Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן בעיקר דבר אחד.

המוצרים שהצעת הם מפומפה. הסיכוי שהוא יקבל מוצרים : דפוקים/לא אמיתיים/בלי אחריות/לא המוצרים האלו/וכו...

גדול מאוד.

מבחינת סאונד אני לא חושב שיש הבדל בינהם אולי טיפה יותר טוב הסיגנט כי הוא כבר בא בתיבה מקורית אטומה.

כמו כן לפרמייר כזכור לי אחריות 3 שנים במעבדה של SG שהיא יותר מקצועית מזו של ברוקס, ואם אני זוכר ללאנזר רק שנה אחריות.

פורסם
זה מה שהוא המליץ לי עד 1500 שקל

המגבר הוא כבר אמר לי שהוא לא משהו ואני לא הגיע איתו לתוצאות טובות(הוא אמר לי שהמגבר הוא סביר מינוס אבל הוא די אמין שהלקוחות לא מתלוננים שהוא עושה בעיות ספציפיות)

והסאב אני גם ככה יודע שפיוניר לא משהו והוא אמר שאם אני רוצה משהו אחר יש לו סוני(שאין לי מושג איך הם) במחיר דומה תראה מר בוב המליץ לך על סאב מעולה , יש בעיה עם החנות זה נכון , אבל אני בטוח שיש חנויות נוספות שמוכרות אותו . ולהמליץ למישהו על סאב כמו פיוניר כשיש ב200 ש"ח יותר את הפניקס גולד זה לא עיצה טובה.

זה פשוט מה שהוא הציע לי בתקציב של 1500 שקל

שנה שעברה כשהיה לי צריך יותר כסף(שבסוף הלך על דברים יותר חשובים) הוא הציע לי JBL GTO75.4

אם אני זוכר נכון וסאב Rockford Fosgate P112S4

באופן עקרוני אני לא חושב שזה בסדר אבל זו זכותך

ולגבי הנושא תחפש את הפניקס בחנויות ותעשה תיבה לבד , התיבה שמוכרים לך בפומפה היא תיבה פתוחה , אם אתה רוצה סאב יותר מדוייק אתה צריך סגורה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
זה מה שהוא המליץ לי עד 1500 שקל

המגבר הוא כבר אמר לי שהוא לא משהו ואני לא הגיע איתו לתוצאות טובות(הוא אמר לי שהמגבר הוא סביר מינוס אבל הוא די אמין שהלקוחות לא מתלוננים שהוא עושה בעיות ספציפיות)

והסאב אני גם ככה יודע שפיוניר לא משהו והוא אמר שאם אני רוצה משהו אחר יש לו סוני(שאין לי מושג איך הם) במחיר דומה אם יש פניקס גולד ב200 ש"ח יותר והוא מתקין שחשוב לו הלקוח , אז אלא אם כן אתה נראה לו כמו ערס מצוי , הוא לא היה ממליץ לך על מה שהמליץ

זה פשוט מה שהוא הציע לי בתקציב של 1500 שקל התקציב קטן זה נכון ,אבל אפשר לתת לך יותר תשלומים ולתת לך משהו יותר טוב

שנה שעברה כשהיה לי צריך יותר כסף(שבסוף הלך על דברים יותר חשובים) הוא הציע לי JBL GTO75.4 אם אני זוכר נכון וסאב Rockford Fosgate P112S4

בקיצר אני לא מאמין למתקין כזה אבל זה העסק שלך

בנוסף לכך תראה את המודעה הזו כנראה שהיא תפתור לך את בעית הסאב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...