Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוסאונד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתקנה של עופר?

אם כן כמה עולה כזאת התקנה הם שחכו לציין, חוצמזה שסאבים 200 אר אמ אס 140 דציבל זה לא משהו או שאני טועה?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אם שמעתי נכון היא אמרה 2000.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שמעת נכון, זה האוריון H2

10 אינטש

ישבתי ברכב הזה, קיבלתי הדגמה - נקשתי עם הפרקים של האצבעות על התיבה של הסאבוופרים וכמעט נשברו לי האצבעות - התיבות האלו עשויות מ7 שכבות של פיבר עבה - קצת כבד!

אבל אני לא אהבתי את הסאבוופרים האלה יותר ממה שאני אוהב את האינפיניטי קאפה הצנוע שלי.

מה גם שהמערכת בכלל לא היתה מכוונת לSQ כמו שהיא היתה מכוונת למוזיקת סטייקים (אומצה אומצה)

- אבל עופר זה עופר והתקנה זו התקנה.

והרכב עגלה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יפה מאוד התקנה כמובן יפה מאוד של עופר,

הכתבה היתה קצרה מאוד לטעמים ומאוד לא ממצא.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כתבה קצת עלובה בשביל התקנה כזו. ואני יודע כמה עופר השקיע שם.

ומי זה הבחור ששר שם, כאילו דא! :|

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

התקנה יפה ללא ספק.

אני לא מעריץ גדול של רכבי תצוגה, יותר מידיי זוהר.

רואים שזו לא התקנה של מישהו שמשתמש ברכב...

וכן, אני גם קצת מקנא :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

הסאבים הם באמת 2000 וואט כ"א

הסטים של הרמקולים מוגברים ע"י 250 וואט לערוץ!(ובשבילך קורווין ע"י 1000.4 של ppi)

הרכב נוסע יום יום ממוצע של 200 ק"מ,והוא מוצמד לאחד מעובדי החברה ועובר אני חייב לציין התעללות מאסיבית יום יום.

הרכב עובד כ dolby 5/1 dts ומכוון כך לצרכי הדגמות.

היה פרוייקט נחמד למרות שמדובר ב 1.6 אוטומאטית מליסינג:?

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

המגבר הזה PPI 1000.4 נותן 125 RMS לערוץ ב4 אוהם, אז אני מבין שחיברתם את הרמקולים ב 2 אוהם.. אפשר לדעת באיזה רמקולים השתמשתם לכזו עוצמה ?

פורסם
כתבה קצת עלובה בשביל התקנה כזו. ואני יודע כמה עופר השקיע שם.

ומי זה הבחור ששר שם, כאילו דא! :|

יכלו להציג טיפה יותר את ביצועי המערכת-גם טכנית .

על "האיש ששר" הייתי מוותר לגמרי :?

• תוכן חדש...