Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי משפט תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי משפט תעבורה בקרוב, והגשתי מכתב לשופט.

בבית המשפט אמרו לי שאני לא צריך להגיע באותו יום למשפט, ושהופט יקרא את המכתב, ויודיעו לי מה העונש.

במידה ואני מקבל שלילה במשפט, האם אני יכול לערער על החלטתו של השופט, ולקבוע משפט חוזר בו אני כן ישתתף?

פורסם

אוקיי, עכשיו יש לי שאלה אחרת בנושא, שעליה לא מצאתי תשובה בחיפוש.

אם השופט החליט לתת לי שלילה, ואני מערער, האם השלילה נכנסת לתוקף? או שמחכים למשפט חוזר?

פורסם

Sir Speed, אתה בטוח בזה?

נשמע קצת תמוהה כיוון שעד שהערעור ידון זה עלול לקחת יותר ממשך השלילה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ערעור?

ערעור הוא לביהמ"ש המחוזי.

במקרים מאוד מועטים יש טעם לבצע זאת.

כאשר מערערים על פס"ד ניתן לבקש עיכוב ביצוע העונש, ובד"כ מקבלים.

אבל לדעתי מה שאתה מחפש זה לא ערעור אלא ביטול פסה"ד ומשפט חוזר באותה ערכאה, ואת זה אני לא בטוח שניתן לעשות במקרים שדובר עליהם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כדאי לך להגיע למשפט, אל תצפה מהתובע לדאוג לאינטרסים שלך.

אתה יכול להגיע עם התובע להסדר במקום, לפני הכניסה למשפט עצמו. וחוץ מזה, ברמה מסויימת, מדובר בהתנסות מעניינת.

אגב, על מה המשפט?

פורסם
רציתי לנסות להגיע איתם להסדר, אז שלחתי את המכתב.

לא חשבתי שאני לא צריך להגיע למשפט!

פעם הבאה תקרא את מה שכותבים לך, גם אם זה לא אישי. הכוונה כמובן לפרטים הכתובים בגב הדו"ח, לגבי הספח ששלחת.

dirty old man

need love too

פורסם

בראשית, אם מדובר על עבירה שבצידה שלילה של רשיון הנהיגה, עו"ד הוא הכרח..

שנית, אם החלטת שלא לקחת עורך דין, תגיע למשפט, וזה חובה, אחרת ינתן פסק דין שלא תוכל להלין עליו.

בגדול, בתחילת המשפט ישאל אותך השופט אם אתה מודה באשמה , אם אתה אינך מודה באשמה, נדרש לזמן ישיבת הוכחות נוספת.

על מנת לעקוף את הנושא מנסים גם השופט וגם התביעה להפחיד אותך בשלב ההקראה , ולגרום לך להודות ולסגור את הנושא (בניגוד לחוק אגב..).

זימון לשלב ההוכחות יכול לארוך לעיתים כשנה שבה יש באפשרותך להגיע להסדר עם התובע , או לחלופין להתכונן היטב עם עורך דין שינסה לצמצם את הנזק.

שורה תחתונה - קח עורך דין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הוא שלח שיפוט מהיר, אל תקשקש על הגעה למשפט- כי אין פה "הקראה" וכל התהליך.

חכה למכתב מבית המשפט. כשתקבל- תקרא אותו, ואם יהיו לך טענות- פנה לייעוץ.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...