Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם בזה חייבים להתערב? לא מספיק שינוי של מפגש אחד?

לא התערבתי, הבעתי את דעתי (בתור אחד שמתגורר בדיוק באמצע בין חיפה לת"א ומשתדל להגיע גם לצפון וגם למרכז). את הנימוקים להזזת המפגש ניתן למצוא בת'רד של הסקר. אף אחד לא עושה "דווקא". בדיוק להפך.

ממש גנון נהיה פה...

בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתמר וכולם:

מפגש צפון לא עלה היום כסוג של מכת נגד למפגש מרכז, אז אל תעלבו.

הוא עלה כי מזמן לא קויים, וכי רבים מנג'זים מתי יתקיים.

להזכירכם - הנושא כבר דובר עוד מזמן ותוכנן לשישי הקרוב.

מעבר לכך, אם יש מישהו שגר באמצע וכעת נמצא בדילמה, אז לא נורא אם

יבחר מפגש אחד בלבד.

גם כך הוא (ב 90 אחוז מהמקרים) לא היה מגיע למפגש השני אם היה מתקיים

בדיוק יום למחרת.

אז תנו לאלו שמעוניינים להגיע לרשום כאן את הנוכחות שלהם, ותפתחו תר'ד

אחר שבו תדסקסו כמה שתרצו על "בעיה" זו.

אז קרה שפעם ב' מתנגש מפגש זה עם אחר, מי שישמע, כאילו כל פעם הייתם

נוסעים בשישי לצפון ובשבת למרכז בכל אותם פעמים שהם לא התנגשו.

פורסם

הייתה סיבה שרשמתי בת'רד הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1088094#post1088094 בבקשה לא לפתוח הודעה על מפגש צפון.

מאחורי הקלעים ניסינו לארגן מפגש צפון גדול ומעניין אשר בו היה אמור להערך שיעור והדגמה בנושא מערכת החשמל ברכב.

מאחר ומסיבות אלו ואחרות זה לא יצא לפועל, הייתה אמורה לצאת הודעה השבוע שמפגש צפון יהיה ביום שישי הבא, ולא ביום שישי הזה בו יש כבר מפגש.

אין שום בעייה לארגן שני מפגשים באותו יום שישי, זה פשוט נראה דבילי. (מה גם שיש כמה תושבי צפון שהצביעו בסקר. מה זה אומר עכשיו?)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז להבא תדעו לא לעשות דברים מאחורי הקלעים.

יש הרבה אנשים שהיה מגיע להם תשובות בעניין.

והכי חשוב, אני מתנצל - אך לא ראיתי את הבקשה שלך בנושא.

בכל מקרה, בואו נניח לזה, זה פשוט דבילי.

אם תרצו מפגש שבוע לאחר מכן - נרים עוד אחד בלי בעיה!

פורסם

הנימוקים ממש לא מעניינים..

המפגשים האלו מתקיימים מ2001 באותה המתכונת ובאותו המקום, המפגשים האלה שייכים לעוד פורומים שהצליחו לגשר במועדים ולהפגש יחד ,בשלב זה בטח מנהלי הפורום חושבים "מה איכפת לי מהפורומים האחרים...." אז יש לי חדשות(ישנות) בשבילכם->מפגשי ר"ג (מרכז) נוצרו במקור ע"י פורום אוטוסאונד !

אני לא יקח לעצמי את הקרדיט על המפגשים אבל רק שתדע שאני החבר הכי וותיק במפגשים האלו (היינו מגיעים 4-5 חברים למפגש סה"כ)ואני זוכר את כל התהפוכות שנוצרו בעקבות השינויים .

הסקר שעשיתם אינו משקף שום דבר,יש חברים קבועים שמגיעים למפגשים(כבר שנים) בלי להביע דעתם בפורום כמו שלומי(שעובד כל כך קשה שאין לו זמן להכנס לאינטרנט) ושמעון וידידיו (שיש להם בעיה לכתוב בעברית) ועוד כמה חברים שנמצאים בחו"ל.

אני הראשון שיתחשב באנשים אחרי ובמיוחד בשומרי המסורת אבל מהנסיון זה לא עובד, עדיף שלא יבואו 2 או 3 ושיבואו כל הקבועים כמו שעון שוויצרי.

שים לב מה קרה פה -> אני גר בת"א ועובד בראשון במרחק 1.5 דקות נסיעה מהמפגש ואני מסיים לעבוד בדיוק בשעה שבה מתחיל המפגש ,למרות זאת לא אגיע! למה? כי אסור לי להיות בשמש יותר מדי! הופ אחד נפל(אחד שלא פספס מפגש חוץ מאשר ירח הדבש שלו), למרות זאת אני כן יבזבז דלק וזמן ויסע לחיפה.

מקווה שיהיה לכם מפגש נעים .

עופר רוטמן

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

נראה שמישהו אכל פלפל חריף אחד יותר מדי 0_0

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז זהו -שלא.

זה פשוט מעצבן!

עזוב, נחזור לנושא->מי מגיע? למי שלא רוצה לבזבז דלק אני נוסע מראשון צפונה ויש לי ברכב 4 מקומות פנויים-052-4226464

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

וואי וואי וואי....כמה רעש....(זה סך הכול מילים כתובות וכבר כואב לי הראש...)

