Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא נכון!

יש רכבים שבאים עם פורק פנימי שמקומו בצנרת לא מאפשר החלפה שלו בחיצוני ורק בהם זה נכון, בשאר המקרים החיצוני עושה עבודה מצויינת.

מוטי

מוטי,

מה השיקולים של היצרנים בייצור רכב עם פורק פנימי או חיצוני?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הביצועים הם אכן לרכב ידני, ההספק במקרה הזה לא ישתנה ויעמוד על 190 התאוצה תהיה מהירה יותר אבל הגיר האוטומטי יסרס את הביצועים כפי שהוא עושה היום בכל מקרה .

חוץ מזה שזו רק דוגמא, זה גם למנוע 2.3 ליטר מוגדש (הספק 170 במקור) אין לי מושג כמה אחרי שיפור כזה, אבל לדעתי יכול להגיע לביצועי האירו בקלות בגלל שההבדל המהותי ביותר באירו הוא קומפרסייה בלחץ גבוהה בעד שהאחרות בלחץ נמוך ( LPT ) 0.4 באר

ויש עוד הרבה

2.3 200 כ"ס קומפרססיה 1 באר

האירו עם 225 עם 1.08 באר קומפרסייה

שני ליטר טורבו לחץ 1.05 באר

אלה בלחץ גבוהה

כמובן יש את ה 2ליטר טורבו 150 כ"ס ו 0.59 באר בלחץ נמוך

בכל מקרה הכי טוב לקרוא שם את הכל ולברר איתם בקשר למה מומלץ ואיך בדיוק .

אני בטוח שהם יתנו לך מענה הרבה יותר טוב ממני, כי בכלל הקטע הטכני הוא לא הכי חזק אצלי ולכן אני לא כותב הרבה אלא מגיב .

במקרה אני חובב רכבי סאאב ויש לי דיי הרבה מידע יחסית ואני מנסה לעזור עם הידע המועט שיש לי :)

בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

חרשתי על האתר, לא מצאתי תשובות.

אתה אומר שקיימים 2.0 כמו שלי שגודשים על 1.05 באר? איך אני הופך את הLPT שלי לטורבו רשמי? הכוונה לטורבו שגודש ב1 באר ועדין שומר על אמינות ?

עם אני מעלה את הגדישה אני צריך גם משאוות דלק מחוזקת, לשפץ את הגיר....רק כך אני ישמור על אמינות.

בקיצור, לארגן משם קניה, לארגן שישלחו את זה עם בכלל, לשלם מיסים ולהרכיב בארץ זה עסק די יקר.

מה אני יכול לעשות בישביל לתת קצת פוש לסאאב שלנו?

פורסם

איזה שנתון הרכב שנמצא ברשותך ?

אגב LPT

זה טורבו רשמי רק בלחץ נמוך , נוסחה של סאאב להעלות כ"ס בלי נפח גדול וצריכת דלק סבירה וגם טורבו אמין יחסית.

אל תצפה לשפר את הרכב מבלי להוריד את האמינות כי לא קיים דבר כזה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
ממש לא נכון!

יש רכבים שבאים עם פורק פנימי שמקומו בצנרת לא מאפשר החלפה שלו בחיצוני ורק בהם זה נכון, בשאר המקרים החיצוני עושה עבודה מצויינת.

מוטי

מוטי- הרכבים מקונצרן VAG אם אני לא טועה יש להם פורק פנימי כזה, בכל הVAGיות לא מומלץ להתקין פורק חיצוני ככה שמעתי מכמה מקורות.

האם זה נכון?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

אני מצתער אבל עדיין לא קיבלנו תשובה ואני ישמח לקבל בתודה מראששש

האם הפורק מתאים לגיר אוטומט בכלל... יש לי גולף שנת 90 רגילה ואני שוקל

לשים לה פורק+פילטר+אגזוז

תודה לעוניםם:-D

• תוכן חדש...