Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרכב הנ"ל מבחינת אמינות נוחות נהיגה וכו'?

הכוונה היא לשני הדגמים 1.8 ו -2.0

אשמח לקבל חוות דעת ממישהו שנהג בהן.

פורסם

לא מדובר ברכב מיוחד, המנועים זהים לאלו של ה-306XSI/XT ככה שלא מדובר במנועים לא מוכרים או מסובכים. כמו כן גם בייבוא מנוע כזה לארץ בשעת הצורך (וסביר להניח ששעה כזו תגיע גם תגיע :roll: )

הבעיה במכוניות אלו שבד"כ הן לא קיבלו את היחס הראוי להן. כשתחפש מכונית כזו תראה שהאקזמפלרים מתחלקים ל-2, מכוניות אהובות שהיו בד"כ יד ראשונה/שניה ויהיו במצב טוב ושמור וידרש עליהן מחיר מעל המחירון, מכוניות כאלו יהיו נדירות.

הסוג השני יהיו מכוניות יד 5/6/7 והלאה במצב עגום שלא קיבלו יחס הולם עקב זמן בעלות קצר יחסית אצל כל אחד מהבעלים שמיצה את האוטו מהר מדי, אלו ימכרו סביר להניח במחיר נמוך מהמחירון או קרוב אליו והן יעלו הרבה כסף בעתיד....לשיקולך.

חשוב באוטו הזה לבדוק בשבע עניים את מצב הגג, יקר לתיקון ולהחלפה.

בדוק גם מחירי ביטוח שיהיו יקרים יותר אם יסכימו לבטח אותך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי מה שידוע לי, על פי מגזין אוטו, ל-306 קבריולט עם מנוע 1.8 יש 16 שסתומים ולא 8 כמו ב-XT. לא יודע לגבי ה-2.0..

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

כנראה טעות שלי, למרות שאני בטוח שקראתי באוטו את זה..

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

יש לפ'זו מנוע 1.8 16 שסתומים. נמצא ב406 לדוגמא. רוב ה306ים יהיו עם המנוע

הישן. אולי (לא הצלחתי למצוא מידע) אלו ששווקו ב00 או 98 יהיו עם המנוע המתקדם

יותר. אבל אני לא בטוח אם מנוע זה הגיע לארץ עם ה306 או לא...

(מתייחס לקבריו בלבד)

בקיצור כולם צודקים :wink:

גיא,

פורסם

בהמשך לנושא ה 306קבריולט... הזדמן לידי "אקזמפלר" (אחלה מילה אני חושב שאני אאמץ אותה) שמור במיוחד של גולף קבריולט שנת 93 אני מבקש רק מאנשים אם נסיון בדגם הנ"ל או גולף מאותה שנה לחוות דעה

תודה

פורסם
בהמשך לנושא ה 306קבריולט... הזדמן לידי "אקזמפלר" (אחלה מילה אני חושב שאני אאמץ אותה) שמור במיוחד של גולף קבריולט שנת 93 אני מבקש רק מאנשים אם נסיון בדגם הנ"ל או גולף מאותה שנה לחוות דעה

תודה

עוד פרטים

מנוע, גיר, ק"מ? יד?

מה שחשוב מאוד לשים לב בגולף (ובכל פתוחה) זה מצב הגג. גג חדש יעלה הון.

אני לא מכיר ספציפית את הגולף הפתוחה, אני גם לא יודע מה הגבלת המחיר שלך, היתרון של ה306 זה שהיא יפה יותר (לדעתי), מבחינת הנאה מנהיגה וכו' אינני יודע.

גיא

• תוכן חדש...