Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דפקתי אוטו..מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליבין - מה זה משנה, אם ברכב הנפגע נהג בעל הרכב או אישתו. שניהם בוודאי רשומים בפוליסת הביטוח שלהם, והם בכל מקרה לא אשמים , על איזה צרות אתה מדבר ?

פורסם

מה שאמרתי זה שהוא גם "פגע" בבעל הרכב שבו הוא נהג ללא ביטוח (מי שנתן לו לנהוג ברכב).

הצרות שאני מדבר עליהן זה נזק לרכב (משתמע שאין) ועלייה במחיר פוליסת הביטוח במידה ויערבו את חברת הביטוח

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אבל אם אתה נוסע רברס ופוגע במישהו תחשוב מי אשם?

זה לא שחור ולבן.

המורה התכוון שאם אתה נוסע קדימה ומישהו פוגע בך מאחורה אז אתה לא אשם אלא הוא.

אבל ברברס זה מתהפך :-D

פורסם
מה שאמרתי זה שהוא גם "פגע" בבעל הרכב שבו הוא נהג ללא ביטוח (מי שנתן לו לנהוג ברכב).

הצרות שאני מדבר עליהן זה נזק לרכב (משתמע שאין) ועלייה במחיר פוליסת הביטוח במידה ויערבו את חברת הביטוח

סליחה ,אבל אני מתקשה להבין אותך.

אם אתה מדבר על הרכב של or_b7, אז קראתי שוב את כל השרשור , ולא מוזכר בשום מקום , שהרכב שייך למישהו אחר וניתן ל or_b7 בהשאלה .

אם לרכב אין ביטוח , פרט לחובה , על איזה עלייה בפרימיה אתה מדבר ? .

המצב , אליו אתה מדבר , נכון רק במקרה ולרכב הפוגע יש ביטוח מקיף/צד ג' אבל or_b7 לא מכוסה על ידי הביטוח הזה מבחינת גיל /ותק נהיגה או הגבלות אחרות הרשומות בפוליסה .

פורסם
סליחה ,אבל אני מתקשה להבין אותך.

אם אתה מדבר על הרכב של or_b7, אז קראתי שוב את כל השרשור , ולא מוזכר בשום מקום , שהרכב שייך למישהו אחר וניתן ל or_b7 בהשאלה .

אם לרכב אין ביטוח , פרט לחובה , על איזה עלייה בפרימיה אתה מדבר ? .

המצב , אליו אתה מדבר , נכון רק במקרה ולרכב הפוגע יש ביטוח מקיף/צד ג' אבל or_b7 לא מכוסה על ידי הביטוח הזה מבחינת גיל /ותק נהיגה או הגבלות אחרות הרשומות בפוליסה .

אולי הוא התכוון לזה שכתבתי שאני לא נוסע באוטו הרבה ובאמת האוטו בעיקר של אבא שלי אבל אני לא רואה איזה נזק זה עושה בגלל שלא מפעילים ביטוח מכיוון בגלל העובדה שפשוט אין.

בכל מקרה כנראה שתהיה התקדמות רק ביום ראשון!

פורסם
האוטו בעיקר של אבא שלי
זו הייתה ההנחה שלי, וצדקתי.

הטעות הייתה, שחשבתי שלרכב היה ביטוח מקיף, אבל שor_b7 לא כלול בפוליסה.

בגלל שאין מקיף, מה שאמרתי לא כל כך רלוונטי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
זו הייתה ההנחה שלי, וצדקתי.

הטעות הייתה, שחשבתי שלרכב היה ביטוח מקיף, אבל שor_b7 לא כלול בפוליסה.

בגלל שאין מקיף, מה שאמרתי לא כל כך רלוונטי.

אתה לא טעית..אני לא כלול בפוליסה ובגלל זה אין עירוב של הביטוח..מה שיצא יצא מהכיס שלי..אני טועה?

• תוכן חדש...