Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה ועדה של הכנסת ...?

מי שנתן אישור לקיים ארוע זה או אחר זו לא ועדה אלא מישהו ספציפי , אלא אם כן זו שוב אחת מאותן הבטחות בעל-פה של סמוך על סמוך .

דובי

ניתן אישור ע"י המשטרה.

ניתן ביטול ע"י היועץ המשטרתי למשטרה.

לא ניתן לתבוע מכיוון שהמשטרה רשאית לבטל כל אישור שהיא נתנה בכל עת, לרבות דקה לפני פתיחת אירוע, באם מדובר במירוץ או בתערוכת פרחים. הם מעגנים זאת בכל אישור שלהם, בו הם דואגים לומר שעד רגע תחילת האירוע יש להם את הסמכות לשנות, לאשר ולבטל וכאמור, בכל סוג אירוע.

כשהמשטרה נותנת אישור, מתבססים על האישור ודואגים להודיע לציבור על אירוע, להשקיע כספים ואינספות שעות עבודה על האירוע.

כשהמשטרה מבטלת אישור, מבחינתם זו חתימה על דף, מבחינתי זאת הכרזת מלחמה (על הענף המשפטי, לא הביצועי אשר פירגן).

כשהשר דוחה יישום בחצי שנה, מבחינתו זה לגיטימי, מבחינתי זו הכרזת מלחמה, בה נאבק ליישום החוק בהקדם, כי במצב הנוכחי, חודש ומעט לאחר הדחייה, כשפחות מ-5 חודשים נותרו, לא הרימו את העט ולא התחילו בעבודה (עוד לא היה מינוי פורמלי של יועץ לוועדה וכינוס וועדה לכתיבת תקנות).

לכן, לאור הנ"ל, רק מאבק ציבורי בו נביע מחאה באופן מאורגן, מסודר והמוני, עם מטרות ברורות, יוכל להזיז מישהו שם למעלה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצוב... מאד...

מדינה אטומה.

מסכן הספונסר שלי (MAXXIS).... הוא הזמין מחו"ל במיוחד בשבילי את הצמיגים במידה המסויימת שביקשתי.

קו---------------------------------------

פורסם

לבקשת ליאור ברוך פוצל השרשור הנוגע בדבר הביטול והוחזר לפורום הכללי (כפי שתוכנן מלכתחילה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מסכים קודמיי בנושא העברת ההפגנה לירושלים...

חייבים להפגין מול המשכן, אולי אפילו בדרך לגרום לפקק כמו שנהגי המשאיות והמוניות עשו בזמנו..

אם לא נתאחד, דברים לא יזוזו!!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לכל אותם "חבל שלא עשיתם" ו"למה לא ביקשתם" : אם הייתם יודעים 1/10 ממה שנדרש מאיתנו , נציגי IDRO, בחודשים האחרונים הייתם פשוט שותקים....ואולי עדיף.

קרענו את התחת , קבלנו בעתה לפנים - אבל אנחנו עדיין לא ויתרנו על כלום!!

הרעיון מאחורי ההפגנה דווקא בערד היא מהרבה שיקולים. קודם כל מגיע לעיריית ערד וכל העסקים שם שתמכו , השקיעו וטרחו ועמלו לקיום המרוץ גם להביע מחאה. העיר ערד עצמה עומדת להפסיד המון מזה ש 15,000 צופים לא מגיעים פתאום. אף אחוז מה 15.000 לא יתדלק בעיר, לא יעצור להמבורגר, לא ישנו לילה במלון, לא יבזבזו בקניון או יעצרו לקנות סיגריות בפיצוציה - כי הארוע בוטל.

ראש העיר עמד לצידינו מההתחלה, רגע - זה לא נכון... היו רגעים שהוא אף רץ בחזית והזיז דברים שהיו מעבר ליכולתינו , ומגיע לו גם לצעוק על זה.

וגם, יהיה IMPACT תקשורתי הכי גדול שבמקום שתוכנן מרוץ מכוניות חוקי, לפי כל התקנונים הבין לאומיים, שעמד בכל דרישות כל הרשויות וקיבל את כל האישורים מהמשטרה והעירייה.... כל אותם מכוניות עם כל אותם נהגי מרוצים עם כל אותם צופים - כולם עומדים דוממי מנוע בגלל ביורוקרט מסכן אחד שלא ראה נכון לאשר סופית מה שכל כך הרבה אנשים חולמים לו.

