Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים בערך התחלתי להרכיב לי מערכת לאוטו שלי במחיר סביר ונתקעתי בדרך בגלל הגיוס והחוסר כסף :twisted: (מה לעשות כשאתה ג'ובניק שעושה 350 בחודש)

קיצר הצלחתי לחסוך קצת ואני רוצה לסיים את מה שהתחלתי...

יש לי 1500 שקל שילכו על מגבר וסאב(והתקנה וחיוט)

מה הייתם מציאים לי במחיר הזה?

הציעו לי היום מגבר PLATINUM AUDIO CARDINAL 1500W בחיר של 600 שקל

סאב PIONEER TSW301R במחיר של 412 שקל + 200 תיבה כזאת ששמעתי שהיא לא משהו בכלל...והוא אמר שהוא יכול לעשות לי תיבה אחרת אם אני רוצה

זה יוצא 1212 ו288 שקל הולכים על חיוט והתקנה

המגבר הולך להיות מחובר לפיוניר 4700(אם אני זוכר נכון:| )

ולקומפוננטים Lightning Audio B1.65C

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם
אוי ואווי.... המלצה גרועה ביותר.

איזה מוסיקה אתה שומע?

הייתי לוקח את המגבר VIBE של לאנזר

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=VIBE221&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=388&aff=Zap&lang=he

וסאב PG R12 600-700 שקל...

לך תעשה חיים

אמיר

באמת רעיון פי 9989768 יוצר טוב! איכס פיונייר

ועוד עם הפלטיניום הזה כמה זבל במכה!

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

איזה מוסיקה אתה שומע?

אמיר

בעיקר מוסיקה שחורה

מגבר סאב+תיבה יוצאים כבר 1540 בלי התקנה ובלי חיוט

אולי רעיון עד 1500 שקל?:oops:

פורסם

מונו של ליטנינג אודיו B.250.1 - מוציא 150 רמס ב 4 אום.

ביד שניה ניתן למצוא אותו ב350 גג 400 ש"ח.

וסאב - זה כבר אתה צריך לשמוע סאבים בשביל להחליט מה אתה רוצה באמת.

בברכה.

פורסם

עדיף לך לשמוע בעצתם של האנשים פה.

שאלה קטנה לי אלייך בקשר להתקנה: איך חיווט והתקנה יוצאים לך במחיר של 288 שקל?

אתה יכול לפרט בבקשה מי עושה לך אותה אם זה מישהו מקצועי? ובאיזה כבלים תשתמש?

פורסם

מחיר הסאב הוא 660

מחיר המגבר 690

סיכום ה1350

תיבה 100 שקל תבנה לבד

חיווט והתקנה....יעלה לך כנראה בסביבות ה200.

1650 שקל.... למערכת ברמה הרבה, הרבה יותר גבוהה ממה שהציעו לך.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לפי מה שהוא רשם בקושי הוא חסך את ה-1500

לדעתי תחפש יד שניה (לפחות את המגבר)

הלייטנינג אודיו הוא המלצה טובה בשילוב עם קיקר c12 זה אחלה שילוב.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני במקומך לא הייתי ממהר, הרי בינינו 1500 ש"ח - למה שאתה מבקש זה ממש קצת, גם ככה עוד כמה חודשים אתה תרצה להחליף. (מנסיון מר :))

מה שזול יוצא יקר בסוף.

תחסוך עוד , ועם תקציב טיפה גדול יותר אפשר כבר לדבר על מונו נורמלי וסאב הרבה יותר איכותי מC12 או פיונייר למיניהם.

זו דעתי האישית.

בברכה.

בוריס.

פורסם
עדיף לך לשמוע בעצתם של האנשים פה.

שאלה קטנה לי אלייך בקשר להתקנה: איך חיווט והתקנה יוצאים לך במחיר של 288 שקל?

אתה יכול לפרט בבקשה מי עושה לך אותה אם זה מישהו מקצועי? ובאיזה כבלים תשתמש?

הוא עשה לי את המחיר של החיווט וההתקנה בגלל שאני לקוח וותיק אצלו ואני גם מביא לו לקוחות(טוב נו לא באמת לקוחות חח רק בן דוד אחד ששם אצלו 2 מערכות ב 2 מכוניות)

והוא גם מכיר טוב את סבא שלי:mm_wink:

וכן זה מישהו מקצועי והכבלים אני לא יודע איזה בדיוק אבל אל תדאגו יש לי פה איזה מאמר על איך לבחור כבלים נכון(ואני גם ככה לפני הקניה אחזור לפה עם כל החלקים והדגמים)

בכל זאת נראה לי באמת אני אנסה לדחוף לסכום הזה עוד כמה מאות:neutral: בנתיים אני לא ממהר עם זה

תודה רבה!!

