Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת רכבים - סיפור עם מוסר השכל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חארות כל הגנבים האלה.

רק הורסים לנו את החיים. גורמים לנו לשלם הון על ביטוחי רכב.

אם כ"כ קל להכניס רכב לשכם, מעניין כמה קל להוציא מכונית תופת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

מצד אחד זה נשמע סיפור די מפוברק ומטומטם מצד שני זה מראה את הקלות הבלתי נסבלת שאפשר לגנוב פה מכונית ולהביא אותה לשטחים לפרוק.

בקיצור ברור שיש פה איזה קומבינה מטורפת.

יוגב

פורסם

עמירה הס ידועה בכתבות, ובדעות הקיצוניות שלה, מה שלא מנע ממנה לגור בתוך השטחים (והכוונה לא להתנחלויות של יהודים).

http://www.yesha.org.il/article-414929.html&pr=cash%20advance&se=עמירה%20הס

כך שלהפגש עם גנבי מכוניות זה דבר שבשגרה אצלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמה שזה נכון...

"עאדל: 'המשטרה שלכם טמבלים'.

מוניר: 'יש לי חברים שנותנים קצת מריחואנה לחיילים או למשטרה הצבאית. יש לכם שוטר אחד, הבן זונה הזה, חבל על הזמן, אם יתפוס אוטו גנוב, משלמים לו 2,000 שקל מתחת לשולחן והוא ישחרר אותו. הוא מביא גיס שלו, אומר שזה בעל הרכב, ומשחרר את הרכב'.

עאדל: 'אם תטפלו במשטרה הזאת, לא נוכל לעבוד'."

פורסם

גנבים לא גנבים - לא מענין אותי

למישו יש את המספר של הבחור? אני צריך שיאספו ממני מיצובישי :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה שיותר מדהים מהתוכן - שכולנו בוודאי כבר היינו מודעים לו - הוא העובדה שעמירה הס כותבת משהו שעלול להעמיד פלסטינאים באור לא מחמיא.

ולעניין, כמו דברים רבים אחרים במדינה, הפתרון פשוט אך רחוק באותה מידה. נמשיך להיות קורבנות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היחידים שיוצאים באור לא מחמיא, בלשון המעטה, הם אנו. אפילו לא צריך לקרוא בין השורות כדי להבין זאת.

הקבלן שלא רצה לתת 5000 ש"ח לעובד שלו ואיים שיקרא למשטרה - ישראלי

חיילים שמקבלים שוחד, משטרה שמקבלת שוחד - ישראלים

בנות מטומטמות שמתחברות עם הגנבים - ישראליות

אנשים שמתקשרים לגנבים כדי ש"יאספו את הרכב שלהם" - ישראלים

אנשים שמחפשים חלקים לרכבים שלהם בהכי זול ולא אכפת להם לקנות חלקים גנובים - ישראלים

הגנבים בעצמם אמרו שלא יעיזו לגנוב מערבים.

אז למה אנחנו מתפלאים שיש מכת גניבות?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כל פעם מחדש אתם מצחיקים אותי, אתם ממשיכים להתפלא למה כל כך קל לגנוב מכוניות, אבל אתם כל פעם שוכחים (או מתעלמים במופגן) מהעובדה שהמדינה שלכם מעודדת גניבת מכוניות ושזה טוב לה (מאוד אפילו) למי שלא נקשר לרכב שלו זה טוב גם, יש מלאי של חלקי חילוף מקוריים בעלות נמוכה מה שמבטיח בטיחות טובה יותר מאשר אם מישהו ישים חלק תחליפי ולא בטיחותי, וזה רק ההתחלה של למה זה טוב.

פורסם
אני כבר לא יודע מי יותר גרוע, עמירה הזאתי או הגנבים... :(
ברור שעמירה יותר גרועה.

הם כולה גנבים, אבל היא עוכרת ישראל, שמתעקשת לספר לך מה מתרחש מתחת לאף שלך, כל יום, כבר 40 שנה.

הרבה יותר עדיף לטמון את הראש בחול.

ככה גם לא רואים כשגונבים לך את המכונית.

פורסם

ברוכים הבאים למדינת חלם. למרות כל הידיעות על מכוניות שנגנבות לשטחים המשטרה לא עושה כלום.

ואין ספק שחלק מהאשמה שנופלת על אותם ערבים גם קשורה אלינו, הרי אנחנו אלה שמעודדים גניבת רכבים בדרך זו או אחרת.

כמה שהם זבל ערבים האלה הם חכמים והם עושים כסף קל, וזה בגלל שאין להם דרך אחרת להרוויח כסף.

בקיצור שלא תחשבו שמשהו הולך להשתנות, רכבים יגנבו וגנבי המכוניות ימשיכו בעבודתם.

פורסם

kofiko כתב שהם גונבים כי אין להם כסף ולכן אנו אשמים . אז תסביר לי שני דברים אם יחסר לי לחם (ויש הרבה יהודים שחסר להם) אז אגש אילך ואגנוב את כול מה שיש לך ואתה תהיה אשם ?!! אין בעיות נגיד את זה לשופט .

אני מקווה שהבנת כבר ,

אבל אם לא שאלה נוספת למה בדיוק אותם ערבים שהתפרנסו ממך שנים החלו לרצוח אותך , ואם יש להם כ"כ אי הכרת הטוב למה בדיוק אתה רוצה שהיום ניתן להם עבודה ושירצחו יותר?!!!

לFIZBAN תגיד לי למה היהוד'ים יוצאים לא טוב ? מה ציפית שלא יקבל שוחד, או שלא יקנו בזול ,מה בדיוק את חושב שאנשים הם פריירים ? הם יודעים טוב שאם לא יקנו בזול או לא יקבלו שוחד זה לא יעצור את זה . כי המשטרה לא מוכנה לחסום את השור בדישו . ולכן לא כ"כ אכפת להם .

ואתה יודע למה הם לא יגנבו מערבים ?!! כי רעולי פנים יכולים לבקר במשחטה של הרכב שלהם או בביתם ולטפל בהם .

עזבו אותכם משטויות המשטרה לא רוצה מספיק לטפל בזה , חברות הביטוח לא רוצות כי הם מגלגלות את המחיר עלינו , ואף אחד לא יכול לעשות משהו כי לאלו שיש כוח אין להם אינטרס ולאלאו שיש אינטרס לעצור את זה אין להם הכוח , ולכן אנשים עושים מה שהם עושים.

אז זה שהעיתונאית גרמה לכך שתחשבו שהיהודים אשמים זו דמגוגיה לשמה שהצליחה אבל הגנבים הם ערבים .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...