Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם קיימת בעיה לחבר morel elate את הדגם עם ה 3 אלמנטים למגבר של phase מדובר ב rs4 מבחינת עוצמה איך הקומפוננט יעבוד? המגבר מוציע 4x100 לפי הקטלוג המגבר יסחוב?...

או שצריך מגבר יותר חזק?

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

מנקודת הנחה שאתה מחבר את הסט פאסיבי.

100 אראמאס יכולים לנצל את הסט הזה מצויין

אבל .... בסט 3 חלקים אל תצפה שרק תחבר מגבר חזק והופה'לה זה ישמע מדהים

סט 3 חלקים זה חגיגה של כיוונים , מיקומים , וכל מיני עקרונות אקוסטיים,

במיוחד בהגברה פאסיבית

שכל פאזה חשובה 0_o

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם תשים כל אלמנט על גישור אחד זה יספיק.

תזכיר לי הELATE הוא 200WRMS? או 160WRMSץ..?

אם ה200WRMS אז תעשה כמו שאמרתי לך ..כל אלמנט יקבל את מה שהוא צריך ..אבל יש לך שלוש אלמנטים אז יש לך בעיה...

תקנה עוד מגבר ערוץ אחד (מונו) או שתקנה שני ערוצים ותסחב בו את האלמנט השלישי..

יש לך את הלייטנינג אודיו המונו שמוציא 150WRMS ב400 שקל(מוציא 250 WRMS ב2OHM) נראה לי דיי משתלם!

פורסם

לחבר מגבר ב400 שקל לכזה סט?

נראה לי שזה לא לעניין :|

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
לחבר מגבר ב400 שקל לכזה סט?

נראה לי שזה לא לעניין :|

אההה?!?! :loco:

הכל בסדר אלי?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק לידע elik 0 הכללי ה rs4 עולה 2800 ש"ח ליתר דיוק וזה שאתה לא יודע או אין לך מושג מה זה phase evolution לא אומר שזה מגבר ב 400 ש"ח ... איזה מגבר יש לך ? lanzar או gto 75.4 ?

סייג לחוכמה שתיקה.

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

דיברתי על המגבר שאבי ציין

איזה מגבר יש לי?

בוא נראה

jl audio 300\4

xetec xircuit 240.2 [שניים]

xetec prestige p2

infinity ref1211a

אבל זה לא דיון על למי יש איבר יותר גדול .. הו, וגם חשוב לציין שלך יש מורל אילייט ולי יש את הסופרימו , שנדמה לי שהוא ברמה קצת יותר גבוהה מהאילייט.

עכשיו שסגרנו את הנושא הזה, נראה לי שחלה פה אי הבנה ודיברתי על ההודעה שאבי העלה לגבי הלייטנינג אודיו! אם עדיין לא קישרתם את התגובה שלי להודעה.

חבל שזה הגיע לזה.

יום טוב.

אדיב מצידך לחשוב שיש לי לנזר או ג'ייביאל.

אתה מעליב אנשים בפורום.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אתה יכול גם לנסות להגביר אותו על הלייטנינג - אני לא אתפלא בכלל אם אתה תגלה שגם עליו הסט יעבוד יפה מאוד.

הפייז צריך להוציא ממנו תוצאה יפה.

ככל שהמגבר יותר חלש ככה אתה תפתח יותר את הגיין ותעלה את אחוז העיוות - אבל אין שום הגבלה לכמה מינימום RMS רמקול צריך כדי לתת תוצאה טובה.

מישהו פה ניסה פעם לחבר את האילייט למגבר של 50 כפול 4?

מי שעשה כאן ניסוי מאוד נחמד זה איתמר - הוא חיבר את הסט קומפוננט שלו בבי-אמפינג ישירות לHU שלו (שמאפשר כזה דבר) והוא גילה שהסט שלו עובד מאוד מאוד יפה על 18 RMS לערוץ

והטוויטרים היו MT22 שהם די קרובים בנתונים שלהם ל23 של האילייט...

באותה צורה אני מוכן להתערב שהסט שלו היה עובד יפה אם הוא היה מחבר אותם פסיבית לHU.

מניסוי שאני עשיתי בעבר בין מגבר 4 ערוצים ישן של JBL לבין שני המגברים הנוכחיים שלי כרגע הייתי מאוד מופתע לגלות שהB52 שלי לא הצליח להרים שתי שמיניות של אינוקס באותה הרמה כמו מגבר שכל ערוץ שלו הוא 37 RMS שפשוט הטיס אותן לחלל ולא! לא היו לי עיוותים - והגיינים שלו היו בשליש (של הJBL). לצערי המגבר כבר היה ישן, הוא פעל מספר חודשים טובים ברכב שלי ואז שווק חיים - תיקנתי אותו אבל אני כבר לא משתמש בו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

...והטוויטרים היו MT22 שהם די קרובים בנתונים שלהם ל23 של האילייט...

הלוואיי...

כולה MT11, אבל עדיין נותן תוצאה בהחלט מפתיעה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...