Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב אני מעוניין להגביר קומפוננט K2P בבי אמפינג השאלה שלי היא איך אני יודע כמה RMS צריך לקבל הטוויטר והמידריינג

הכוונה היא לגביי הקומפוננט הספציפי הנ"ל הוא צריך הגברה של כמה RMS כפול 4

כי כרגע יש לי מגבר שמוציא 4 על 85 RMS ורציתי להתייעץ גם עם עדיף לחבר את הסט הנ"ל בגישור או בבי אמפינג

תודה ויום טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תגובות ועזרה בבקשה

אני לא רוצה סתם להחליף מגבר אני צריך לדעת עם מה הוא צריך לעבוד איזה סוג של הגברה

תודה

0547379780 שלומי

פורסם

יש לך מכשיר שיכול לעבוד בבאי אמפינג או קרוס כול שהוא? אם לא אני לא חושב ששוה..

עקרונית 85 רמס זה נישמע בסדר גמור בישביל כול האלמנטיים..

פורסם

תודה על העזרה

המכשיר יכול לתמוך המכשיר הוא אלפיין 9855R

המגבר הוא הייפוניקס זאוס 6400

והקומפוננט המיועד הוא K2P של פוקאל

0547379780 שלומי

פורסם

שאלה נוספת יש לי אפשרות להביא במקום המגבר שלי את ה800.4 של רוקפורד כדאי? מבחינת איכות

0547379780 שלומי

פורסם

חכה עם המגבר, קודם כל תגביר על הנוכחי - אולי התוצאה תספק אותך - אל תזרוק כסף סתם.

לגבי הבי-אמפינג - אני לא חושב שכדאי - אני יודע שכדאי כי זה מה שקורה אצלי ברכב.

תעביר בHU את המתג (ממש כפתור פיזי - צריך להוציא את הHU החוצה בשביל זה) לקרוס אובר במצב 3WAY

- יש לך שלוש יציאות RCA - היציאה של הסאב וופר הולכת לסאב וופר וחוסמת אותו LPF

היציאה של האחוריים הופכת להיות תחום המיד - מדובר כאן בחסימת בנדפס מלאה

אתה בוחר חסימת HPF לתחום התחתון של המיד ואחרי זה חסימת LPF לתחום העליון של המיד.

יציאת הRCA של הקדמיים הופכת לHPF לתחום הגבוה - לטוויטרים.

עובד נהדר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על העזרה אבל מישהו אמר לי איך לעשות אבל תודה מכול הלב

עכשיו יש לי רמקולים שמוגברים על ידי המגבר הפנימי ברגע שאני יעשה בי אמפינג מה יהיה עם התחום תדרים של הרמקולים שפועלים על המכשיר עצמו

0547379780 שלומי

פורסם

אם אני לא טועה - הקדמיים יהיו חסומים גבוה

והאחוריים לפי המיד

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...