Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב שלי, רנו קנגו 2002, היה מעורב בתאונה וחזית הרכב נפגעה. חברת הביטוח שלחה אותי למוסך בהסדר, מוסך עילית בא.ת. תלפיות בירושלים. המוסך החליף את הרדיאטור. כשהגעתי לקחת את הרכב ביום חמישי האחרון ראיתי שאין מים במיכל העיבוי. הערתי את תשומת הלב של מנהל המוסך אך הוא התייחס לכך בקלות ראש: הוא ביקש מאחד הפועלים שלו להוסיף מים, השאיר את המנוע פועל כ-10 דקות, ואחרי שראה שהמאוורר פעל, הוא שיחרר אותי.

ביום שישי בעת שהרכב עלה מבית שמש לכיוון הבית שלי בצור הדסה, חום המנוע זינק כמעט למכסימום. דוממתי את הרכב והחזרתי אותו למוסך. בגלל שהיה ערב חג טען בעל המוסך שאין לו אפשרות לדאוג לי לרכב חלופי וכך נשארתי בלי רכב במהלך החג.

השאלה שלי, האם יש למישהו נסיון עם מוסכי הסדר שמגלים רשלנות מסוג זה ומי יכול לייעץ לי כיצד לנהוג כעת.

כל התייחסות תתקבל בברכה.

פורסם

לטעמי הטיפול צריך להעשות כפי שהיית מטפל בכל מוסך אחר, זה שהוא מוסך הסדר לא עושה אותו חסין לכלום.

אגב, רשלנות מקצועית יש גם על עבודה בחינם !

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...