פורסם
הוא עשה לי את המחיר של החיווט וההתקנה בגלל שאני לקוח וותיק אצלו ואני גם מביא לו לקוחות(טוב נו לא באמת לקוחות חח רק בן דוד אחד ששם אצלו 2 מערכות ב 2 מכוניות)

וכן זה מישהו מקצועי והכבלים אני לא יודע איזה בדיוק אבל אל תדאגו יש לי פה איזה מאמר על איך לבחור כבלים נכון(ואני גם ככה לפני הקניה אחזור לפה עם כל החלקים והדגמים)

בכל זאת נראה לי באמת אני אנסה לדחוף לסכום הזה עוד כמה מאות:neutral: בנתיים אני לא ממהר עם זה

תודה רבה!!

מאוד כדיי לך לחפש משו מיד 2

לפעמים יש מציאות שלא להאמין!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

וכן זה מישהו מקצועי מקצועי שממליץ על כאלו דברים? ועוד דורש 288 ש"ח על התקנה?!!! והכבלים אני לא יודע איזה בדיוק אבל אל תדאגו יש לי פה איזה מאמר על איך לבחור כבלים נכון(ואני גם ככה לפני הקניה אחזור לפה עם כל החלקים והדגמים)

לא נעים לי לומר אבל מנסיון שיש לכולנו , המתקינים שהימליצו על כאלה דברים אינם מקצועיים ובאודיו לרכב הם לא ממשיכים הרבה זמן . עצתי לך לך תמצא מישהו אחר

בכל זאת נראה לי באמת אני אנסה לדחוף לסכום הזה עוד כמה מאות:neutral: בנתיים אני לא ממהר עם זה לא הייתי מנסה לדחוף אצלו אלא הייתי מחפש מתקין אחר , וכשתספר לנו מה השני המליץ לך נוכל לדעת אם הוא מבין או לא

תודה רבה!!

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
בברכה יהודה
זה מה שהוא המליץ לי עד 1500 שקל

המגבר הוא כבר אמר לי שהוא לא משהו ואני לא הגיע איתו לתוצאות טובות(הוא אמר לי שהמגבר הוא סביר מינוס אבל הוא די אמין שהלקוחות לא מתלוננים שהוא עושה בעיות ספציפיות)

והסאב אני גם ככה יודע שפיוניר לא משהו והוא אמר שאם אני רוצה משהו אחר יש לו סוני(שאין לי מושג איך הם) במחיר דומה

זה פשוט מה שהוא הציע לי בתקציב של 1500 שקל

שנה שעברה כשהיה לי צריך יותר כסף(שבסוף הלך על דברים יותר חשובים) הוא הציע לי JBL GTO75.4 אם אני זוכר נכון וסאב Rockford Fosgate P112S4

פורסם
אני במקומך לא הייתי ממהר, הרי בינינו 1500 ש"ח - למה שאתה מבקש זה ממש קצת, גם ככה עוד כמה חודשים אתה תרצה להחליף. (מנסיון מר :))

מה שזול יוצא יקר בסוף.

תחסוך עוד , ועם תקציב טיפה גדול יותר אפשר כבר לדבר על מונו נורמלי וסאב הרבה יותר איכותי מC12 או פיונייר למיניהם.

זו דעתי האישית.

בברכה.

בוריס.

בינתיים העצה הכי טובה שאני מזדהה איתה. לכל אחד מאיתנו הייתה תקופה שהתחלנו עם זה וכל אחד עשה טעויות כי הוא "התלהב" או רצה לבנות מהר מערכת. תחכה, יש לך זמן, תחסוך עוד כמה אלפיות ותבנה מערכת כבר הרבה יותר איכותית. וגם אם לא תסכים,ותילך על קניית סאב ומגבר בתקציב שלך, אתה תלמד ותטעה עוד הרבה(כמו כולנו) ובסופו של דבר תגיד את המילים האלו לאחרים בעתיד.

כמובן כל אחד וההחלטות שלו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...