוכן חדש...