Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתייחס למחירון על אוטו שנוסע טוב ,מטופל בזמן שמור ויש לו תוספות כמו מערכת איכותית או ג'אנטים אין לי בעיה לשלם קצת מעל המחירון.כמובן שהכל יחסי

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

הכל תלוי.

אם אתה קונה רכב שמור, מטופל במורשה+ספר טיפולים ויד וק"מ נמוכים אז אכן היא תימכר מעל המחירון.

ואם אתה קונה רכב לא שמור, לא מטופל במורשה, יד וק"מ גבוהים אז היא תימכר מתחת למחירון.

פורסם

אני זוכר כשהתעניינתי, הרכבים נמכרו מתחת למחירון (לפני כשנה בערך).

נדמה לי שהרכבים האלה לא נמכרים בקלות, ולכן - שוב, מתחת למחירון.

אבל, אם מצאת רכב שאתה מאוד רוצה והוא מאוד שמור, ההחלטה בין "להרגיש פראייר" או לחטוף את הרכב כעת - היא כמובן שלך. אגב, מערכת סטריאו אף פעם לא היוותה אצלי שיקול אם לשלם מעל למחירון, גם לא "תוספות" - וודאי לא כאלה שממילא מגיעות עם הרכב, אבל זה רק אני...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני בתור אחד שהתעניין דיי הרבה בנושא הרכב הזה יכול להגיד לך שאתה יכול להשיג יד ראשונה בכ-9-10 אלף מתחת למחירון. אני אישית בחודש האחרון נתקלתי בשניים שנמכרו מודל 2001 יד ראשונה

אחד היה עם 90 אלף ק"מ ועוד אחד 80 אלף ק"מ.

פורסמו למכירה ב46 וב-47 וזה רק הביקוש כמובן שיש בדיקה ואפשר עוד להתמקח בזמן המכירה אלה אם הרכב במצב פיקס ואז הם שווים ללא ספק גם את המחיר הזה.

אז דע לך שלרוב הן נמכרות מתחת למחירון ושיהיה בהצלחה!

אבל ... יש רכבים יוצאי דופן שלפעמים עליהם מומלץ וכדאי לשלם מחירון ואף מעל.

• תוכן חדש...