Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך עם הטרקטורון שלי לפני כמה זמן והייתה לי נזילת מיים שסודרה.

היו חסרים מיים לפי המיכל עם המדיד , אמרתי לבחור שעבד שם והוא אמר שלא חסר.

איך הוא הוכיח לי שלא חסר?

כשהטרקטורון היה חם אחרי נסיעה ארוכה, כשהוא מכובה הוא פתח את הפקק של המיכל עצמו לא איפה שהמדיד ואמר אם יוצאים משם מיים אז יש מיים לא צריך לשים, האם הוא צודק?

פורסם

שטויות..

כשהמנוע חם = המים רותחים, לכן הם ירצו תמיד להתפרץ החוצה..

את בדיקת המים יש לעשות לאחר עמידה ממושכת כשהמנוע קר וכך גם המים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למה שהמים יהיו רותחים? אין שום בעיה לפתוח רדיאטור אחרי נסיעה ארוכה כל עוד המנוע לא התחמם יתר על המידה, רק צריך לעשות את זה בזהירות תוך כדי שחרור לחץ, שום דבר לא פורץ או רותח.

פורסם

בקיצור, את המים בודקים גם כשהרכב חם וגם כשהוא קר, ההבדלים אם יהיו הם זניחים, אם המים פורצים החוצה, בד"כ יש בעיה.

בריאות לכולם!

פורסם

שלושה אנשים, כולם מביני עניין, ואף אחד לא יכול לענות לו נכון על מה שהוא שאל:

לשואל, אתה הוא זה שצודק, מיכל העיבוי חייב להיות מלא בין שני הסימונים. זה שכשפותחים את המצנן יש מים עד למעלה, זה אומר שהמנוע והמצנן עדיין מלאים, אבל אם אתה רואה התרוקנות הדרגתית או מהירה של מיכל העיבוי, בסוף גם לא יהיו נוזלים במצנן ובמנוע, והמנוע יינזק קשות.

יתכן, שלאחר ריקון ומילוי של כל הנוזלים במנוע, יישאר איזה כיס אוויר או שניים בנסיעות הראשונות, והמיפלס במיכל העיבוי ירד קצת לאחר הנסיעה בשביל להשלים את זה, אבל אם יש ירידה קבועה, יש תקלה בטרק' .

פורסם
הייתי במוסך עם הטרקטורון שלי לפני כמה זמן והייתה לי נזילת מיים שסודרה.

היו חסרים מיים לפי המיכל עם המדיד , אמרתי לבחור שעבד שם והוא אמר שלא חסר.

איך הוא הוכיח לי שלא חסר?

כשהטרקטורון היה חם אחרי נסיעה ארוכה, כשהוא מכובה הוא פתח את הפקק של המיכל עצמו לא איפה שהמדיד ואמר אם יוצאים משם מיים אז יש מיים לא צריך לשים, האם הוא צודק?

השאלה למיטב הבנתי היא האם צורת מדידת כמות המים נכונה או לא, אולי יש לי בעיות בהבנת הנקרא?

התשובה לשתי השאלות היא לא.

השואל לא אמר שיש התרוקנות אלא שהיתה נזילה שתוקנה ועכשיו נראה על פניו שחסר מים.

אולי העניין נעוץ בבועות אויר שהיו כלואות והשתחררו ואולי יש עדיין נזילה, השורה התחתונה היא שחסר מים ואם יוצאים מים כשפותחים את המכסה אזי יש בעיה. בד"כ בעיית אויר או התחממות יתר עד כמה שאני מבין.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
אין שום בעיה לפתוח רדיאטור אחרי נסיעה ארוכה כל עוד המנוע לא התחמם יתר על המידה, רק צריך לעשות את זה בזהירות תוך כדי שחרור לחץ, שום דבר לא פורץ או רותח.

ההמלצה שלך מסוכנת, למרות האזהרה שהוספת.

כדאי להזהר אפילו בפתיחת מיכל העיבוי / העודפים, ועל אחת כמה וכמה יש להזהר בפתיחת רדיאטור, שעלול לגרום לפרץ קיטור.

לפותח השרשור - גובה נוזל הקרור במיכל אמור להיות בין נקודת ה-MIN לנקודת ה-MAX. זו הבדיקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...