Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלרינג

טוני מונטנה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקבוקי פליירקו?

www.flairco.com

אם אני לא טועה בארטנדר או זמן אמיתי, מוכרים את הבקבוקים של ה-750 מ"ל, ב-200 ש"ל לבקבוק.

כמו כן, אתה יכול להתאמן עם בקבוקי מאליבו, זול ומומלץ.

שי.

פורסם

בקשר לאימון- דשא זה המשטח האולטימטיבי, ובקבוקי פלסטיק פליירקו הם כלי האימון האולטימטיבי.

בים זה חרא להתאמן, בכל נפילה של הבקבוק הוא מתמלא בחול ים שנדבק אליו וצריך לנגב אותו.

ממליץ בחום על דשא (לא חסרים פארקים, גינות), או משטחי גומי בכל סגנון שהוא.

באשר לבקבוקים-

ברטנדר זה בית הספר היחיד בארץ שמוכר בקבוקי פליירינג מקוריים של פליירקו. המחיר הוא 200-220 ש"ח ליחידה.

לדעתי- תנאי בסיס לאימון בתחום.

אם אתה רוצה להתקדם ברמה, ולהתאמן גם בחורף- לדעתי בקבוקי האימון הם חובה.

אם אתה כרגע מתאמן רק עם בקבוק אחד ובא לך להתקדם ברמה, אני מציע לך לקנות בקבוק אימון אחד, ושייקר בוסטון (TIN) שתחתית הבקבוק תוכל להכנס אליו. לא תאמין כמה זה יפתח לך את הראש.

השתחררו לך עוד 200 שקל? תביא עוד בקבוק אימון.

עם 2 בקבוקים ושייקר אתה יכול לעשות הממממממממממון.

מכאן והלאה- אינטרנט, סרטים, והשמיים הם הגבול.

בקשר לנושא של האם לקנות מהאינטרנט או לקנות כאן בארץ, זה יוצא בסופו של דבר אותו סכום פחות או יותר. ב200 ש"ח לא מרויחים עליך כמעט. מציע לך לחסוך כאבי ראש של משלוחים ומכס, ולקנות ישר מברטנדר.

בסופו של דבר זה יצא לך יותר זול. מנסיון של 4 פליירקו ו3 בוסטונים.

בהצלחה.

פורסם

שייקר יש לי אבל רגיל והשבוע אני מביא בוסטון בקשר לבקבוקי אימונים תודה רבה על העזרה בהתחלה אני אקנה בקבוק אחד להתאמן עליו ושאני מרגיש שאני מספיק שולט בזה אני אביא את השני

• תוכן חדש...