הפגנונת ליד בית השר בירושליים לא יהיה אותו אימפקט, חניה 100 מכוניות מחוץ לשטח הכנסת .......... oooowaaaa לצד כיכר הלחם וחולי הסרטן , ממש לא לעניין.

מי שרוצה לבוא לעזור לנו במאבק הזה , אנו מודים לו / לה מראש, ואל תשכחו כובעים מים ואוכל מהבית כי דוכני האוכל שתוכננו גם בוטלו ... מי שלא יבוא בגלל שזה רחוק לו או לא חושב שזה יעזור בכלל, חוץ משיהיה לו חג שמח אין לי הרבה מה להוסיף בעניין.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
הוו... קול של שפיות - מסכים במיוחד עם המשפטים החותמים את הודעתך. סבלנות היא שם המשחק. חיכינו 58 שנים, מה זה עוד 6 עד 12 חודשים?
הכתוב מטה נכתב בנימה אישית ולא מתוקף תפקידי כיו"ר עמותת IDRO.

סבלנות היא לא שם המשחק, מאבק הוא שם המשחק.

במדינת ישראל התרגלנו לקבל גזירות ושינויים, לשבת בצד ולומר "איזה באסה, טוב נו, נחכה". ובכן, לא עוד.

בשביל עמותות אופנועים, קרטינג, ג'ימקאנה ואפילו ראלי, דחייה של 6 חודשים או אפילו 12, כדבריך, אולי אינה עניין של מה בכך אך לנו, כעמותה של מרוצי דראג, כעמותה שבאה לקדם את התחום ולתת לאלו שמתחרים בכבישים מקום חוקי להתחרות בו, זו התעללות נפשית ופיזית.

אנחנו לא יכולים לקיים "הדרכות".

אנחנו לא יכולים לקיים "אימונים".

אנחנו לא יכולים לקיים "מופעי ראווה".

אם אנחנו מתאמנים, מתחרים, עושים מופע, קראו לזה איך שבא לכם ומגיעה ניידת, מחרימים לנו את המכוניות, מכאלו שעולות עשרות אלפים ועד כאלו שעולות מאות אלפים ויותר, לרבות קנסות גבוהים והורדה מהכביש, אשר מחייבת פירוק חצי מכונית. למה? כי זה לא חוקי.

אנחנו ספורטאים, לא פושעים. אנחנו לא צריכים להתבייש בתחביב שלנו, לנסוע עם מכוניות חזקות, מהירות, להדביק את הדוושה לרצפה כאילו ואין מחר ולהרגיש את האיברים הפנימיים נעקרים ממקומם, למרחק של 402 מטר עלובים, בלי סיבובים, בלי קונוסים, בלי מרשלים, רק אנחנו והרכב שלידינו.

כבר כיום יש ליגות מוטוריות של מכוניות ואופנועים, המתקיימות אמנם תחת פיקוח גורמים הבקיאים בתקנות, אך כידוע לכולם (אני לא חושף כאן שום דבר חדש ותמים מי שחושב שכן) אירועים אלו מתקיימים ללא רישיון וללא היתרים. אם פושטים על מירוץ אופנועים מסוג זה או אחר, המקסימום שיעשו הוא יסלקו אתכם משם או אפילו יתנו לכם דו"ח על נהיגה בלתי אחראית.

אז לא, לא נחכה.

היינו סבלניים כדבריך 58 שנים, זה מספיק. לא עוד. עברה כמעט שנה מרגע הקריאה השלישית וחודש ומעט מאז דחיית היישום. עד לרגע זה לא הותקנה שום תקנה, לא התכנסה שום וועדה ונותרו פחות מ-5 חודשים. גם אם יתהפך העולם, לא ייושם החוק בעוד מספר חודשים (15 למרץ ליתר דיוק) אלא שוב תהיה דחייה.

לא, לא נחכה.

נאבק, נצעק, נזעק, כדי שיבינו, אנחנו ספורטאים שרוצים לעסוק בתחום הספורט המוטורי שלנו ולא ננוח לרגע עד שיובן - אפשר לתקוע לנו מקלות בגלגלים כמה שבא להם, הגלגלים שלנו חזקים מכל מקל.

