Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אונו? קניה טובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אני שומע הרבה דברים על האמינות של פיאט שהיא ממש לא בשמיים? מישהו יכול להסביר קצת יותר למה כל כך הרבה אנשים אומרים שהאמינות שלה לא טובה..?

ועוד משהו, איך האונו דגם ה70 כ"ס מנוע 1400 בהשוואה ל205 ג'יאר מנוע 1400 עם 75 כ"ס?

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם
למה אני שומע הרבה דברים על האמינות של פיאט שהיא ממש לא בשמיים? מישהו יכול להסביר קצת יותר למה כל כך הרבה אנשים אומרים שהאמינות שלה לא טובה..?

ועוד משהו, איך האונו דגם ה70 כ"ס מנוע 1400 בהשוואה ל205 ג'יאר מנוע 1400 עם 75 כ"ס?

אני יודע שהקלאץ הולך מהר באונו אבל חוץ מזה הרכב זריז מהיר וסבבה לנהיגה...

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם

מנוע מצויין בשילוב משקל נמוך = ביצועים טובים ותצרוכת דלק אפסית.

יש לשים לב לגיר, הוא נוטה לפתח בעיות ובלאי גבוה במידה ולא תוחזק כראוי ולא נשמר כראוי.

יש לציין שבחלק מסויים מהמקרים רכבים אלו משמשים תפרנים. מאנשים כאלה עדיף לא לקנות רכב כי לרוב מדובר באקסמפלר מוזנח והבעיות לא תהססנה להופיע.

בשוק קיים היצע נאה של אונו למכירה, פשוט צריך לחפש בסבלנות ולבדוק את האוטו גם בנסיעה לפני שנכנסים בכלל למכון בדיקה. אם יתגלו בעיות והמוכר לא יתגמש, עדיף לוותר מראש על בדיקה.

בתקציב הזה אם יש אפשרות להימנע מלקחת את הרכב לבדיקה במכון (400~ שח) אז שווה לחסוך את הכסף לטיפול/תיקון. אם יש במשפחתכם/קרוביכם בעלי מקצוע שעוסקים בתחום אולי שווה לפנות אליהם....ובכל מקרה, אם לא בטוחים אז משלמים את ה 400~ ונכנסים לבדיקה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק...סליחה על הבורות אבל מזה "אקסמפלר"? :oops:

ומאוד יתכן שדוד שלי עוסק בעסקי המכונאות אז אני באמת אתעניין :)

חוץ מזה עושים אם לוקחים את הרכב לבדיקה ולמרות טענותיו של המוכר שמצבו של הרכב מצוין, נמצאו בו תקלות רבות? האם הוא צריך לשלם על הבדיקה או אני? :shock:

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם
תודה איציק...סליחה על הבורות אבל מזה "אקסמפלר"? :oops:

חוץ מזה עושים אם לוקחים את הרכב לבדיקה ולמרות טענותיו של המוכר שמצבו של הרכב מצוין, נמצאו בו תקלות רבות? האם הוא צריך לשלם על הבדיקה או אני? :shock:

אקסמפלר = דגם

המוכר צריך להתחייב שאם יש לאוטו שאסי אז הוא משלם על הבדיקה.

פורסם

אתה יכול לפרט לי מהן הפגיעות שכדאי להתרחק בגללם מהאוטו, כמו שאסי או תקלות קטנות שאפשר להתעלם מהן :puppydog: ?

DrIvE AnD LeT DrIvE

פורסם
אתה יכול לפרט לי מהן הפגיעות שכדאי להתרחק בגללם מהאוטו, כמו שאסי או תקלות קטנות שאפשר להתעלם מהן :puppydog: ?

חוץ משלדה חשוב לבדוק שלרכב אין בעיות במכלולים החשובים שהם מנוע וגיר ...

אל תתרגש אם ירשמו בבדיקה שיש קצת בעיות במנוע מכיוון שיש חלקים בבדיקה שהם כיסוי תחת של המכון ולכן מומלץ ללכת עם הטופס בדיקה למישהו שמבין ושיוכל להראות לך מה זה כסת"ח ומה לא ...

כמו כן כל התקלות ה"קלות" האחרות לדוגמא הגה, צריות, בלמים, צמיגים וכו', הולכים למוסך מורשה (או לפנצ'ר מאכר וכו')ומבקשים הצעת מחיר לתיקון הליקויים שיש ברכב, את סכום התיקון מורידים מהמחיר שהמוכר דורש ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
דרך הגב מאיזה שנה האונו בה אם אינג"קטור?

מאמצע או תחילת (אני פשוט לא זוכר במדויק) 94 האונו באה עם הזרקת דלק.

טיפ קטן כדי להבדיל בין אונו 70 מוזרקת לקרבורטור: אונו עם קרבורטור הסמל שלה זה 70S ( אם האוטו מתחת שנת 90 כולל אז זה 70SL) ואונו מוזרקת זה 70 IES.

פורסם
לפי דעתי יותר כדאי לרכוש אחת עם קרבורטור, מכיוון שבדגמי האונו ההזרקה לאו דווקא טובה יותר מהדגם של הקרבורטור.

תפרט....

פורסם

אני לא יודע להגיד לפרטי פרטים טכניים אבל אני יכול להגיד ששמעתי הרבה מאוד פעמים על בעיות עם ההזרקה המאוד לא מתקדמת (חד נקודתית?) שיש באונו.

לכן לדעתי עדיף קרבורטור "ישן וטוב" עם ניקוי קרבורטור מדי מספר חודשים מאשר ההזרקה.

מה עוד שאונו בעלות הזרקה פחות מהירות מ-0-100 מאשר אונו עם קרבורטור אם זה משנה לך... :screwy:

פורסם
אני לא יודע להגיד לפרטי פרטים טכניים אבל אני יכול להגיד ששמעתי הרבה מאוד פעמים על בעיות עם ההזרקה המאוד לא מתקדמת (חד נקודתית?) שיש באונו.

לכן לדעתי עדיף קרבורטור "ישן וטוב" עם ניקוי קרבורטור מדי מספר חודשים מאשר ההזרקה.

מה עוד שאונו בעלות הזרקה פחות מהירות מ-0-100 מאשר אונו עם קרבורטור אם זה משנה לך... :screwy:

גם אני שמעתי שלא טוב ליהיות גם מהיר וגם עצבני!

מספיק לדבר דברים שלא יודעים.

אתה לא יודע לומר פרטים טכניים , שמעת?

זה לא אומר כלום . לא תמיד חייבים להגיב.

ההזרקה של הפיאט אונו לא לוקה לרוב בחסר ....

ואתה יכול להסביר לי איך האונו בעלת הקרבורטור תיהיה מהירה יותר

אני רוצה נתונים מעוגנים בבקשה

תודה.

• תוכן חדש...