Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיכוי הכי טוב שלך להוציא רישיון לאדח- זה לגור או לעבוד או ללמוד בערי השומרון.

שדרות נחשב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שמח שאתה מסוגל לפגוע במטרה גם לאחר ריצה, מעבר מכשול, החלפת מחסנית וכו. אתה חושב שאי פעם זה יביא לך תועלת? לעומת זאת, האם יש סיכוי שתפגע בטעות בחף מפשע? האם יש סיכוי שבלהט היכולת, תפגע בעבריין שלא סיכן חיי אדם? האם יש סיכוי שהאקדח יגיע לידי ילדים? האם יש סיכוי שהאקדח יגנב וישמש לפיגוע או שוד?

נמרוד

בדיוק מהטעמים שאתה מציין אני רואה לעצמי חובה להיות בעל שליטה גבוהה באקדח (חוץ מזה שזה גם ספורט די מהנה), שהוא כלי מסוכן ביותר בידיים בלתי מאומנות. החובה המוטלת כיום בחוק על מטווח שנתי היא מגוחכת ואכן גורמת לכך שרוב מחזיקי כלי היריה הם סכנה לציבור בפועל.

האקדח שלי נעול תמידית בבית באופן שלא ניתן להשתמש בו ו/או לגנוב אותו. כל צורת החזקה אחרת היא חוסר אחריות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בכספת, מופרד מהמחסנית, גלוק 19, עלה לי 1800 ש"ח חדש ב-1993, חוץ מירי לצורך חידוש רישיון, כמעט ולא יריתי בו. בהתלבטות ניצחית אם למכור אותו ולוותר על הרישיון.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

פילוסופית ירי של אקדח יתבצע משלוש דברים (אני קורא זלה משולש ירי)

1. שיהיה אדם

2.שיהיה כדור בקנה

3. ושלא יהיה נצור

אם ביטלת את אחד משלושת הסעיפים האקדח שלך הוא לא יותר מגוש ברזל מכני.

אם אתה אוהב את הנושא ואתה מספיק אחראי תידאג תמיד לבטל את אחד הסעיפים. זהו זה הכל

ואיפה אני מברר אם שדרות כשמוציאים רישיון נשק נחשבת כמו ערי יהודה ושומרון

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אין מצב שתקבל רישיון על בסיס "ישוב זכאי" אם אתה גר בשדרות. אולי באמצעות ועדת ערר אם תוכיח שאתה עובד/שוהה צמוד לגבול עם עזה.

אולי תתנדב למשא"ז - גם תועיל לציבור וגם תוכל לקבל רישון לאקדח לאחר 3 שנים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תודה על הרעיון

אני בן 18 (ורק בי''ד בנתיים)

עד כמה שאני יודע אני אמרו ליהיות בן 21 ואחרי צבא (את זה ואת זה אין לי עדיין)

לפי המסלול שלי אני גם יהיה חתום 3 שנים בקבע (לפחות זהמה שהם אומרים), האם זה שווה ערך ל3 שנים במש"אז

פורסם
למה אתה מכין עוגות ? אתה הומו ?

בכל מקרה אם אתה מכין עוגת שוקולד , אז תביא למפגש הבא .

:roll:

אם בארזים נפלה עוגה, מה יאמרו אזובי השוקו ?

פורסם

אין לי אקדח עדיין, אבל הייתי מאד מעוניין להוציא רשיון לאחד.

למה? אני עדיין לא יודע.לא שיש לי מה לעשות איתו.

אבל אני אוהב מיטווחים וקולע לא רע יחסית למתחיל.בנוסף אחד הדברים האהובים עליי ואני יודע שתיסכלו עליי מוזר זה לנקות את הנשק.אקדח או סכין, אני מאד אוהב את התחזוקה מסביב.הניקיון, השימון,השימור וכל מה שצריך.

אגב-לבחור עם הקשת ולכל מי שיודע- יש מועדון קשתות באיזור חיפה? ניסיתי למצוא אבל ניכשלתי חזק.אפילו שלחתי מייל לאיגוד הקשתים הארצי(או משהוא כזה לא זוכר איך זה נקרא) אבל לא חזרו אליי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני התעניינתי בזה ועשיתי קורס ירי מעשי ומפקח מטווח.

כרגע אני עם רשיון הגנה עצמית ומשתמש בזיג זאואר P228.

אקדח מדויק מאד,קשיח מאד וקל יחסית.

לצערי יצא לי להשתמש בו בפיגוע לפני 6 שנים בירושלים באחד מהמקרים בהם הסתובבו מחבלים עם נשק במרכז העיר.

לא פגעתי אבל עזרתי בריתוק המחבלים למקום אחד עד לחיסולם ע"י כוחות הבטחון.

PICT6231.jpg

פורסם

אולי בעיר זה פחות שימושי לרוב האנשים אבל למי שגר בקיבוץ כמוני ( או במושב וכו... ) - במיוחד אם הוא נושק לנגב ומול שערי עזה זה מאוד מאוד שימושי.

היום כשאני חושב על זה אם באים בדואים לגנוב את אחד הרכבים או חלילה מקרה של מחבל - (יש את אלו המחזיקים נשק צבאי של כיתת כוננות בגלל רגישות של ישובים כאלו כמו אבי)

אבל במקרים כמו שציינתי אין לי מה לעשות.

פורסם
אולי בעיר זה פחות שימושי לרוב האנשים אבל למי שגר בקיבוץ כמוני ( או במושב וכו... ) - במיוחד אם הוא נושק לנגב ומול שערי עזה זה מאוד מאוד שימושי.

היום כשאני חושב על זה אם באים בדואים לגנוב את אחד הרכבים או חלילה מקרה של מחבל - (יש את אלו המחזיקים נשק צבאי של כיתת כוננות בגלל רגישות של ישובים כאלו כמו אבי)

אבל במקרים כמו שציינתי אין לי מה לעשות.

ואז הגנב הירוי יתלונן עליך במשטרה. יפתחו לך תיק פלילי (וגם את התחת), יעצרו אותך, תוגש נגדך תביעה, תכנס למאסר, הגנב ישוחרר ואתה תשלם לו גם פיצויים.

במדינת חלם הכל אפשרי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...