Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטאנגות לסופר לנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכו לי השטאנגות בסופר לנסר שלי, כך שנוצר מצב של חופש רציני בידית של ההילוכים,

איפה ניתן לקנות אותם חוץ ממוסכי החברה ששם לוקחים מחיר רציני?

בעיה נוספת שיש לי היא: לפני כמה זמן פרצו לי לרכב וגנבו מערכת, החברה כנראה ראו סופר לנסר ידנית, ובשיא הקנאות כנראה דפקו את הידית הילוכים, אז סיפטום נוסף שנהיה לי בגיר הוא מצב שבוא אם אני מנסה לשלב לראשון, לפעמים נוצר מצב שעברתי את הציר של הההילוך הראשון, מקווה שזה מובן, כלומר אם נניח נסתכל על הציר הגיר כקו מאונך, הקצה של הקו משמאלו הוא לא הציר שבוא נכנס להילוך הראשון,

ועוד משהו שאני נמצא בהילוך הידית משחקת כאילו אני בהילוך סרק, האם זה גם סיפטום של שטאנגות הרוסות? ומה לגבי בעיית הילוך הראשון?

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

לא בהכרח מדובר בשטנגות (מוטטות) עצמן, אלא יתכן ויש לך בלאי בבוקסות שביניהן, בדרך כלל החלפתן עושה פלאות לתחושת ההילוכים ברכב ותיק.

עליך להתייעץ עם מוסך המכיר רכב זה ולקבל הצעת מחיר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לא בהכרח מדובר בשטנגות (מוטטות) עצמן, אלא יתכן ויש לך בלאי בבוקסות שביניהן, בדרך כלל החלפתן עושה פלאות לתחושת ההילוכים ברכב ותיק.

עליך להתייעץ עם מוסך המכיר רכב זה ולקבל הצעת מחיר.

תודה על התגובה,

במבט חטוף אחרי פירוק של כל קונסולת הרכב,

באמת, שמתי לב לחופש בבוקסות באזור שמסומן שבתמונה נראית למטה(מצטער על האיכות הירודה).

ועלתה בי ההשארה להוסיף להם שם מעיין גומייה שתמנע את החופש של התנועה שלהם,

או שמה אני צריך להחליף את כל הבוקסה?,

חשבתי על זה, וזה ימנע לי את החופש בידית אך לא את כיוון התנועה

הבעיה השנייה העיקרית שלי בעצם היא: כמו בתמונת האילסטורציה ששמתי

ציר ידית הילוכים רגילה נגיד אמורה ללכת ככה: ראה 1, אצלי צירה הולך ככה:ראה 2.

תמונה000.jpg

1.JPG

פורסם

שלום.

קודם כול אין שטנגות אלה כבל.

אני לא בטוח אבל אולי ניתן לקנות בוקסות בחברה .אים כן הם לא אמורות להיות יקרות.

כול דבר מגומי לא יחזיק מעמד. האפשרות השניה היא לחרוט אצל חרט בוקסות מאוקולון לפי מידה וזה יפתור לך את הבעיה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

קודם כול אין שטנגות אלה כבל.

אני לא בטוח אבל אולי ניתן לקנות בוקסות בחברה .אים כן הם לא אמורות להיות יקרות.

כול דבר מגומי לא יחזיק מעמד. האפשרות השניה היא לחרוט אצל חרט בוקסות מאוקולון לפי מידה וזה יפתור לך את הבעיה.

בברכה בני ל.

ואם אני יעשה תוספת של שייבות בחריטה?

אתה חושב יעזור?

פורסם
ואם אני יעשה תוספת של שייבות בחריטה?

אתה חושב יעזור?

שלום.

לא שיבות ולא בטיח! אים תרקיב שיבות יהיו זימזומים מעצבנים מידית ההילוכים . או מתקנים כמו שצריך פעם אחת או משחקים בנסיונות כושלים ובסוף מתקנים כמו שצריך, לא חבל על כול ההיתעסקות המיותרת ?קיבלתה הסבר מדויק מה לעשות אז מה הבעיה?

בברכנה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...