Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריכים ליצור קשר עם ערוץ הספורט בכבלים.

אולי ה"בולדוג" רון קופמאן יפתח את הפה שלו ויצעק על האנשים הנכונים.

אני בטוח שספורט מוטורי יעניין את כלל הצופים הרבה יותר מכדוריד,גלישת רוח

או מהספורט הכי משעמם בעולם-כדורסל נשים(אולי מירוץ חילזונות יותר משעמם..לא בטוח).

אז קדימה חברים,תשנסו את המקלדות שלכם ולהתקפה!.

they can take away our life...but they can never take..

..אוקיי אוקיי נסחפתי קצת .:wink:

אבל ברצינות,חשיפה תקשורתית יכולה בהחלט לעזור לנו.

בואו נרתם למשימה וננסה לתת לנושא כמה שיותר זמן מסך.

אני רוצה לראות אותך אומר את זה לקופמאן...

יצירת קשר עם ערוץ הספורט לא תזיז הרבה כי אין הרבה אנשים שצופים בזה אבל כתבה וראיון כמו צשריך בערוץ 2 עם מספרים של כמה הספורט הזה מגלגל במקומות אחרים, יכולה מאוד להועיל ואפילו לשכנע כמה ראשי ערים או חברי כנסת ללחוץ על אלה שמבטלים את האירועים.

אגב, אם אמרתם שהכינו סרט תיעודי תשתמשו בו.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מעניין כסף לא מעניין כלום

האנשים במדינה הזו רק רוצים להרוס ולהזיק!!!

אותו אחד שביטל לנו את המרוצים, הוא מרגיש גדול וחזק!

היום בלילה הוא הולך לגהור על אשתו ולצעוק "את יודעת, אנשים השקיעו מליונים בלעשות כל מיני דברים, ואני כן אני אני בהינף יד ביטלתי להם את הכל אני חזזזזזזזזזקקקקקקקק אחחחחחח"...

וזה מה שהולך לנו פה במדינה! עד מתי נחיה כך? עד שנעביר את השלטון למשהו אחר

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

יצירת קשר עם ערוץ הספורט לא תזיז הרבה כי אין הרבה אנשים שצופים בזה אבל כתבה וראיון כמו צשריך בערוץ 2 עם מספרים של כמה הספורט הזה מגלגל במקומות אחרים, יכולה מאוד להועיל ואפילו לשכנע כמה ראשי ערים או חברי כנסת ללחוץ על אלה שמבטלים את האירועים.

התקשורת כולה תהיה בהפגנה, פרטים מדוייקים יפורסמו בקרוב.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יציע העיתונות זו תוכנית עם רייטינג גבוה בקרב חובבי הספורט - אני חושב שזה רעיון מעולה!!

עד כמה זה יזיז, אני לא יודע - אבל שווה לנסות.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
אני אעדכן אותך טלפונית לגבי הפרטים הטכניים שקשורים ל "עליהם" ;-)

לגבי היתר, נלך מכות בדשא של ההתאחדות בפגישה הבאה, אה.. אין דשא, טוב נו, קפה עליך עוגיות עליי ;-)

ליאור.

"בדשא של ההתאחדות"... המממ... נשמע כמו העתיד היפה של הספורט המוטורי...

בינתיים, גיליתי את ביטול מרוץ הראלי שתוכנן להתקיים בבקעת הירדן. הקריאה שלי לסובלנות, שהייתה רלוונטית כשנראה היה שמדובר על "התקלה" חד פעמית, כבר פחות רלוונטית. מאחר וכעת נראה כאילו מישהו החליט לשים רגל באופן סדרתי לאירועי הספורט המוטורי המתקיימים כבר כיום, עוד לפני שנוצקו התקנות לתוך תוכן החוק.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

דווקא אתמול שליימה שאל את קופמאן(וגם ענה לעצמו)"כמה אנשים צופים בזה?..אולי שני אנשים"(גלישת רוח).

