Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שאלה פשוטה, שלא ידעו לענות לי עליה בסוכנות/מוסך של סיטרואן:

האם ניתן להתקין מגבר + רמקולים אחוריים + סאב למערכת המקורית שמגיעה עם סיטרואן C4 ?

מדובר על הגרסא הפשוטה של הסיטרואן. אמרו לי שזה יכול ליצור עומס על המערכת החשמלית של הרכב וע"י כך לגרום לשיבושים בכל מיני מערכות אחרות.

דרך אגב, האם ניתן לחבר למערכת דיבורית בלוטות' שמתחברת לרמקולים המקוריים של הרכב ?

תודה:smile:

פורסם

סחתיין על הכותרת :-D .

ניתן להגביר מערכות ללא יציאת PRE AMP ע"י שימוש במנחתים לפני הכניסה למגבר והבאת השמע לעוצמה הרצוייה למגבר. בצע חיפוש על כך כאן בפורום.

לגבי ההתקנה - כיוון שהסיטרואן ודומותיה מצויידות במערכת חשמל מסוג "מולטיפלקס" , יש לקחת מתחים בצורה מסודרת מחיבורים ייעודיים ו/או מהמצבר - כדי לא לפגוע בתקשורת בין רכיבי החשמל השונים ברכב.

פורסם

שמר , רוצה לבנות לי מערכת גם ?:)

יש פרסומת מסויימת של חברה מסויימת בדף הראשי של האודיו שעושה "קסמים"

תעיין בו :) נראה לי שזה פתרון נחמד ללא כל בעיות לבעיה שלך

גם לא תאבד שלטי הגה ואופציות שונות:)

וגם תרוויח סאונד מעולה!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

מאיפה לוקחים מתח מסודר ?

יש מתקינים ממולצים באיזור רעננה, במחירים סבירים ?

אני צריך לפרק את המערכת מרכב קודם, ולהעביר לסיטרואן.

מדובר על מגבר + שני רמקולים 7*10 + סאב + מערכת קידמית של פיוניר. את המערכת אני מוכן למכור תמורת מחיר סביר. (מערכת פרמייר של פיוניר, לא זוכר את הדגם)

מה לגבי הדיבורית, ניתן לחבר אותה ?

פורסם

בעלי מקצוע אמינים ובעלי נסיון עם רכב כמו שלך יעשו את העבודה ללא בעיה.

יש בפורום המון המלצות על בעלי מקצוע

ניתן לבצע חיפוש.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
שמר , רוצה לבנות לי מערכת גם ?:)

יש פרסומת מסויימת של חברה מסויימת בדף הראשי של האודיו שעושה "קסמים"

תעיין בו :) נראה לי שזה פתרון נחמד ללא כל בעיות לבעיה שלך

גם לא תאבד שלטי הגה ואופציות שונות:)

וגם תרוויח סאונד מעולה!

אני מעדיף לא לפרסם בעצמי מוצרים שונים , אפילו אם זה באופן תמים.

פורסם

זה לא באופן תמים כמו שזה פתרון הגיוני לבעיה

באותו משקל הייתי יכול להמליץ על audiocontrol matrix

ועוד כמה מוצרים דומים.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לפותח הת'רד - באיזה מגבר מדובר?

ישנם מגברים המצויידים בכניסות High Power אליהן מחברים את המוליכים שאמורים להתחבר לרמקול ובכך לחסוך RCA. זול יותר מלרוץ לרכוש מנחתים ולסלול RCA.

כמו כן - שקול אם אתה מעוניין לשים רמקולים אובלייים מאחורה + סאב...

לטעמי הבמה שלך תהיה משוכה חזק מאוד אחורה והרבה מדי באס.

פרט מה הציוד הקיים ברשותך.

במקומך, אגב, הייתי שוקל להשאר עם ה cd player המקורי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן,

תודה לכל המגיבים:)

אני אכן רוצה להשאיר את הCD המקורי, אבל אני שוקל להוסיף עליו עוד שני רמקולים על הפלטה מאחורה, מגבר חביב וסאב.

