Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק של PIONEER primier DEH-P560mp

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שיש לי הזדמנות לקנות רדיו-דיסק חדש ויותר מתקדם מחבר פורום, לכן אני מנסה למכור את שלי כי אולי העסקה תתבצע.

בכל מקרה למכירה רדיו דיסק של חברת PIONEER מהסדרה היוקרתית primier, קורא את כל הפורמים החדשים MP3, WMP דיסקים צרובים רב פעמיים אפילו עם הוא לא סגור! הרדיו דיסק נקנה בתאריך

10.09.2004 כשהיה דגם חדש בארץ ומאז הותקן אך ורק ברכב אחד ומותקן בו עד היום, לא עבר התעללות, גנבות, תיקונים, הלחמות, שברים. אין לי את הקרטון, יש איפהשהו בבית את הספרות שלו, אין שלט, אין RDS. יש קופסה יוקרתית לפאנל.

ממש ממש אין לי מושג מה טווח המחירים שמוכרים אותו,

להצעות ושאלות נא לשלוח הודעה פרטית בכל השעות היום. אני מבת-ים.

norm_DCF93DFAA3DF4A8CBAD4D12A580B8E47.JPG

Premier™ CD Receiver with Multi-Color LCD Display

CD-R/CD-RW Compatible

MP3/WMA/WAV Playback with ID3 Tag

RCA Preouts: 3 pair (Front, Rear, Sub/Non-Fading)

Subwoofer Drive Capability (MAX 70W x 1 chan. / 2 Ohms)

EEQ™(Easy EQ) with EQ-EX/SFEQ

BMX Digital Compression

MOSFET50 (50 watts x 4 chan.)

Built-in 2-way crossover: HP (50/80/125Hz), LP (50,80,125Hz)

Supertuner® IIID™

IP-Bus System Control

Card Remote

Pop-up Rotary Volume Control

Flap Face, and Detachable Face Security

XM Radio Ready

CD-Text compatible

Preout Voltage and Impedance: 2V, 100 Ohms

IP-Bus System Expander:

• IP-Bus System Control
  • XM Radio Ready
  • iPod Adapter Ready
  • Multi-CD Control
  • TV Tuner Control
  • Auxiliary Input (with optional adapter)

XM Satellite Radio controls (tuner, antenna, and subscription required and not included with purchase)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הרדיו דיסק שכב בארון כבר קרוב לשנתיים, כל הזמן הזה חשבתי שאני צריך אותו וכבר ירדתי מהעניין להתקין אותו.

400 ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עדכון 350 ש"ח

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה

• תוכן חדש...