Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הימור פרוע - פנצ'רמעכר ממוצע יגיד לך GT או אליאנס או שאר ירקות.

ואתה לא רוצה כאלה.

קנה צמיג של אחת החברות המוכרות, ההבדלים לא רציניים לדרישות שלך ובמידה הזאת.

הפרשי המחיר שתקבל בין פנצ'ריות שונות גדולים משמעותית מההפרשים בין הצמיגים השונים שאתה יכול לרכוש.

אתה יכול להרים טלפון למספר פנצ'ריות שנוחות לך (ד"א - אנטון ביפו נחשב מהזולים ביותר, אם זה לא רחוק מידי), תשאל איזה צמיגים יש במידה הזאת, תחזור לפה - ואנשים כבר יגידו לך מה עדיף.

ניר

פורסם

מנסיון, אנטון אוהב לדחוף את מה ששוכב לו במלאי הרבה זמן, שים לב לתאריכי הייצור של הצמיגים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כרגע יש dunlop sp10

לפני כן (ברכב הקודם) הייתי תמיד עם משלן אנרג'י.

אין לי כח להגיע עד אנטון מה גם שההפרש יכול להיות הדלק שזה יעלה לי.

מחר אחזור עם כמה שמות

תודה בנתיים

יובל

פורסם

שלום,

מסיבוב קצר היום אין הרבה הצעות:

dunlop sp10 1100ש"ח

yokohama a-driva 1200 ש"ח

מישלן אנרג'י 1700 ש"ח

כולם ירוקים כולם סיווג מהירות t

אמרו לי שקשה להשיג מותגים במידות האלה: 165/70/14

כמו כן אמרו לי שהדנלופ נגמרים מהר....

דעתכם ועצתכם?

יובל

פורסם
שלום,

מסיבוב קצר היום אין הרבה הצעות:

dunlop sp10 1100ש"ח

yokohama a-driva 1200 ש"ח

מישלן אנרג'י 1700 ש"ח

אמרת שהיו לך הדאנלופ - אם היית מרוצה, נראה כמו הבחירה הכי טובה - אתה מכיר (לא תתאכזב), והם הכי זולים.

אחרת - הייתי הולך על ה-A.Drive, פשוט בגלל שהאנרג'י סתם יקרים.

ניר

פורסם

אני ממליץ על צמיג של "גודייר GT3" די טוב ויש לו אחיזה טובה. עוד אחד שממש אהבתי שמותקן מקורי על פונטו במידה הזו הוא "קונטיננטל אקוקונטקט 3" (בפונטו יש את דור 2 של הצמיג). אני מכיר גם "קלבר ויאקסר" במידה הזו - סבירים.

אני אישית בפעם הבאה שאחליף צמיגים אשים את הקונטיננטל בדיוק במידה שכתבת (פונטו ספייס).

שים לב שבמידה הזו בגלל שאלו צמיגים למכוניות זולות וקטנות יש הרבה דגמי זבל ולא הרבה דברים איכותיים. שחיפשתי צמיגים כל הפנצ'ריות ללא יוצא מהכלל ניסו למכור לי רק זבל.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
גם לי מנסים למכר זבל

אני מקווה שהקונטינטל יהיו בסדר אם אמצא

יובל

הכלי הטוב ביותר העומד לרשותך הוא ידע. אתה פה - שואל, וזה ההבדל בין אדם עם מודעות ובין אדם שישלם מחיר מופקע על צמיג איום ונורא.

הדאנלופ שהיו לך לא היו טובים?

אם היו בסדר, למה לא לקנות אותם שוב?

אם לא, יש לך כבר כמה אלטרנטיבות - בטוח תמצא אחת מהן.

נ.ב. תרים טלפון לעוד פנצ'ריות - גם רחוקות כמו אנטון כדי לקבל מושג על כמה יקרים האחרים.

ניר

פורסם

היו לי בפונטו DUNLOP SP-10 שהגיעו מקוריים עם הרכב מהחברה.

צמיג מעולה שהחזיק קצת יותר מ- 60,000 ק"מ.

בטסט האחרון החלפתי ל- CONTINENTAL ECOCONTACT 3, לטעמי האחיזה שלו פחות טובה מאשר של הדאנלופ.

לשיקולך.

פורסם

תתחדש.

אל תשכח שכל צמיג אוחז מעט שונה, תלמד אותו לאט.

ואל תשכח לנסוע כמה מאות ק"מ בזהירות בשל הציפוי שמגיע על הצמיג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

א. תודה לכולם על העצות המועילות זה בהחלט מסייע למי שלא בקיא בנושא..

ב. אני הבעלים הגאה של פיז'ו 205 99' צמיגים 165/70/13 ומתלבט בין צמיגי PIRELLI ל GOOD YEAR

על שתי הפירמות מבקשים 300 ש"ח פלוס מינוס כולל הרכבה לצמיג..

האם המחיר סביר ? וכמובן איזו פירמה עדיפה ומתאימה יותר לפיז'ו..

תודה.

• תוכן חדש...