ליאור ברוך.

BURN.jpg

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

מסכים איתך במאה אחוז ליאור!

לא יכול להיות שנשב בשקט כל פעם שמבטלים איזה ארוע!

בקשר להפגנה גם אני חושב שעדיף במרכז אבל בדרך שאריק הציג את זה זה נשמע יותר הוגן לעשות את זה בערד.

נ.ב:

אם מישהו נוסע להפגנה ועובר דרך כפר סבא ויכול לקחת אותי, אשמח אם יצור איתי קשר בה"פ.

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

אני בא להיות איתכם בערד ב10.10. נמאס מכל האירועים שמתכננים במשך חודשים, כולם מחכים בציפייה, כולם דוחים אירועים ומפנים זמן על מנת לבוא, ואז משהו משתבש בגלל הממשלה שלנו ומבטלים הכל. אני אבוא ואפגין ונאי מעריך שאני אראה שם רבים מחברי הפורום איתנו.

בהצלחה ומשתתף בצערכם.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מצער מאוד לשמוע.

תכננתי להגיע, לקחתי יום חופש מהעבודה וארגנתי עוד חבר או שניים שאף פעם לא התעניינו במוטוריקה, אבל ה"מרוץ החוקי הרראשון בישראל" נשמע להם מעניין מספיק כדי להגיע עד לערד.

מה מתוכנן בהפגנה? לא יהיה בלאגן עם כולם יעלו על המסלול "ויעמדו"?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מצער מאוד לשמוע.

תכננתי להגיע, לקחתי יום חופש מהעבודה וארגנתי עוד חבר או שניים שאף פעם לא התעניינו במוטוריקה, אבל ה"מרוץ החוקי הרראשון בישראל" נשמע להם מעניין מספיק כדי להגיע עד לערד.

מה מתוכנן בהפגנה? לא יהיה בלאגן עם כולם יעלו על המסלול "ויעמדו"?

הנכים עמדו כמעט שנה ליד הכנסת, בקור, בשמש, באוהלים... מישהו שם קצוץ?

כנ"ל האמהות החד הוריות, חולי הסרטן, וכו'...

לאף אחד לא ממש איכפת שם למעלה, כל עוד הוא מזרים כסף לכיסו הפרטי!!! (ואולי זו הדרך?)

הדבר הטוב היחידי שיכול לצאת מההיתכנסות המחאתית הזו היא ערב גיבוש. מה שעוד יכול לצאת הזה זה שבשלב כזה או אחר מישהו כן ירצה לארגן מירוץ ואז תבוא המישטרה, ו... ו....

אותו מפגר שאמר את ה"לא" יגיד "אמרתי לכם"....

בקיצור,

you can't make chicken soup from chicken shit!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קודם כל קראו את השירשור הזה שנפתח ב"ספורט מוטורי" http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=131843

איזשהו יועץ משפטי כלשהו עומד מאחורי הביטולים הללו,משהו מסריח פה,אני אשמח אם תפרסמו את שמו בישראל של האחראי על ביטול האירוע בערד וככל הנראה של האימון בבקעת הירדן.

:evil:

פורסם

אין לי מילים

אני המום.!!!

אני מאמין כי מי שרץ לבצע ולהשיג את כל האישורים וכל התיכתובות לא רץ יום או יומיים.

אלא תקופה של חודשים על גבי חודשים.

אני מצר על כך שיש לנו חכי"ם פחדנים שאנים יכולים לחשוב ולהביע את עמדתם מבלי לחשוב על "מה יגידו עלי".

כולי תקווה (שעה של חגים הבאים עלינו לטובה) כי במהירה יבוא האיש שייתן "בגז"

ויאשר את הספורט המוטורי במהירה .

אני יהיה שם ב 10 לאוקטובר.

חג שמח

ירון מאיר

פורסם

צריכים ליצור קשר עם ערוץ הספורט בכבלים.

אולי ה"בולדוג" רון קופמאן יפתח את הפה שלו ויצעק על האנשים הנכונים.

אני בטוח שספורט מוטורי יעניין את כלל הצופים הרבה יותר מכדוריד,גלישת רוח

או מהספורט הכי משעמם בעולם-כדורסל נשים(אולי מירוץ חילזונות יותר משעמם..לא בטוח).

