Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה עם פרוטי לופס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו מבין פה בתוכנה הזאת אני מעוניין ליצור איתו קשר בה"פ על נושא שאי אפשר להעלות על דפי הפורום .

ים long time no

פורסם

פעם עשיתי איתו מיני טראנס כזה של ילדים בגן...

תוכנה נחמדה, אבל מסובכת אחושקשוקה

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

FruityLoops , תוכנת סינטיסייזר המאפשר תיצירת מקצבי תופים ושאר סוגים של לופים מקצועיים. תוכנה זו מתאימה גם לחסרי הניסיון, כוללת מגוון כלים ואפשרויות גם למקצוענים שבניכם. מאפשרת ליצור מוסיקה אלקטרונית, אפקטים מיוחדים ולופים במגוון סגנונות.

פורסם

שמר, לתוכנות עריכת סאונד יש בדרך כלל נטייה לשמות מאוד מוזרים -

Cakewalk, על שם הריקוד הנודע (??)

יש את Reason של PropellerHead (כן, ראש פרופלור, אל תשאלו אותי למה)

ועוד היד נטויה.

אור, התוכנה הזאת מסובכת? חכה, חכה שתילחם יום אחד ב-CUBASE. אימה. פחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
FruityLoops , תוכנת סינטיסייזר המאפשר תיצירת מקצבי תופים ושאר סוגים של לופים מקצועיים. תוכנה זו מתאימה גם לחסרי הניסיון, כוללת מגוון כלים ואפשרויות גם למקצוענים שבניכם. מאפשרת ליצור מוסיקה אלקטרונית, אפקטים מיוחדים ולופים במגוון סגנונות.

פרוטי אינה תוכנת סינטיסייזר - בכלל לא! זאת כולה תוכנה להרכבת מס סמפלים לסאונד (מוזיקה) אחד ולייצר מהם לופ (למרות שזה לא חובה!)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
שמר, לתוכנות עריכת סאונד יש בדרך כלל נטייה לשמות מאוד מוזרים -

Cakewalk, על שם הריקוד הנודע (??)

יש את Reason של PropellerHead (כן, ראש פרופלור, אל תשאלו אותי למה)

ועוד היד נטויה.

אור, התוכנה הזאת מסובכת? חכה, חכה שתילחם יום אחד ב-CUBASE. אימה. פחד.

אני מתעסק עם cubase sx 3.0 כבר קרוב לשנה וחצי , עדיין מרגיש שאני לא יודע חצי אפילו , אחת המלחמות התוכנה הזאת !

ים long time no

פורסם

איזו תוכנה הכי מומלצת למתחיל? (טוב לא בדיוק מתחיל פעם הייתי שולט ב100% בוVJ אבל זה שונה).

ואם אפשר שם מדיוק לגירסה הכי חדשה לתוכנה הזאת (למען הורדה קלה).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

Ejay :-).

איזו תוכנה הכי מומלצת למתחיל? (טוב לא בדיוק מתחיל פעם הייתי שולט ב100% בוVJ אבל זה שונה).

ואם אפשר שם מדיוק לגירסה הכי חדשה לתוכנה הזאת (למען הורדה קלה).

פורסם

תתחיל עם פרוטי, אחלא תוכנה שבעולם להתחיל איתה.

עצה שלי תתקין גם sound forge. ככה שתוכל לילמוד קצת יותר איך לערוך ולעבד צליל וגם תקבל יותר בלעבוד עם VST (פלאגינים - מכונות)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
אני מתעסק עם cubase sx 3.0 כבר קרוב לשנה וחצי , עדיין מרגיש שאני לא יודע חצי אפילו , אחת המלחמות התוכנה הזאת !

היתרון עם CUBASE הוא שלאחר ההשתלטות עליה, כל תוכנה אחרת נראית

(Piece of Cake(Walk

בזמן האחרון אני מתעסק עם גרסה מעט ישנה של SONAR, ובמובנים רבים היא יותר ידידותית

(אני מניח שגם מעט פחות חזקה). REASON נראית די מפתה, במיוחד מבחינת הצליל, ה-DEMO טובים (מוסיקה אלקטרונית בלבד, כמובן).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...