Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

מכרתי את הפיג'ו 306 שלי היום בצהריים (הגיע הזמן)!

והיום בערב הלכתי לראות רובר 214 שנת 97, ראיתי שיש באוטו בעיה אחת שהיה בגג בחיבור בין הבגאג' לגג, יש חלודה באורך של איזה 4 ס"מ לכיון הפרונט, והצבע טיפה אכול-דהוי באמצע (כמו טבעות כאלה שהצבע נעלם מהשמש או משהו), השאלה שלי אם אני לוקח אותו איך אפשר לתקן את הדבר הזה עם החלודה? האם אפשר בכלל? אולי זה כרוך בלהחליף את כל הגג? כמה זה בערך עולה?

--

ישנה עוד בעיה שמצאתי זה שהאוטו "עומד" על טורים נמוכים (פחות מ100), ולפעמים נכבה לבד, המצבר ח-ד-ש בין חצי שנה ככה שזה לא בעית מצבר, בהנעה של האוטו לוקח לו איזה 3-4 + שניות להניע + לחיצה מתמידה על חצי-גז, מה זה יכול להיות? וכמה בערך עלול להיות הנזק הכספי?

אני מחר הולך לעשות בדיקה באזור של הרכב , אני לא רוצה שסתם יעבדו עלי בכל זאת קניית רכב זה לא צחוק,

מצטער מראש! אם זה ארוך!

זה ממש חשוב ותודה מראש לכל מי שיענה

אוהד.

פורסם

גג אי אפשר להחליף (אלא אם זה גג בד / קבריולט) אלא לצבוע.

סל"ד סרק (בעמידה במקום) לא אמור להיות על 100, אלא איפשהו בין 600 ל- 1,000.

קח לבדיקה במכון בדיקה מוסמך, יהיו לך נתונים הרבה יותר מלאים ולא סתם ניחושים.

בברכה, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הנעה כזאת לא בריאה לרכב.

אלא אם כן הרכב הזה זול מאוד אל תתקרב אליו.

יש הרבה מאוד 214-216 שמורות כחדשות שבעליהן מתים להיפטר מהן במחירי מציאה.

שאתה קונה רובר 200 על תתפשר על אחת פחות ממושלמת (גם ככה קשה למכור, אז אם היא במצב רעוע, בכלל).

פורסם

כפי שהמלצתי לך בה"פ (במענה לשאלותיך שנשלחו אלי)- קח למוסך מורשה רובר, שם יגידו לך הכי טוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בתור אחד שקנה רובר

אני מציע לך לא למהר ולקנות את הרובר הראשונה

בקשר לבעיות שלך פחכות וצבע בגג הטורים לא צרכים להיות בעיה גדולה

אתה יכול לעלות אותם בשניה אבל לגבי ההנעה יוכל להיות שיש סתימות דלק וכו'

בקיצור אני לא ההיתי ממליץ לך לקנות אותו אלה אם הוא באמת במחיר מציאה

שזה 5000

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...