אז קדימה חברים,תשנסו את המקלדות שלכם ולהתקפה!.

they can take away our life...but they can never take..

..אוקיי אוקיי נסחפתי קצת .:wink:

אבל ברצינות,חשיפה תקשורתית יכולה בהחלט לעזור לנו.

בואו נרתם למשימה וננסה לתת לנושא כמה שיותר זמן מסך.

Rikshanoam-R

פורסם

ליאור - זה לא הזמן וזה לא המקום להעמיד אותך על טעותך

(בוא נגיד שאם פושטים על מרוץ אופנועים, ממש לא "רק מגרשים אותם מהמקום"...ממש לא...לדעתי הסיכוי שיחרימו כלים במרוץ אופנועים, בד"כ רובם הגיעו לארץ במזוודות, גדול בעשרות אחוזים מהסיכוי להחרמת רכבים).

ומדברייך עולה כאילו רק אתם ספורטאים שחובבים ספורט מוטורי "בדם" או "בנשמה", ורק עבורכם זו "התעללות" שאין מרוצים, ורק אתם מסכנים שלא יכולים להתאמן כראוי, ורק אצלכם יכולה להופיע משטרה ולסכל כל התכנסות - היא גישה שגויה מיסודה, שאינה מכירה בפעילות שאר אנשי הספורט המוטורי הישראלי

אבל כאמור,נעזוב, נשאיר זאת בצד.

אתם כועסים, ואני מבין מאוד את הצד שלכם. לדעתי זה הזמן לתעל זאת לכיוונים פרודקטיביים יותר. הפגנה בערד - אחלה - ממילא יש לכם את האישור להתכנס במקום. אבל הלחץ והמשאבים העיקריים צריכים להיו מופנים עכשיו כלפי משרד הספורט. אם להזיז דברים, אז לפחות לכיוון היעיל יותר - לירות מהמותן זה טוב ויפה, אבל כדאי שזה לפחות יהיה לכיוון.

מתי עולים עליהם?

8-)

גילוי נאות עבור שאר הגולשים: הכותב הינו יו"ר עמותת רוכבי הסופרמוטו הישראלית

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
ליאור - זה לא הזמן וזה לא המקום להעמיד אותך על טעותך

(בוא נגיד שאם פושטים על מרוץ אופנועים, ממש לא "רק מגרשים אותם מהמקום"...ממש לא...לדעתי הסיכוי שיחרימו כלים במרוץ אופנועים, בד"כ רובם הגיעו לארץ במזוודות, גדול בעשרות אחוזים מהסיכוי להחרמת רכבים).

ומדברייך עולה כאילו רק אתם ספורטאים שחובבים ספורט מוטורי "בדם" או "בנשמה", ורק עבורכם זו "התעללות" שאין מרוצים, ורק אתם מסכנים שלא יכולים להתאמן כראוי, ורק אצלכם יכולה להופיע משטרה ולסכל כל התכנסות - היא גישה שגויה מיסודה, שאינה מכירה בפעילות שאר אנשי הספורט המוטורי הישראלי

אבל כאמור,נעזוב, נשאיר זאת בצד.

אתם כועסים, ואני מבין מאוד את הצד שלכם. לדעתי זה הזמן לתעל זאת לכיוונים פרודקטיביים יותר. הפגנה בערד - אחלה - ממילא יש לכם את האישור להתכנס במקום. אבל הלחץ והמשאבים העיקריים צריכים להיו מופנים עכשיו כלפי משרד הספורט. אם להזיז דברים, אז לפחות לכיוון היעיל יותר - לירות מהמותן זה טוב ויפה, אבל כדאי שזה לפחות יהיה לכיוון.

מתי עולים עליהם?

8-)

גילוי נאות עבור שאר הגולשים: הכותב הינו יו"ר עמותת רוכבי הסופרמוטו הישראלית

אני אעדכן אותך טלפונית לגבי הפרטים הטכניים שקשורים ל "עליהם" ;-)

לגבי היתר, נלך מכות בדשא של ההתאחדות בפגישה הבאה, אה.. אין דשא, טוב נו, קפה עליך עוגיות עליי ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...