Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעניין עוד מגיל קטן , תמיד אהבתי ותמיד חקרתי את השטויות האלה ובכלל כלי נשק חמים .

יריתי בהרבה מאוד סוגים של אקדחים בכל הגדלים ובכל הקטרים כולל בצבא .

ו-וואללה צריך ליהיות פסיכי כדי להיסחב עם אקדח ששוקל כמו אמ-16 מקוצר !

אבל הוואסח שווה את הכל זה חתיכת אקדח מפלצתי .

בוא נגיד שירי אינסטינקטיבי ביד אחת ל25 מטר אי אפשר לעשות עם כזה כלי אלה אם כן אתה ארנולד שוורצנגר .

למרות זאת כבר ראיתי אנשים יורים עם האקדח הזה בדיוק ל250 מטר למטרות ברזל בלי שום בעיה ומעיפים פלאח פלדה באוויר .

ים long time no

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשק נועד להרוג, זו המטרה שהוא יוצר אליה. כמובן שאמנות היא נתון מאוד רחב, שנותן לדברים פשוטים חשיבות שונה מהמטרה שאליה נוצר. ניתן להשוות זאת למשל לרכביו של היטלר, שנוצרו להוביל את חייליו למלחמת ההשמדה. והיום משמשים ככלי אספנות מוערכים ושנויים במחלוקת. לא כל כלי הריגה מועד להרוג. חרבות למשל הם הרבה יותר קטלניות במובן הרעיוני, ומשום מה לא נכנסות לנו בקטגוריה הזו, של כלי שנוי במחלוקת לאספנות. אין מה לעשות, גברים אוהבים צעצועים וכך זה ישאר. :smile:

לגבי נשקי הסופט בול יש תעשיה מחתרתית מאוד מעניינת בארץ, שכן אין אישור חוקי להכניס את הכלים האלה לארץ עד כמה שידוע לי. מדובר בקבוצות מאורגנות שעושות תחרויות ודמי מבצעים ומשחקי מלחמה ברמה גבוהה מאוד.

בהחלט לא נעים לקבל כדור סופט בול על העור. סימן צריבה שנשאר מספר ימים. יריתי וירו עלי מMP5 ומM 16 וממספר אקדחים מדהימים.ישנם מספר נשקים לדוגמת שאט גאן שגרם לי לדימום חיצוני, ומהירות התעופה של הכדור גבוהה מאוד.

הנשקים יחסית מדוייקים בעיקר בתלות ברוח באותו יום. כמו שליאור אמר יש מספר אקסמפלים שמעוצבים 1:1 וממתכת, כך שלא ניתן לזהות את אמיתיות האקדח גם כאשר מוציאים את המחסנית. אין כמו לירות שוב בM16 ללא רתע.

אגב, הנשקים האלה כמעט קטלניים לחיות, כדורי הפלאסטיק האלה לעיתים חודרים לגוף הרך של החיות. לא מנסיון שלי כמובן.

שנמשיך לשחק במלחמה, ולא נאלץ להיות בה...

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אני גם בעיניין בלי רישיון בנתיים (אני יוציא, אני מבטיח באמת)

ואני פשוט אוהב את זה, בנתיים יריתי רק במטווחים ובהרבה סוגים של יריחו (לא שיש כ''כ הרבה)

ואם משיהו מוכן פעם אחת ולתמיד ללבן לי בעיניין הרישיון לנשק והנהלים עכשיו אני מאוד יודה לו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
ואם משיהו מוכן פעם אחת ולתמיד ללבן לי בעיניין הרישיון לנשק והנהלים עכשיו אני מאוד יודה לו
הסיכוי הכי טוב שלך להוציא רישיון לאדח- זה לגור או לעבוד או ללמוד בערי השומרון.

dirty old man

need love too

פורסם

או ליהיות : נהג מונית , נהג אוטובוס או כל נהג הסעות אחר , יהלומן , זהבן (?) , בנקאי גדול או סתם מיליונר .

בקיצור צריך סיבה טובה היום בשביל להוציא רישיון אקדח .

ים long time no

פורסם

בצבא מא"ג, ובאזרחות אני לא מבין איך דניאל נותן לכל מי שרוצה, לרכב עליו. זה מסוכן.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
I'd rather kill with my bare hands... :twisted:
וכאן אני חייב להביא את החתימה של יוליה, בתיקון קטן כמובן :smile:

טוב שמר מנשק טוב

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם אתה לא ירושלמי ואתה אוהב לישון בלילה, אל תקרא את זה.

אבויויו. עם מציצה בפה.

חולני ! כל הירושלמיים האלה חולניים :-)

ים long time no

• תוכן חדש...