Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צבע לרכב+bad boy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו טווח המחירים הנורמאלי לעבודה טובה(איביזה טורבו) ואולי מישהו יודע כמה עולה ומקום מומלץ לעשות מכסה מנוע bad boy (חשבתי כבר לשלב עם הצביעה של הרכב...

פורסם

תודה רבה על ההיתיחסות אבל ציפיתי לתגובה\תשובה קצת יותר מעמיקה...

איפה,למה כמה?(איזור המרכז)

מה זאת אומרת מומלץ להישאר עם הצבע המקורי?

פורסם

כשאתה מחליף את הצבע של הרכב אתה צריך לזכור שיש חלקי פח גם בפנים, ספי הדלתות, תא המטען, תא מנוע, לכן, כאשר באמת רוצים לצבוע את כל הרכב מחדש מומלץ לפרק אותו לגורמים ורק אז לצבוע את כל השלדה ולהרכיב הכל חזרה, אחרת אתה עלול להיתקל בהבדלי צבע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ידוע לי, בגלל זה שאלתי כמה עולה צביעה איכותית ולא חרטא ב 2000 שקל...

יש מקומות מומלצים (צביעה+בד בוי?) באיזור המרכז מבחינת איכות ומחיר?

פורסם

מוסך יוסי צמח א.ת. בני ברק...

אני חייב לגלות שהוא הספונסר החדש שלי במרוצי הראלי (והיום מתחילים לעבוד על הרכב שלי למרוץ הקרוב), אך עם זאת אני התפלאתי כל פעם מחדש כשראיתי עבודות שלו ולאיזו רמה של פרטים הוא יורד... המחירים בהתאם.

אם אתה מעוניין, צור איתי קשר

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

כדי להחליף צבע צריך לפרק הכל מהרכב. כשמורידים דברים הם נשברים. גם דברים שלא נשברים צריך לפעמים להחליף. בקיצור אני לא חושב שאתה יכול למצוא בפחות מ-15 עבור עבודה טובה. הכל מניסיון ומבדיקה שערכתי לפני כמה חודשים.

כמובן שאפשר לצבוע מבחוץ בצבע המקורי בהרבה פחות כסף.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

זה בדיוק ההצעה שקיבלתי הרגע ויש לי סחרחורת...

הרכב שאני מתכוון לקנות עם צבע כמו חדש אבל הוא צהוב וזה אחד מהצבעים השנואים עליי.

פורסם
זה בדיוק ההצעה שקיבלתי הרגע ויש לי סחרחורת...

הרכב שאני מתכוון לקנות עם צבע כמו חדש אבל הוא צהוב וזה אחד מהצבעים השנואים עליי.

שכח מזה. אתה לא יודע למה אתה נכנס. אם אין לך הרבה מאוד כסף או אמצעים לעשות חלק מהעבודה לבד, זה לא שווה את המאמץ. מה גם שלא תוכל להשתמש באוטו הרבה מאוד זמן (לפרוייקטים יש נטיה להתארך). וגם זה מניסיון.

תחפש בפורום אספנות, יש שם הרבה אנשים שעושים דברים כאלה ברמה גבוהה מאוד.

פורסם

מה זאת אומרת פרוייקטים? כולה לפרק את הרכב ולצבוע...

זה לא שיש חלודה או משהו כזה, אפילו פחחות לא צריך לעשות! זה לא ניראה לי פרוייקט מי יודע מה מסובך...

אני גם לא מבין מה אמור להישבר, זה לא שמוציאים את הדשבורד או משהו כזה...

פורסם

אתה רוצה עבודה נקייה ? שלא ישארו סימני צבע מהצהוב ?

אז צריך לפרק את כל החלקים , ולצבוע בכל המקומות הנסתרים .

דבר כזה , לא תקף בצביעה באותו גוון , מכיוון שבמקומות הנסתרים , מצב הצבע לא משנה .

במידה ולא תעשה זאת - יהיו מקומות (כמו למשל אזור הצירים של הדלת) , שבמידה ולא פורקו - ישאר צבע צהוב , ושאר הרכב יהיה (לדוגמא) שחור .

הצעה שלי - או שתחפש אחת אחרת , או שפשוט תלמד לחיות עם הצבע (במשך הזמן) .

פורסם

זה ברור לי אבל אני לא מבין למה זה סיפור של 13k לפרק צירים של 2 דלתות, באגאג', מכסה מנוע 4 שמשות ו 3גומיות...

וגם אם כן למה שהצירים ישברו?

פורסם
אני גם לא מבין מה אמור להישבר, זה לא שמוציאים את הדשבורד או משהו כזה...
זה כן. אמרת שאתה רוצה להחליף צבע. זה אומר שכל הצבע צריך לרדת, ואז צריך לצבוע מחדש שכבות. זה הכל תלוי ברמה של העבודה.. אם אתה רוצה לעשות את זה כמו שצריך, אתה צריך לפרק הכל. גם דשבורד, גם צמת חיווט, גם הריפוד שמכסה את הגג, גם הכל. שלדה חשופה. זה ה-15 אלף שעליהם דיברת (כנראה).

אם אתה רוצה לצבוע מבחוץ, אז אפשר להסתפק בהרבה פחות מזה. להוציא פנסים וכו', לכסות שמשות, ולצבוע.

כשאמרתי שדברים נדפקים כשמפרקים אותם התכוונתי לברגים שלא תמיד יוצאים (או שמתבלים תוך כדי), מיסבים, גומיות ואטמים, פינים פצילים, צינורות בלמים או דלק שמתעקמים וכו' וכו' וכו'.

עריכה:

זה ברור לי אבל אני לא מבין למה זה סיפור של 13k לפרק צירים של 2 דלתות, באגאג', מכסה מנוע 4 שמשות ו 3גומיות...
כי לכל פנל יש 2 צדדים. הדלתות נצבעות גם מבפנים, לא רק מבחוץ. אז אתה צריך לפרק גם את הדלתות, את המנגנון שלהן.

וגם הרצפה נצבעת מבפנים. מה שאומר שכל מה שבתוך הרכב חייב לצאת. אותו דבר קיר האש, הכנפיים, וכל חלק מתכתי אחר שכיום צבוע בצהוב.

פורסם

שים לב שמעבר למה שאתה רואה מבחוץ (דלתות וכו) ישנם חלקים פנימיים שצבועים בצהוב וכמו שהוסבר לך זה באמת דורש פירוק ועבודה יסודית.

אני לא יודע מה העלות אבל אני יכול להמליץ לך על מוסך "מתי" ברח' הירקון בבני ברק.

במידה ותרצה ללכת לשם פנה אלי בפרטי.

חוץ מזה, פגעת בי... בתור אחד עם איביזה צהובה:shock:

בכל מקרה, במידה ותישאר עם הצבע המלצה אישית, כסה את הרכב ותדאג לעשות וקס בתדירות גבוהה

הצבע הזה דוהה במהירות...

פורסם

למה פגעתי? על טעם וריח אין מה להיתווכח...

כמה אמור לעלות בד בוי איכותי? והאם מישהו יודע מי עושה את זה?

כמו כן המלצות וטלפונים לפחחים טובים יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...