Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מקום צפוני קרוב אליי ככל שניתן כדי לבדוק את הרכב.

מעניין לדעת מה ההבדלים בין הכח המוצהר של היצרן לבין מה שקיים בפועל נכון להיום - לאחר 170K ק"מ.

תודה,

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

אם אני לא טועה זה חלק מבדיקת המנוע שעושים במכוני בדיקה לפני קניה. המכשיר שבודק את זה (לא שם המכון) נקרא דינמומטר.

פורסם

אני דווקא לא מפחד מתקלות שיבואו - בינתיים התקלות שהופיעו מסווגות כתקלות די שגרתיות לרכב בן 11, ולא כתקלות סיטרואן אופייניות אם זאת הכוונה שלך.

ברכב שלי אמורים להיות 132 סוסים, אני מעריך שזה לא המצב. מקור ההשוואה שלי אינו מדוייק ולמעשה די קנטרני - אני משווה את התאוצה של הרכב שלי מול רכבים חדשים כגון קורולה חדשה וכנראה שהבדלי הטכנולוגיה עושים את שלהם, למרות שלפי הבנתי 132 כוחות סוס שנובעים מרכב בן 11 עדיין אמורים להיות יותר מ 110 כוחות סוס שנובעים מרכב חדש. הלא כן?

זאת הסיבה שהייתי מעוניין לבדוק את המצב ואם צריך לבצע כיוון שסתומים ולבדוק את מקור ההיחלשות אם קיימת.

בריאות לכולם!

פורסם
יש הבדל בין סוסים צעירים לבין סוסים זקנים :lol:

בברכה - רפי לין

לפי איזה סרגל מחשבים את זה?

כל סוס זקן זה 3/4 סוס צעיר?

או שאולי סוס זקן הוא גם סוס חכם, שיודע לבצע את עבודתו נאמנה והניסיון רק מוסיף לו עם השנים...?

:-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם המנוע מתוחזק כמו שצריך אין הבדל בין 132 סוסים כאשר רכב בן שנה וגם כאשר הוא ב11 שנים,ההבדל בתאוצה לא קשור רק לכמות הסוסים יש עוד דברים אשר משפיעים על התאוצה כגון משקל מומנט וגם הנהג עצמו אני טועה?

פורסם
אני דווקא לא מפחד מתקלות שיבואו - בינתיים התקלות שהופיעו מסווגות כתקלות די שגרתיות לרכב בן 11, ולא כתקלות סיטרואן אופייניות אם זאת הכוונה שלך.

ברכב שלי אמורים להיות 132 סוסים, אני מעריך שזה לא המצב. מקור ההשוואה שלי אינו מדוייק ולמעשה די קנטרני - אני משווה את התאוצה של הרכב שלי מול רכבים חדשים כגון קורולה חדשה וכנראה שהבדלי הטכנולוגיה עושים את שלהם, למרות שלפי הבנתי 132 כוחות סוס שנובעים מרכב בן 11 עדיין אמורים להיות יותר מ 110 כוחות סוס שנובעים מרכב חדש. הלא כן?

זאת הסיבה שהייתי מעוניין לבדוק את המצב ואם צריך לבצע כיוון שסתומים ולבדוק את מקור ההיחלשות אם קיימת.

ההשוואה בהאצות כנגד רכבים אחרים ועוד חדשים אינה במקומה.

ההאצה מושפעת מהרבה גורמים כמו שציינת טכנולוגייה חדשה יותר,משקל ובנוסף תיבת ההילוכים,

קרי יחסי העברה שמן הסתם שונים מרכב אחד לשני.

זה שלאוטו אחד יש 20 או 30 כוחות סוס יותר זה לא אומר שהוא יאיץ מהר יותר.

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

שלום.

קודם כול צריך לברר איזה סוסים הרכיבו באוטו לדוגמא

אם יש לך סוסי ליפיצה אז זה כוח סוס הונגרי

אם סוס ערבי אז בארצות ערב אבל יש פרדוקס למושג סוס ערבי [הכי טוב] ועבודה ערבית אתה תיבחר

כמו כן יש סוסי מוסטנג אבל כולם מורכבים על הגרילים של הפורד מוסטנג ולא נישאר אף אחד פנוי רק אצל גנבי הסמלים.

אגב מה איכפת לך כמה סוסים או חמורים אתה צריך להאכיל אותם או לקחת אותם לאחו?

האוטו נוסע טוב סע לשלום המפתחות בפנים.

ברולס רויס כאשר שואלים הלקוחות מה הגודל של המנוע או מה ההספק התשובה שלהם מיקצועית משהוא משהוא שים לב לתשובה וזה אמיתי "המנוע מספיק גדול ויש לא הספק טוב" ותראה איך מאמינים להם וקונים אז תהיה רגוע כול הסוסים של האוטו שלך בתוך המנוע והכול בסדר

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

דווקא אני מכיר מניסיון את הסוסים הצרפתים, 'טורוברד' הם נקראים, והסוג הזה מאכלס בתוכו סוסי מירוץ די ידועים.

בגלל זה חשבתי שאולי הקסנטיה שלי צריכה להיות בעלת הסוסים המהירים יותר. קפיש?

בריאות לכולם!

פורסם
דווקא אני מכיר מניסיון את הסוסים הצרפתים, 'טורוברד' הם נקראים, והסוג הזה מאכלס בתוכו סוסי מירוץ די ידועים.

הכל תיאורטי חביבי.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
יש הבדל בין סוסים צעירים לבין סוסים זקנים :lol:

בברכה - רפי לין

יש הבדל בין סוס צעיר לסוס מת.

אלו שמתו, לא פינו אותם מהרצועה, אז האחרים גוררים גופה. זה עודף משקל.

בכל מקרה - הנתונים שנמדדו לך מהחברה אינם כ"ס לגלגל. בדינמו תצא עם פחות.

פורסם

איזה צרפתים ? דווקא אנגליים שבאו מארצות ערב.

• תוכן חדש...