יציע העיתונות וחדשות הספורט הן תוכניות נצפות ביותר ובעלות רייטינג גבוה(רוב הצופים הם גברים חובבי ספורט)

מה גם שאם יוזכר העניין,עצם ההכרה בספורט המוטורי הישראלי בתור ספורט ישראלי לגיטימי-היא צעד אחד קדימה.

ערוץ הספורט משדר מירוצי פורמולה אחת ו"ביציע העיתונות" דנים בכל כך

הרבה נושאים שהעניין של הצופה בהם הוא ממש ממש מועט(למי אכפת מאנדה רמה"ש???)

לדעתי אם הבכירים בערוץ הספורט יראו שיש עניין ויש קהל די גדול לספורט שהוא לגיטימי

כמעט בכל ארצות העולם,ושכמה בירוקרטים שמים לנו מקל בג'אנט,לא יפריע להם לתת שתיים שלוש

דקות על הנושא.

אממה,זה תלוי רק בנו,צריך לעשות רעש,לכתוב מיילים לכל גורמי התקשורת בארץ.

אני לא אומר שכתבה בערוץ 2 בפריים טיים לא תעשה טוב,פשוט נראה לי שקופמאן ישמח לחגוג על הנושא.צריך להיכנס לאחד הצ'אטים איתו לאחר התוכנית.

Rikshanoam-R

פורסם

אני מגיע לאירוע כדי להפגין נוכחות ולהפגין ,

נמאס כבר מהבורות המוחלטת של מדינת ישראל,

שיראו שיש ציבור שלם ואיכותי שסובל מהחלטה הטיפשית הזאת.

ברגע שיהיו מסלולי מירוץ מסודרים בישראל לא יהיה צריך לחפש מסלולי מירוץ על הכביש.

פורסם
אותו אחד שביטל לנו את המרוצים, הוא מרגיש גדול וחזק!

היום בלילה הוא הולך לגהור על אשתו ולצעוק "את יודעת, אנשים השקיעו מליונים בלעשות כל מיני דברים, ואני כן אני אני בהינף יד ביטלתי להם את הכל אני חזזזזזזזזזקקקקקקקק אחחחחחח"...

או שאולי...... זה ה DRAG רייסינג היחידי שהוא אוהב לראות

drag-queen-folsom-street-1.jpg

:twisted:

נתראה בהפגנה .

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

שמר הפך לנביא הזעם של הפורום, אני זוכר שהוא ניבא רעות לתחרות הזאת לפני הרבה זמן,כמה חבל.

אני לא מאמין שהפגנה זו או אחרת ולא משנה איפה תתקיים תעזור בימים אלו.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

הפגנה בערד? מי יבא לשם, מילא לבוא למרוץ אז כדאי להשקיע שעתיים נסיעה+40 שקל , אבל בשביל לעמוד ולא לעשות כלום לא נראה לי שיבאו הרבה אנשים

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
בשביל לעמוד ולא לעשות כלום לא נראה לי שיבאו הרבה אנשים

שמעת פעם על המושג מחאה ? הפגנה ?

הצעד הזה , שיכול להיות שבעזרת חשיפה תקשורתית , יגרום לאישור הארוע מחדש - ואולי אפילו יהפוך את הסטיגמות הרעות , לטובות - חשוב מאוד , במיוחד לאור הממצאים , בארועי הספורט המוטורי המעטים שקיימים כיום .

לא מתאים לך ? אל תסע . אף אחד לא יכול להכריח אותך - אם אתה מגיע , אתה צריך להגיע מרצון - ומתוך אמונה , שאולי , ואפילו במעט , המחאה תעזור - כדי לממש את חזון הספורט המוטורי בישראל .

פורסם
הפגנה בערד? מי יבא לשם, מילא לבוא למרוץ אז כדאי להשקיע שעתיים נסיעה+40 שקל , אבל בשביל לעמוד ולא לעשות כלום לא נראה לי שיבאו הרבה אנשים

ובשביל שכמותך לא שווה להתאמץ ולחוקק חוקי ספורט מוטורי.

אל תבוא.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...