אני לא יודע אם למגבר שלי יש יציאות HIGHPOWER, אבל אני מצרף תמונות שלו, אולי תוכלו לעזור לי.

המערכת כולל:

- יחידה עיקרית של פיוניר פרימייר. דגם בן כ 4 שנים, איכותי מאוד, עם יציאות מוזהבות ואיכות שמע פשוט מדהימה. אני לא כל כך רוצה להעביר את המערכת לC4, ואני מעוניין למכור אותה בסביבות ה1000 שקל (עלתה 2500 כמדומני).

- סאב חביב של פיוניר, אחלה סאונד. אותו אני רוצה להעביר.

- שני רמקולים אובליים. 7X10, של קנווד עם קרוס אובר ועוד כמה דברים מעניינים. אחלה רמקולים שבעולם. אותם אני גם רוצה להעביר.

- מגבר של REDSOUND, מצ"ב תמונות ע"מ שתוכלו להגיד לי אם ניתן לחבר אותו בפשטות, ללא מנחתים ודברים כאלו. (כמה עולים מנחתים, דרך אגב?)

אני רוצה גם לחבר ברכב דיבורית BT של PARROT, שאמורה להתחבר לרמקולים של הרכב וליציאת MUTE.

אשמ המלצות של מתקינים בעלי ניסיון חיובי ברכבים עם מולטיפלקס.

תודה:)

תמונה019.jpg

תמונה020.jpg

תמונה021.jpg

תמונה022.jpg

פורסם

אין צורך בתמונות המגבר במילים עדינות - זבל.

אי אפשר לשמור את העוגה שלמה ובכל זאת לאכול. מציע להקציב סכום נורמלי למערכת. יש לך הרבה דרישות אבל אתה רוצה להשאיר את הרכיבים הקיימים ולחסוך. לצערי ברוב המקרים, זה לא עובד כך.

איך שאני רואה את זה, יש לך 3 אופציות:

1. להתקין את הפאנל הישן והטוב. אפשר לעשות את זה. ואגב מוכרים היום בחו"ל קונסולות פלסטיק חדשות כמעט לכל סוגי הרכבים בעלי הכנה לפאנל רגיל...

2. לקנות מגבר שיאפשר חיבור מסוג זה. אבל שם לב שגם אז, נדרשת איזשהיא התאמה של מתחים בין הרדיודיסק את המגבר. זה לא יהיה בדיוק הדבר האיכותיח ביותר. שם לב גם שאם ברצונך לחבר סאב אתה צריך גם שיהיה קרוס במגבר המאפשר זאת.

3. לקנות מעבד שיעבד את הסאונד/יתאם בין המערכת המקורית לבין ההגברה. כמובן שיש את ה 3SIXTY של ROCKFORD שהוא מכשיר שנראה מדהים מבחינת היכולות (הוא פשוט מאוד חדש ואין לאף אחד כאן נסיון איתו, עדיין) אבך שם לב. יש מכשיר נוסף, הרבה יותר פשוט וזול (זה כבר תלוי באוטופרט...) שתפקידו לייצר יציאת RCA למגברים (מוגברת אגב!) מהיציאות HP הפשוטות של הפאנל המקורי שלך. שמו בארה"ב - LC6 קישור: http://www.mobileaudiocontrol.com/dept.asp?d_id=17612&l1=17612

הערה: שם לב שישנם גם מכשירים משוכללים יותר בסדרה הזו בכך שמאפשרים חיתוכי קרוס ואקולייזרים וכו' (מופיע באותו קישור)

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אהלן,

האופציה השלישית נראית לי הכי מעניינת.

תוכל לתת לי יותר פרטים על הLC6?

כמה עולה?

מי מנוסה בהתקנות איתו?

האם הוא מתאים לסיטרואן C4 (הבנתי שיש הרבה בעיות עם המולטיפלקס שלה)?

• תוכן חדש...