כנראה שלעולם לא יהיה לזה סוף - לא תמיד אפשר להינות משתי העולמות, תמיד יהיו כאלו שיגידו שדווקא לא מתאים להם השישי הזה, או השעה הזו וזה נשמע לי כמו "אויויוי...." (תמשיכו לבד)

מי שרוצה מרכז - שילך למרכז, מי שרוצה צפון שילך לצפון - תאמינו לי, תגידו תודה ותשמחו על הדילמה הזו: "לאיזה מפגש אודיו ללכת..."

אני כבר יותר משנתיים לא פספסתי מפגש צפון אחד! ואני לא חושב שמשהו הולך להשתנות בקרוב.

"היכונו לביאת הפרה...".

קרואסונים/בורקסים או שתיה קלה? מה אתם רוצים ממני?

נ.ב.

גל, אתה חייב לארגן לי סט של MAX-STAR כמו שיש לך...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

עופר ידידי,

גם אני הייתי נוכח באופן קבוע במפגשים הראשונים, לא כשהיית אלא לאחר שטסת לאוסטרליה (ואת כל התהפוכות אתה לא יכול לזכור שכן לא היית בהם במשך תקופה ארוכה). הם אומנם הותחלו ע"י אוטוסאונד שהיה הפורום הראשון אבל נעשו גדולים יותר ע"י המשתמשים בקארספורום למרות שלמען האמת זה מעולם לא עניין אותנו לאיזה פורום יש נציגות גדולה יותר. קארספורום לא התעלק על אף אחד, הוא פשוט עבר בכמות המשתמשים את אוטוסאונד שעם הזמן נסגר. אני למשל דווקא אהבתי את המפגשים במתכונת המצומצת שלהם.

אני לא יודע מה יש לך כל כך נגד הפורום ומנהליו אבל עובדה שהת'רד הזה הודבק ע"י איתמר למרות שהוא מתנגד לו ככה שכולם מקבלים את הבמה.

אני מבין שהמפגשים יקרים לליבך אבל זה עדיין לא מקנה לך את הזכות לבטל כל דעה בנושא ששונה משלך. אנחנו מחוייבים בראש ובראשונה למשתמשים בפורום ואם רובם רוצים לעשות מפגש במקום אחר ובזמן אחר אנחנו בטח שלא נמנע זאת מהם (וזה לא קשור לרצונו האישי של כל מנהל - עובדה שאיציק ואיתמר בחרו בר"ג).

פורסם

ובנימה אופטימית זו

גל - מתנצל בפומבי על ההתפרצות המכוערת למשהו תמים שנכתב על ידך(אם תרצה סיבה יותר מפורטת פנה בפרטי)

מגיע למפגש צפון, ומפצה בכיבוד רב ככל האפשר

פורסם

איל ידידי,איציק ואיתמר בחרו מרכז כי אם כול כבוד נוח להם להגיעה למרכז...הרי זה עובדה שאיציק לא היה מרבה להגיעה למפגשי צפון... ושוב המיפגשים נוסדו הרי על בסיס נוחות כי החברה בצפון(אני וגל) ראו שיש מיפגשים במרכז(אותם מיפגשים ישנים שאתה ועופר מדברים) אז הם אמרו גם אנחנו רוצים מיפגש גם קרוב לבית וגם לכול קהל האודיו בצפון יהיה נוח להגיעה ויהיה עניין רב ועובדה שזה קרה היתחלנו מ5 מכוניות ועכשיו 25 ...החברה ממרכז ראו מה שאנחנו עושים בצפון ואמרו ווואלה גם אנחנו רוצים וחידשו את מיפגשי מרכז שנועדו לאנשים שנוח להם להגיעה מהמרכז ,לכן אני לא רואה שום סיבה להגיעה שרב קובע כי כול אחד והאיזור שלו המיפגש שלו למי שנוח להגיעה לשניהם כמו איתמר אז שיבחר לי ולגל ולעוד איזה 20 חברים אין את היכולת להגיעה למיפגשי מרכז כול אחד וסיבתו ...עקב סיבנות הנ"ל הקמנו את מפגשי צפון

אגב שתידעו תרד בנושא אירגון מפגש צפון היה פה לפני שבועיים בניגוד לתרד המפגש החגיגי במרכז לכן המרכזניקים ידעו ריאשונים שלצפונים יש מיפגש בתאריך זה אבל בכול זאת החליטו להארגן מיפגש שלהם אז אני לא רואה בצדק לבוא ולהגיד בוא תעביר ובוא ניתאחד.

פורסם

השתגעתם כולכם - בחיי :lol:

אני זוכר את עופר עדיין עם המוצץ במפגש בחניון של האצטדיון, עוד כשהייתי עם

הסאבים של אוריון...

עוד לא ידעו מה זה SPL עד שבאתי וגיריתי שם את החושים LOL :)

בכל מקרה, זה לא מקרה של מי יש ז' יותר גדול, זה סתם אי הבנה אחת גדולה,

ובאמת שזה סתם סיפור מיותר.

נעשה מפגשים כרגיל, וכל מי שבא ברוך הבא, וגם נגיע מתישהו למרכז.

באהבה,

גל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...