Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עצר אותי שוטר בטענה שעקפתי רכב לפני במהירות מופרזת מהשוליים.

השוטר צודק, באמת זה קרה ואני לא מצדיק את עצמי בכלל, אני אפילו חושב שהייתי טיפש.

קיבלתי דו"ח 750 ש"ח.

אחרי שהמשכתי לסוע נזכרתי שהשוטר ירד מהאוטו בלי הכובע.

הוא היה רק עם מעיל של משטרת ישראל ופעם שמעתי איפשהו ששוטר

שיורד לתת דו"ח בלי כובע פסול מלתת דו"ח או כל דבר אחר בגין הופעה לא הולמת.

האם זה נכון? אני צריך תשובה מהר, תודה.

פורסם

1. עניין הכובע לא רלוונטי.

2. אם עקפת מהשוליים היית טיפש וקיבלת את מה שהגיע לך.

3. על איזה סעיף קיבלת 750 שקל??? נסיעה בשוליים זה רק 500 אאל"ט...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היי יש לי בעיה

היום כשנסעתי במזדה 3 של אמא שלי שעובדת בחברת ליסינגטריקס, נכנסתי לרוד רייג' ודרסתי 2 זקנות ובת יענה. אחרי שרדפו אחרי 3 ניידות (כמו בג'י טי איי איזה מגניב חחחחחחח אחי) נעצרתי רק אחרי שנתקעתי בעמוד הזה עם האורות עם הצבעים אבל שמעו קטע, השוטר לא חבש כובע!!! נכון שהדו"ח מבוטל???!?

תודה אחים שלי יאללה אני חוזר לניד פור ספיד

פורסם
1.

3. על איזה סעיף קיבלת 750 שקל??? נסיעה בשוליים זה רק 500 אאל"ט...

500 ש"ח נסיעה בשוליים

250 ש"ח על העקיפה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

וחבל שעל שני הסעיפים האלו הוא לא הוסיף גם נהיגה פרועה (קרוי גם נהיגה בקלות דעת), ואולי איזו שלילה נחמדה.

אני מתפלא שהוא לא עשה את זה. רק השבוע שמעתי ברדיו את מפקד מתנ"א אומר שהם שמים דגש על עבירות של בריונות כביש. ועקיפה במהירות מופרזת בשוליים זו בריונות כביש מהסוג המכוער ביותר.

פורסם

זה לא בדיוק בריונות שניסיתי להפגין לכל החכמים שפה...

פשוט מכונית האטה בצורה קשה בדיוק בעיקול של בני עייש כנראה בשביל לפנות.

זה קרה בפתאומיות כזאת ואני עקפתי אותה מצד ימין וכנראה שבלי לשים לב גם ירדתי טיפה לשול.

פורסם

אם לא שמת לב אם אתה על הנתיב או על השול - מגיע לך דו"ח רק על זה.

למקרה שלא ידעת (או לא שמת לב) הנתיבים והשוליים מסומנים!

לבן על גבי שחור!

אפילו צהוב לפעמים!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא שאני בא להצדיק נהיגה כזאת, ולא שאני מכיר אישית את קטע הכביש בו נעשתה העקיפה, אבל לא תמיד השוליים מסומנים כמו שצריך. שלא לדבר על נתיבים. אצלינו בעיר (נתניה) בכניסה הראשית לעיר אין שום דרך לדעת כמה נתיבים יש, אם יש בכלל. יש מקומות בארץ הזאת שאין בהם סימון ראוי, או אין בהם סימון בכלל, של שוליים ושל נתיבים. פשוט פיסות אספלט זרוקות על אדמה. הייתי אומר סלולות, אבל אפילו מעצ מסוגלים ליותר.

פורסם
ולפעמים גם מלווה בקולות "גרר גרר גרר"

ואני חשבתי שזו אשתי נוחרת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...